Προς το περιεχόμενο

Τρεις νεκροί από molotov σε τράπεζα στην οδό Σταδίου.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παρακατω ακολουθεί φωτογραφια μιας απο τις κοπέλες που έχασε την ζωή της.

ετσι να την βλέπουν οι υπερασπιστες των αναρχο-υπαλλήλων να "χαίρονται"

δεν εχω λογια.μονο οργη και ενα σφιξιμο στο στομαχι

• Super Moderators
Δημοσ.
Κανιβαλισμός όσο δεν πάει...

Αν ήταν η αδερφή του ή η μάνα του όμως αυτή στο μπαλκόνι, θα ζητούσε ασφαλιστικά μέτρα από όσους δημοσίευσαν τη φωτογραφία για ψυχικά τραύματα!

Έχουμε ξεχάσει πλεον κάθε έννοια της "είδησης"!

Κοράκια!

:mad:

• Super Moderators
Δημοσ.
παρακατω ακολουθεί φωτογραφια μιας απο τις κοπέλες που έχασε την ζωή της.

ετσι να την βλέπουν οι υπερασπιστες των αναρχο-υπαλλήλων να "χαίρονται"

το ξέρω ότι κολλάω στη λέξη αλλά δεν κάηκε ζωντανή, από ασφυξία πέθανε...

Δημοσ.

Ρε παιδιά ψάχνω site να πληροφορηθώ έγκυρα. Με ενδιαφέρουν site , παραδοσιακά έγκυρα , κατά της αντιπληροφόρησης. Κάηκε κανά καφάο του ΟΤΕ ή ο mozilla έχει πρόβλημα και δεν μπορώ να ενημερωθώ ???

το ξέρω ότι κολλάω στη λέξη αλλά δεν κάηκε ζωντανή, από ασφυξία πέθανε...

Εκ του αποτελέσματος κρίνεται.

Δημοσ.

συγχαρητήρια σε αυτούς που πετάξανε τις μολοτοφ τιμωρησανε τους πραγματικούς ενόχους για το χαλί της Ελλάδας που ήταν αυτοί οι 3 άνθρωποι .....σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ .....

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Αν ήταν η αδερφή του ή η μάνα του όμως αυτή στο μπαλκόνι, θα ζητούσε ασφαλιστικά μέτρα από όσους δημοσίευσαν τη φωτογραφία για ψυχικά τραύματα!

Έχουμε ξεχάσει πλεον κάθε έννοια της "είδησης"!

Κοράκια!

δεν υπερασπιζομαι το τροκτικο αλλα εγω δεν βλεπω προσωπο.αν εσυ μπορεις να καταλαβεις ποια ειναι η συγκεκριμενη κοπελα οκ παω πασο

Δημοσ.
Από τη στιγμή που δεν το έκαναν μπάτσοι, δεν πειράζει ε?

Όταν ένας αστυνομικός που η δουλειά του είναι να προστατεύει τον πολίτη, αντ'αυτού τον σκοτώνει, ο κόσμος ξεσηκώνεται.

Όταν κάποιος που δεν γνωρίζουμε τίποτα για αυτόν, φοράει μάσκα και σκοτώνει, δεν ξεσηκώνεται.

Τι πιο απλό; Τι δεν καταλαβαίνεις;

Δημοσ.
αν εσυ μπορεις να καταλαβεις ποια ειναι η συγκεκριμενη κοπελα οκ παω πασο

Κάποιος συγγενής της πιθανότατα να μπορεί. Και καλό θα ήταν να μην την έβλεπε την pic...

edit: Το τρωκτικό την έκανε edit τη φωτογραφία και την ανεβάσαμε imageshack μη χάσουμε; Post facebook με τη μια! :S

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν υπερασπιζομαι το τροκτικο αλλα εγω δεν βλεπω προσωπο.αν εσυ μπορεις να καταλαβεις ποια ειναι η συγκεκριμενη κοπελα οκ παω πασο

Πλάκα κάνεις? Αν ήταν η αδερφή μου ανάμεσα στους νεκρους, δεν θα ήξερα ποιον βλέπω στη φωτό???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...