Προς το περιεχόμενο

ασκηση στο χρονοπρογραμματισμο

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω μια ασκηση στον χρονοπρογραμματισμο που λεει το εξης: Να σχεδιάσετε τέσσερα διαγράμματα Gantt που να δείχνουν την εκτέλεση αυτών των διεργασιών, χρησιμοποιώντας τους αλγορίθμους χρονοπρογραμματισμού FCFS, SJF (χωρίς διακοπές), SJF (με διακοπές) και Round Robin εγω δεν μπορω να κανω τον SJF (με διακοπες) οποιος βοηθησει θα του ειμαι ευγνωμων (Δειτε το attachment για τοβ πινακα των διεργασιων)

Δημοσ.

Αυτο που κανεις ειναι να τρεχεις τη διεργασια που εχει το λιγοτερο χρονο για να τερματισει.Οταν δημιουργηθει μια διεργασια με μικροτερο χρονο διεκπεραιωσης σταματας αυτη που ετρεχε,κρατας το χρονο που της ΑΠΟΜΕΝΕΙ βαζοντας στην στην ουρα και.....Ετοιμος !!!!!!!!

Δημοσ.
Αυτο που κανεις ειναι να τρεχεις τη διεργασια που εχει το λιγοτερο χρονο για να τερματισει.Οταν δημιουργηθει μια διεργασια με μικροτερο χρονο διεκπεραιωσης σταματας αυτη που ετρεχε,κρατας το χρονο που της ΑΠΟΜΕΝΕΙ βαζοντας στην στην ουρα και.....Ετοιμος !!!!!!!!
μπορεις να γινεις λιγο πιο αναλυτικος?
Δημοσ.
πως θα ξερω ποιος ειναι ο χρονος που της απομενει?
Δημοσ.

Αν πολύ απλά αφαιρέσεις από το συνολικό χρόνο που χρειάζεται να εκτελεστεί για να ολοκληρωθεί (ο οποίος στην εκφώνησή σου αναφέρεται μάλλον λανθασμένα ως χρόνος ξεσπάσματος ΚΜΕ) το χρόνο που έχει εκτελεστεί έως τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...