lak10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 παιδια εχω μια ασκηση στον χρονοπρογραμματισμο που λεει το εξης: Να σχεδιάσετε τέσσερα διαγράμματα Gantt που να δείχνουν την εκτέλεση αυτών των διεργασιών, χρησιμοποιώντας τους αλγορίθμους χρονοπρογραμματισμού FCFS, SJF (χωρίς διακοπές), SJF (με διακοπές) και Round Robin εγω δεν μπορω να κανω τον SJF (με διακοπες) οποιος βοηθησει θα του ειμαι ευγνωμων (Δειτε το attachment για τοβ πινακα των διεργασιων)
Luffy-san Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Αυτο που κανεις ειναι να τρεχεις τη διεργασια που εχει το λιγοτερο χρονο για να τερματισει.Οταν δημιουργηθει μια διεργασια με μικροτερο χρονο διεκπεραιωσης σταματας αυτη που ετρεχε,κρατας το χρονο που της ΑΠΟΜΕΝΕΙ βαζοντας στην στην ουρα και.....Ετοιμος !!!!!!!!
V.I.Smirnov Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Tι μου θυμίζεις τώρα.... Tα είχα φάει με το κουτάλι κάποτε. Δεν θυμαμαι πια...
lak10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Αυτο που κανεις ειναι να τρεχεις τη διεργασια που εχει το λιγοτερο χρονο για να τερματισει.Οταν δημιουργηθει μια διεργασια με μικροτερο χρονο διεκπεραιωσης σταματας αυτη που ετρεχε,κρατας το χρονο που της ΑΠΟΜΕΝΕΙ βαζοντας στην στην ουρα και.....Ετοιμος !!!!!!!! μπορεις να γινεις λιγο πιο αναλυτικος?
lak10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Αυτο που κανεις ειναι να τρεχεις τη διεργασια που εχει το λιγοτερο χρονο για να τερματισει.Οταν δημιουργηθει μια διεργασια με μικροτερο χρονο διεκπεραιωσης σταματας αυτη που ετρεχε,κρατας το χρονο που της ΑΠΟΜΕΝΕΙ βαζοντας στην στην ουρα και.....Ετοιμος !!!!!!!! πως θα ξερω ποιος ειναι ο χρονος που της απομενει?
tespa_2002 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Αν πολύ απλά αφαιρέσεις από το συνολικό χρόνο που χρειάζεται να εκτελεστεί για να ολοκληρωθεί (ο οποίος στην εκφώνησή σου αναφέρεται μάλλον λανθασμένα ως χρόνος ξεσπάσματος ΚΜΕ) το χρόνο που έχει εκτελεστεί έως τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.