Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2011* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα μπορούσε να "παίζει" και Αλευρόπουλος...

"Γεωργάτος, πασάρει στον Γεωργάτο, τρομερή μπαλιά αυτός στην πλάτη της άμυνας στον Γεωργάτο και ωωωωω.... Απίστευτη επέμβαση του Γεωργάτου!!!".....

"Καρφίιιιιι ο Γκιούρδας ....." ή " Το σκορ είναι εννέα και τέταρτο (!)"

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μερικές σκέψεις μου μετά από ανάλυση προσεκτική του βίντεο:

Απο το τελευταίο βίντεο που είδαμε, αποδεικνύεται ότι και φέτος το pes2011 δεν μπορεί να κοντράρει το ήδη δουλεμένο και σταθερό φιφα11. Φαντάζει πολύ ψεύτικο το όλο σύνολο. Βελτιωμένα animations μεν, αλλά άσχημα δεμένα μεταξύ τους, πάλι γωνιακές κατευθύνσεις χωρίς καθαρό 360 degree motion, γραφικά ψιλομέτρια τα είδα χωρίς αλλαγές, πανεύκολες πάσες όπου τελικά θα το δείτε κανείς δεν θα χρησιμοποιεί την manual πάσα με το L1/LT αλλά θα παίζουν όλοι την κλασική μουφοassited πάσα με το Χ/Α, τραγικές κινήσεις τερματοφυλάκων και μπάλα που πάει αργά σαν μπαλόνι κάποιες φορές και σε άλλες με υπερηχητική ταχύτητα σε συρτες πάσες...

Γνώμη μου είναι ότι ακόμα βρίσκεται πολύ πίσω σε σχέση ακόμα και με το fifa world cup 2010, πόσο μάλλον από το σαφώς βελτιωμένο fifa 11, και ειδικά σε slow/manual φουλ ρεαλιστικές καταστάσεις...

Κρίμα και περιμενα πολύ περισσότερα για μια ακόμη φορά όμως μάταια από την Κονάμι...Όμως φέτος και με το next gen φιφα11 sto pc (έστω και με τεχνολογία φιφα10/world cup) θα κλάψουνε μανούλες...Έτσι για να ικανοποιηθούν και οι pc users. Εγώ βέβαια θα συνεχίσω να το απολομβάνω στο 360 μου...Βλέπω το τέλος του Τακατσούκα να πλησιάζει...

Δημοσ.

Εγω παντως γραφικα μετρια δεν βλεπω.Και απο οτι καταλαβα ο καθενας βλεπει οτι θελει. Το 2010 ειχε αρκετα καλυτερα γραφικα απο το φιφα και αποκλειεται να εχει χειροτερα φετος.Η κηνηση στα gameplay βιντεο μου φενεται πολυ καλυτερη και γενικοτερα στα preview που εχουν κανει αρκετα sites αναφερουν πολυ θετικες αποψεις και για την ταχυτητα του παιχνιδιου που ειναι αρκετα παραμετροποιησιμη και για τον τροπο που παιζεται το παιχνιδι.χαρακτηρηστικα καπου διαβαζα οτι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικος ο τροπος με τον οποιο πρεπει να παιζεις αμυνα οπως και το οτι αν οι αμυντικοι "πεσουν" πανω σε ενα παικτη με high skills οπως πχ ο Messi ,θα ειναι αρκετα ευκολο ο Messi να τον αδειασει ,ενω αν ο αμυντικος εχει ως μελημα να καλυψει χωρο τοτε η ντριμπλα δεν θα ειναι ευκολη.Οπως ακριβως και στην πραγματικοτητα.

Δημοσ.
"γραφικά ψιλομέτρια" εκεί πραγματικά σταμάτησα να διαβάζω, άστο ρε πολάκι καταντάς γραφικός....

Δες τα γραφικά του pes2010 και δες και αυτά. Αυτά φαίνονται πιο χρωματιστά και πιο ψεύτικα. Δεν φταίω εγώ αν δεν το βλέπεις. Και κάνε και μια γύρα από άλλα φορουμ να δεις τί λένε. Ότι τα γραφικά δεν έχουν κάτι το νέο ή εντυπωσιακό. Αυτό εννοώ μέτρια...Δεν είπα ότι είναι μούφα...ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ...

Δημοσ.

