freezakos Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Καλησπέρα αδέρφια, έχω ένα mail στο yahoo.gr και το χρησιμοποιώ πάντα με τον browser.Πριν λίγες μέρες είπα να δοκιμάσω το outlook το οποίο ποτέ δεν είχα χρησιμοποιήσει. Όλα πήγαν καλά αλλά το outlook φόρτωσε όλα τα μηνύματα από το yahoo και τώρα δεν έχω τίποτα εκεί. Δεν θέλω να ξαναχρησιμοποιήσω το Outlook αλλά το άτιμο έχει φορτώσει όλα τα παλιά mail του yahoo εκεί. Τι μπορώ να κάνω για να τα επαναφέρω;
kfyros Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δεν μπορείς.. Μόνο αν τα ξαναστείλεις στο yahoo (προώθηση), αλλά όχι στην αρχική τους μορφή.. Τα default POP settings του outlook σβήνουν τα μηνύματα από τον server όταν τα κατεβάζεις στο outlook. Πρέπει να μπεις μέσα στις ρυθμίσεις του λογαριασμούς και να το αλλάξεις στο more settings-->advanced και να τσεκάρεις το "leave message copy to the server" (ή κάτι τέτοιο). Το θέμα είναι ότι δεν θα κρατάει στο server τα μηνύματα που στέλνεις μέσα από το outlook , ότι και να κάνεις. Αν έχει IMAP , χρησιμοποίησε το. Αυτό χρησιμοποιώ εγώ, αλλά δεν θυμάμαι αν έχει τέτοιες ρυθμίσεις το yahoo. Το IMAP κρατάει τοπικό αντίγραφο στο Outlook και δεν τα σβήνει από τον server. Είναι λίγο πιο δυσκίνητο απο το POP αλλά πολύ πιο εύχρηστο.
parsifal Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Το Yahoo δεν προσφέρει IMAP νομίζω. Αντιγράφω από παλαιότερο μήνυμά μου: ΟΚ, για να δούμε πόσο φασαριόζικα φαίνονται τα παρακάτω: 1. Τρέχεις το WLM 2. Επιλέγεις όλα τα e-mails σου και με drag 'n' drop τα κάνεις export σε έναν κατάλογο στο δίσκο 3. Κλείνεις το WLM 4. Εγκαθιστάς Thunderbird και σετάρεις τον yahoo.gr λογαριασμό σου σύμφωνα με αυτό: [[Thunderbird 2 HOWTO]] 5. Εγκαθιστάς τα add-ons ImportExportTools και mailredirect 6. Κάνεις import τα .eml αρχεία από τον κατάλογο όπου είχαν γίνει export 7. Ακολουθείς τις οδηγίες στο Mozillazine: Putting messages back on a POP3 server για να προωθήσεις τα e-mails σου στο yahoo.gr account σου, χωρίς να πειραχθούν οι headers Όπου βλέπεις WLM (Windows Live Mail), εσύ βάλε Outlook...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.