jason_rethymno Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 καλά εγω 4-5 παιχνίδια μόνο έχω παίξει στο top player αμα το μάθω θα ρίχνω κ εγω 3αρες -4αρες...
polakis21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις βγήκε το pal pes2011 στα γνωστά μαγαζάκια. Το απόγευμα το δοκιμάζω και σας λέω εντυπώσεις...
EKTELESTES Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις βγήκε το pal pes2011 στα γνωστά μαγαζάκια. Το απόγευμα το δοκιμάζω και σας λέω εντυπώσεις... Αν κοιτάμε τα ίδια, είναι μόνο Ιταλικά και Ουγγρικά. Εξάλλου, τι εντυπώσεις να δώσεις; Mου αρέσει που ενώ άνοιξες το τόπικ κράζεις το Pro πιο πολύ απο κάθε άλλον.
teofross Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 εγω ηθελα αν το παιξει καπιοιος να πει εαν βλεπει επιλογη απο τα shop αν μπορει να ξεκλειδωσει ενα παραπανω κρυφο αστερι στην δυσκολια του game.ειναι κατι που ειχ διαβασει οτι θα εβαζαν οπως σε παλαιοτερα προ
dp@pa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αν κοιτάμε τα ίδια, είναι μόνο Ιταλικά και Ουγγρικά. Εξάλλου, τι εντυπώσεις να δώσεις; Mου αρέσει που ενώ άνοιξες το τόπικ κράζεις το Pro πιο πολύ απο κάθε άλλον. και καλα κανει, προ φανακιας ητανε, και ενας απο τους ποιο γνωστους σε αυτο το θεμα. Να μην το κραξει?? Ενοειτε εχει τους λογους του. Εσεις λιγο ανοιξτε τα ματια σας επειδη στην κοναμι σας κοροιδευουνε. Δωστε λεφτα να φτιαξουν αλλο μια χαλια εκδωση.
EKTELESTES Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Πετάχτηκε και ο άλλος προστατευόμενος αμέσως χωρίς να αναφερθεί κανείς στην πάρτη του. Ρε, χαλαρώστε λίγο, ούτε να σας πλήρωνε η EA δε θα κάνατε έτσι!
dp@pa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Πετάχτηκε και ο άλλος προστατευόμενος αμέσως χωρίς να αναφερθεί κανείς στην πάρτη του. Ρε, χαλαρώστε λίγο, ούτε να σας πλήρωνε η EA δε θα κάνατε έτσι! λολ..γελαω οταν λες προστατευομενος...πηγαινε σε κανενα τοπικ πριν 2 χρονια, που εκραζα τον πολακι με τις παπαριες που μας ελεγε τοτε. Οπως και τον αποκαλειτε φαν του φιφα τωρα, τοτε που ηταν του προ, ολοι μια χαρα ητανε και τον αγουγατε. Τωρα τρωει και ban για υποτιθετε τρολλαρισμα κλπ. Εσεις ρε παιδι μου, δεν αλλαζετε με τιποτα. Ο πολακις, γνωστος ειναι , και πλεον τον εχω καταλαβει. να τον εβλεπες ποσο παθιασμενος ηταν με το προ, και εσεις τωρα τον κραζετε επειδη κραζει την βλακεια που εβγαλε η κοναμι (ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟ ΦΑΝ )....και εσεις καθεστε και ασχοληστε ακομη με κατι που ειναι πεθαμενο. Τι να σας πω εγω εσας? Hypocrits? Μαλλον εκει, οτι σας συμφερει, την αληθεια ομως δεν την λετε.
tsakonas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ενώ εσύ ρε φιλε που μας τα έχεις κάνει τούμπανο τι είσαι? Δεν καταλαβαίνεις ότι ο καθένας έχει το γούστο του? Δε γουστάρουμε το gameplay του fifa πως να το κάνουμε? Έπαιξα το demo και δε "μαρεσε", με το ζόρι δηλαδή ? Πήγαινε να αναλύσεις το fifa σου με τους φίλους σου και άσε μας εμάς να παίζουμε προ.
EKTELESTES Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ ειλικρινά απορώ γιατί δε κάνουν τπτ οι Mods με την πάρτη τους. 2 άτομα μόνο και πάει το τρολάρισμα σύννεφο χωρίς ξεκούραση. Κάντε και καμιά άλλη δουλειά ρε.
polakis21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ ειλικρινά απορώ γιατί δε κάνουν τπτ οι Mods με την πάρτη τους. 2 άτομα μόνο και πάει το τρολάρισμα σύννεφο χωρίς ξεκούραση. Κάντε και καμιά άλλη δουλειά ρε. Όπα φίλε για χαλάρωσε λίγο. Ποιός τρολλάρει εδω πέρα? Μην το γενικεύεις...Είδες κανένα ποστ μου στο τόπικ αυτό που να κοροιδεύω το προ τις τελευταίες μέρες? Γύρισα από ban και δεν γουστάρω τον κάθε άσχετο να μου την λέει χωρίς να έχω πει τίποτα... Κούλαρε λίγο...