To pes 2010 κατα την γνωμη μου ειχε τοσο πολυ καλα γραφικα που δεν (θα) ηταν προτερεοτητα της ομαδας να βελτιωσει τοσο αυτον τον τομεα.Λογικο ειναι να κοιταζουν να βελτιωσουν αλλους τομεις και λιγοτερο τα γραφικα.αυτο γινοταν και με το φιφα εδω και πολλα χρονια τωρα οπου καποτε ειχαν τα γραφικα αλλα δεν ειχαν αλλα πραγματα.

Δημοσ.
Δες τα γραφικά του pes2010 και δες και αυτά. Αυτά φαίνονται πιο χρωματιστά και πιο ψεύτικα. Δεν φταίω εγώ αν δεν το βλέπεις. Και κάνε και μια γύρα από άλλα φορουμ να δεις τί λένε. Ότι τα γραφικά δεν έχουν κάτι το νέο ή εντυπωσιακό. Αυτό εννοώ μέτρια...Δεν είπα ότι είναι μούφα...ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ...

εμείς κολλημένοι??? σε τι φόρουμ τριγυρνάς στο fifaforum.gr και το fifaftw.com??? σταμάτα έχεις καταντήσει κουραστικός,εδώ λες οτι έχει χειρότερα γραφικά απο το 2010....κομπλεξικά πράγματα είναι αυτά... λες οτι εμείς δεν το βλέπουμε,βγάλε τα φιφα γυαλιά σου και ίσως το δεις και εσύ. μάλλον σε πειράζει οτι το φίφα δεν έχει φτάσει το προ σε αυτόν τον τομέα ούτε στου 2010 για την ακρίβεια και το κράζεις.

δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξεις προ με το ζόρι με κανένα δίκανο στο κεφάλι,αν δε σου αρέσει μην το αγοράζεις,μην μας τα κάνεις τσουρέκια κάθε χρόνο με φανμποιστικές ατάκες (τέρμα ο τακατσούκας,ήρθε το τέλος του προ,πάλι φίφα φέτος ,κ.α.)

εγώ χαίρομαι πάντος που φέτος δεν δώσανε full development στα γραφικά όπως πέρυσι,αυτό δείχνει οτι το gameplay θα είναι πολύ δουλεμένο.τα γραφικά έτσι και αλλιώς είναι τα κορυφαία σε ποδοσφαιράκι.φαίνεται μια μικρή διαφορά στα σωματότυπα,στα πρόσωπα κτλπ πάντα προς το καλύτερο.ο φωτεισμός ήταν ήδη τέλειος ,δεν έχουν να δουλέψουν τπτ.

Δημοσ.
...ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ...

Αυτό λέει και ο skanjos.

Αφήστε το ρε παίδες, πάλι τα ίδια θα συζητάτε-διαβάζουμε. Και polakis αν θες άρχισε να λες για τα πραγματικά προβλήματα του παιχνιδιού(τερματοφύλακας, skilled dribbles από όλους τους παίχτες) και όχι αυτά που γράφει κανείς χωρίς να χρειάζεται να έχει δει/παίξει το παιχνίδι

Δημοσ.

να πω και εγω την γνωμη μου. Μετα την περσινη πατατα του προ και το μεγαλο αλμα της ea με το fifa, βλεπω οτι η κοναμι σαν να βαζει μυαλο και αρχιζει να ασχολειτε λιγο με το παιχνιδι που εμοιαζε με ιδιο αμαξι με απανοτα facelift. το προ ηταν το παιχνιδι μου για πολλα χρονια αλλα οταν τα αφησα και τα 2 να παιζουν computer vs computer ειδα μεγαλη διαφορα υπερ του φιφα.φετος βλεπω οχι μονο η ψαλιδα να κλεινει αλλα και να μας προσφερουν και οι 2 εταιρειες 2 καταπληκτικα παιχνιδια...προσχομεν!

Δημοσ.

drool..... μακάρι να είμουν μέσα... 5 ώρες την μέρα θα έπαιζα χεχεχε.

δεν μάρεσε το βίντεο, λίγο η κάμερα λίγο το slow motion που έπαιζαν, ευτυχώς που ξέρω οτι θα έχει επιλογή ταχύτητας το παιχνίδι. στο βίντεο φαίνεται τραγικά αργό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...