nickolas Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 O ήχος στο Skype τουλάχιστον σε εμένα συνήθως είναι πολύ κακής ποιότητας, και η εικόνα πολύ κατώτερη από αυτό που θεωρητικά μπορεί να δώσει η web camera. Υπάρχει ανάλογο πρόγραμμα που να προσφέρει καλό ήχο, έστω και χωρίς βιντεοκλήση? Δε μπορώ να καταλάβω γιατί η επικοινωνία να παραμένει τόσο χάλια ενώ δεν υπάρχει προφανές hardware bottleneck (1mbit upload, δυνατοί επεξεργαστές για κωδικοποίηση/αποκωδικοποίηση κλπ.)
BritGreek Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 O ήχος στο Skype τουλάχιστον σε εμένα συνήθως είναι πολύ κακής ποιότητας, και η εικόνα πολύ κατώτερη από αυτό που θεωρητικά μπορεί να δώσει η web camera. Υπάρχει ανάλογο πρόγραμμα που να προσφέρει καλό ήχο, έστω και χωρίς βιντεοκλήση? Δε μπορώ να καταλάβω γιατί η επικοινωνία να παραμένει τόσο χάλια ενώ δεν υπάρχει προφανές hardware bottleneck (1mbit upload, δυνατοί επεξεργαστές για κωδικοποίηση/αποκωδικοποίηση κλπ.) Δεν μπορεί σε εσένα να μη δουλεύει σωστά, αλλά σε εμένα να δουλεύει άριστα. Μήπως τρέχουν πολλά προγράμματα στον υπολογιστή σου; Μήπως ο υπολογιστής σου δεν είναι τουλάχιστον dualcore; Στις απαιτήσεις συστήματος αναφέρεται ξεκάθαρα ότι πρέπει να έχεις τουλάχιστον coreduo επεξεργαστή, αν και λες ότι έχεις δυνατούς επεξεργαστές. Τέλος, κι εγώ αγόρασα κάμερα HD, η οποία όμως κατάλαβα ότι εννοούσε HD σε φωτογραφίες, ενώ το video είναι απλώς καλό. Χρησιμοποιώ επαγγελματικά το skype εδώ και πολλά χρόνια. Κανένα δεν έχει την ποιότητα ήχου και video, γι' αυτό και χρησιμοποιείται πάρα πολύ και σε επιχειρήσεις. Μάλλον κάτι παίζει με τη γραμμή σου ή/και το σύστημά σου (firewall, πολλά processes, κλπ).
Waldo_Vrs Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δοκίμασε και το OOVOO http://www.oovoo.com/ Αλλά θα συμφωνίσω με το φιλαράκι απο πάνω... Κάτι τρέχει στο pc σου και σου το προκαλεί...και εγώ προσωπικά όταν μιλάω μέσω skype είναι λες και μιλάω απο το σταθερό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.