supermario29 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ ειλικρινά απορώ γιατί δε κάνουν τπτ οι Mods με την πάρτη τους. 2 άτομα μόνο και πάει το τρολάρισμα σύννεφο χωρίς ξεκούραση. Κάντε και καμιά άλλη δουλειά ρε. Ρε φιλαρακι, ο μονος που τρολλαρει εισαι εσυ. Εγραψε ο polakis οτι κατεβασε το PRO, θα παιξει και θα γραψει εντυπωσεις και εσυ αρχισες να του λες οτι το κραζει κτλ. Δηλαδη που κολλαγε το ποστ αυτο;;; http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3634497&postcount=378 Θα γραψει ειπε τις εντυπωσεις του. Αν θα το κραζει ή οχι δεν εχει σημασια. Θα ειναι η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του αποψη. Εκτος και αν εισαι ο γενικος γ.μαω του θρεντ και απαγορευεις προσωπικες αποψεις που περιεχουν κραξιμο.
fearwhatnow Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Φετος, μεχρι τωρα, με τραβαει περισσοτερο το pes παρα το fifa και με βρισκω να παιζω περισσοτερο το πρωτο ενω περυσι επαιζα αποκλειστικα fifa.To pes ειναι εθιστικοτατο φετος, βγαινουν φοβερες φασεις, επιτελους σε ενα ποδοσφαιρακι εχεις την δυνατοτητα να επιβαλλεις τον ρυθμο σου και αυτο να αλλαξει ολα τα δεδομενα στο χορταρι, τα γηπεδα ειναι τεραστια και μπορεις να απλωσεις το παιχνιδι, πραγματικα παρα πολυ βελτιωμενο σε σχεση με την περυσινη αθλιοτητα.
supermario29 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Φετος, μεχρι τωρα, με τραβαει περισσοτερο το pes παρα το fifa και με βρισκω να παιζω περισσοτερο το πρωτο ενω περυσι επαιζα αποκλειστικα fifa.To pes ειναι εθιστικοτατο φετος, βγαινουν φοβερες φασεις, επιτελους σε ενα ποδοσφαιρακι εχεις την δυνατοτητα να επιβαλλεις τον ρυθμο σου και αυτο να αλλαξει ολα τα δεδομενα στο χορταρι, τα γηπεδα ειναι τεραστια και μπορεις να απλωσεις το παιχνιδι, πραγματικα παρα πολυ βελτιωμενο σε σχεση με την περυσινη αθλιοτητα. Εχεις παιξει και το κανονικο παιχνιδι εκτος του demo ή μιλας με βαση το demo μονο;;
EKTELESTES Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Supermario29 - Επειδή δε γνωρίζεις την ιστορία των 2 που αναφέρω, καλό θα ήταν να διαβάσεις λίγο τα θέματα των pro-fifa και μετά να σχολιάσεις. ( και που να βλεπες και αυτά που έχουν σβήσει οι mods με τα μπινελίκια ) Όσο για το παιχνίδι, ξαναλέω, δεν έχει βγει ακόμα ΑΓΓΛΙΚΗ έκδοση, περιμένουμε πολύ σύντομα.
supermario29 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Supermario29 - Επειδή δε γνωρίζεις την ιστορία των 2 που αναφέρω, καλό θα ήταν να διαβάσεις λίγο τα θέματα των pro-fifa και μετά να σχολιάσεις. ( και που να βλεπες και αυτά που έχουν σβήσει οι mods με τα μπινελίκια ) Όσο για το παιχνίδι, ξαναλέω, δεν έχει βγει ακόμα ΑΓΓΛΙΚΗ έκδοση, περιμένουμε πολύ σύντομα. Γνωριζω πολυ καλα. Παρακολουθω το θρεντ και των 2 παιχνιδιων (ποδοσφαιρου). Η ιστορια δε λεει κατι. Ο ανθρωπος εγραψε οτι κατεβασε το παιχνιδι, θα το δοκιμασει και θα γραψει εντυπωσεις. Το να του γραφεις, τι εκανε παλιοτερα ή αν το εκραξε δεν εχει καμμια σχεση με το θρεντ και το μονο που προκαλει ειναι αντιπαραθεσεις προσωπικες και το θρεντ να πηγαινει κατα διαολου (off topic). Oπως γινεται τωρα με τις απαντησεις τις δικες μου και τις δικες σου. Αστον να γραψει πως του φανηκε, αν του αρεσε ή οχι. Δικαιωμα του ειναι, οπως ολων μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.