SlimData Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Ερώτηση που ίσως έχει απαντηθεί ήδη. Στο xbox, μπορώ να μεταφέρω την master league από το 2010 και να συνεχίσω κανονικά στο 2011?
polakis21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Ο Πικέ, ποδοσφαιριστής της Μπαρτελόνα, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο Λιονέλ Μέσι, ο πρεσβευτής του PES, παίζει με τον Πικέ και τον Τσάβι μόνο FIFA11!!! Απλά για ενημέρωση το λέω για να καταλάβετε που βρισκόμαστε... http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=238654&cid=125
G_e_o32 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Γεια χαρα παιδια!ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις τι παιζει με τα στατιστικα των παιχτων στο προ..ειναι αληθινες μετρησεις;;αν ναι που τις βρισκουν;;ευχαριστω!
Mirallas14 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Το παιχνιδι μετα το τελευτεο update εχει γινει πραγματικα πολυ καλυτερο.Εχει φτιαχτει η αλλαγη του παικτη και δεν γινονται πλεον κατι κουλαμαρες που γινοντουσαν.Οι αμυνες ειναι πιο σφιχτες ,τα σουτ πιο "ποδοσφερικα" δεν πανε σαν μπεκατσες ειδικα τα μακρινα και η μπαλα κιλαει πολυ περισσοτερο στο γρασιδι.Το τελευτεο σε συνδιασμο με την καλυτερη αλλαγη παικτων εχει σαν αποτελεσμα πολυ καλυτερη ροη αγωνα καθως και πιο ωραια αναπτυξη με πιο ομαλο και γρηγορο π[οδοσφερο ,αντεπιθεσεις κλπ.επισης το παιχνιδι ειναι λιγο πιο δυσκολο διοτι το cpu πιεζει αρκετα περισσοτερο οταν εχουμε την μπαλα καθως επισης επιτιθεται πιο καλα και πιο εξυπνα πλεον εγω παλι δεν μπορω να το περασω..λεει οτι εχει ολοκληρωθει το κατεβασμα αλλα μετα δεν γινεται τιποτα!!! καμια ιδεα ;;;;
tsoumak Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα εχω το pro evolution 11 και θελω να παιξω σε οline διοργανωση χθεσ ειδικα ελεγε μια οτι αρχιζει 19:15 εισοδοσ ολοι.Απο τισ 19¨00 παλευα εωσ τισ 19¨30 αλλα το ιδιο μυνημα οτι ειναι κλειστεσ οι εγγραφεσ.Ρωτησα ενα παιδι λεει πωσ πρεπει να κανω εγγραφη στην κοναμι να φτιαξω προφιλ αλλα πουθενα δεν βρηκα σημειωτεον το ps3 το εχω 3 μερεσ δεν ξερω αν χρειαζεται εγγραφη στο google pπου εψαξα αλλοι λενε οτι παει συμφωνα με την ωρα του ps3.Προσεξα σημερα οτι η ωρα ειναι αυτη που εχω βαλει δηλαδη τωρα που γραφω αυτο το θεμα το ps3 grafei 21 32 αρα πωσ θα ξερω αν ειναι η σωστη ωρα του τουρνουα αν εχει δηλαδη διαφορα ωρασ αν μπορει καποισ ασ βοηθησει ευχαριστω ααα και επεδη ξερω καπιοι θα πουν μα καλα δεν εκανεσ αναζητηση πριν ποσταρεισ?ε ναι εκανα εβαλα Ps3, eβαλα Pro evolution αλλα τιποτα σχετικο με αυτο που ρωταω
ababapanos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 παιδια εχω το εξεις προβλημα με το pro evolution soccer 2011 στο ονλινε παιχνιδι.... οταν παω να συνδεθω μου βγαζει μήνυμα οτι λόγω της καταστασης της σύνδεση σας μπορείτε να ΠΑΙΞΕΤΕ μονο σε γρήγορο παιχνίδι 1 εντανιον 1 , και δεν μου ανοίγει τις άλλες επιλογές. ΞΕΡΕΤΕ πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα? ακόμα δεν μπορώ να ΚΑΤΑΦΕΡΩ πως να στείλω πρόκληση σε φίλο για φιλικό ευχαρηστω!
konandrio Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Παιδια θα λαβω μερος σε ενα τουρνουα, εχω συνηθίσει να παιζω σε PC, υπαρχει διαφορα στο game play με ps3?
jason_rethymno Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Να ρωτήσω κάτι .Στο Champions League ή στο Διεθνές τουρνουα οι παίχτες μετά απο 2-3 αγώνες κουράζονται και πρέπει να αλλάζω όλη την ενδεκάδα ή δεν ισχύει?
isspro Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια θα λαβω μερος σε ενα τουρνουα, εχω συνηθίσει να παιζω σε PC, υπαρχει διαφορα στο game play με ps3? καμια απολυτως Να ρωτήσω κάτι .Στο Champions League ή στο Διεθνές τουρνουα οι παίχτες μετά απο 2-3 αγώνες κουράζονται και πρέπει να αλλάζω όλη την ενδεκάδα ή δεν ισχύει? σταδιακα την ομαδα, 3 στον εναν αγωνα, 2 στον αλλον, 4 στον παραλλον για να μπορεις να εχεις οσο το δυνατον λιγοτερους κουρασμενους.
gpanagiotou Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα παιδιά. Σκέφτηκα ότι θα ήταν ενδιαφέρον να ανοίξουμε ένα thread για να υπάρχουν συγκεντρωμένα όλα τα τουρνουά pes league γα τους λάτρεις του pes 2011 Στο πρώτο που πήγα ήταν πολύ ωραίο. Μπράβο στους διοργανωτές και την pepsi max. Αναλυτικό πρόγραμμα PES 2011 29 Ιανουαρίου 2011 - Αθήνα 12 Φεβρουαρίου 2011 - Λάρισα 26 Φεβρουαρίου 2011 - Θεσσαλονίκη 12 Μαρτίου 2011 - Αλεξανδρούπολη 26 Μαρτίου 2011 - Ιωάννινα 9 Απριλίου 2011 - Πάτρα 16 Απριλίου 2011 - Ηράκλειο 7 Μαΐου 2011 - Αθήνα Video Pepsi MAX PES Tour @ Athens #1
tool1983 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια εχω το pes 2011(γνησιο) για xbox. Αυτα τα gp που εχεις κ ξεκλειδωνεις διαφορα μπονους(μπαλες,ηχους κτλ.)Πως τα κερδιζεις??? κ υπαρχει καποιος τροπος να παρεις πολλα gp???
harris@@ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα, στην παρέα μία ερωτησούλα, υπαρχει patch στο PS3 για ελληνικό πρωτάθλημα-->έξοδο πρωταθλητριών αν πάρεις πρωτάθλημα; ευχαριστώ
XKilleR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε για έξοδο πρωταθλητριων δεν ξέρω αλλα για patch υπάρχει θα πας στο σάιτ www.wehellas.gr και θα βρεις το ελληνικό πατς που θες αυτο μόνο που είναι λιγο δύσκολο είναι η εισαγωγή του πατς αλλα έχουν αναλυτικές πληροφορίες Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.