Lagoudisio Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Καλησπερα παιδια! Τωρα που βρηκα προγραμμα για μετονομασια πολλων αρχειων(http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3329216#post3329216), θα ηθελα και ενα προγραμμα για να οργανωσω λιγο τις συλλογες απο anime. Να βαλω για παραδειγμα genre σε ολα τα επεισοδια μιας σειρας, να βαλω καμια πληροφορια κτλ. Αν εχετε να προτεινετε κανενα καλο προγραμμα, ειμαι ολος αυτια! Ευχαριστω εκ των προτερων!
macabre_sunsets Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Συγκεκριμένα για anime, το anidb.net το έχεις υπόψιν σου? Ρίξε μια ματιά τόσο στο site όσο και σε μερικά προγράμματα που βασίζονται σε αυτό.
Lagoudisio Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Συγκεκριμένα για anime, το anidb.net το έχεις υπόψιν σου? Ρίξε μια ματιά τόσο στο site όσο και σε μερικά προγράμματα που βασίζονται σε αυτό. Σε ευχαριστω για το site. Θα μου φανει χρησιμο. Οσο για το προγραμμα, δεν ειναι αυτο που ψαχνω. Για να βοηθησω λιγο, θελω ενα προγραμμα με το οποιο να μπορω να βαλω genre, περιγραφη, χρονολογια και διαφορα τετοια, σε πολλα αρχεια μαζι. Αν υπαρχει κατι τετοιο συγκεκριμενα για ταινιες η anime ακομα καλυτερα!
macabre_sunsets Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 ...θελω ενα προγραμμα με το οποιο να μπορω να βαλω genre, περιγραφη, χρονολογια και διαφορα τετοια, σε πολλα αρχεια μαζι... Τι εννοείς με το παραπάνω? Πού να τα βάλεις όλα αυτά? Στο filename? Γιατί αν δεν κάνω λάθος, τα προγράμματα που σου πρότεινα κάνουν αυτόματο rename με βάση κάποια κριτήρια που θέτεις (το λέω με κάθε επιφύλαξη μιας και δεν τα έχω χρησιμοποιήσει, παρά μόνο ακούσει για τις δυνατότητές τους).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.