outlaw star Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 καλημέρα στο forum..μια φίλη αποφάσισε να βάλει internet και πήρε ασύρματο router...επειδή όμως δεν έχει ασύρματη κάρτα δικτύου θα της πάρω ένα ασύρματο usb stick..απλά επειδή το pc είναι λίγο χάρχαλο..(pentium 3 ) η μητρική υποστηρίζει μόνο usb 1.1..λογικά ότι ασύρματο stickaki και να πάρω θα παίζει έτσι δεν είναι?(το αν χάνει λίγο σε ταχύτητα λόγω του ότι είναι usb 1.1 δε μας απασχολεί)..ρωτάω γιατί βλέπω πχ στο e-shop στα χαρακτηριστικά στο τύπο σύνδεσης ότι άλλα αναφέρουν μόνο usb 2 , ενώ άλλα usb2 και usb 1.1..λογικά όλα παίζουν έτσι δεν είναι??ευχαριστώ και sry για το μακροσκελές της υπόθεσης
Themos3 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Καλυτερα να ρωτησεις και τους ιδιους αλλα απ οσο ξερω τα usb2 παιζουν σε usb1 με ταχυτητες usb1.
outlaw star Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Καλυτερα να ρωτησεις και τους ιδιους αλλα απ οσο ξερω τα usb2 παιζουν σε usb1 με ταχυτητες usb1. και εγώ έτσι ξέρω αλλά για να είμαι σίγουρος πήρα ένα που λέει στο site της εταιρίας ότι υποστηρίζει και τα 2 πρότυπα...για 4 ευρώ παραπάνω δε χάθηκε ο κόσμος..thanx anyway:-)
zapermania Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Υπάρχει περίπτωση η μητρική της να έχει pci για να της πάρεις κάτι τέτοιο ->http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=WIRELESS&category2=PCI ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.