arsenal Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 αμα μενεις στο ιδιο μερος απο τοτε ειστε ακομα μαζι στο σχολειο δεν μου κανει εντυπωση. οταν φευγεις ομως και ξαναγυρνας τοτε καταλαβενεις με ποια ατομα ησουν πραγματικα δεμενος απο τα 11 μας χρόνια μας χωρίζουν κάπου 60 χιλιόμετρα αυτόι οι δυο είναι αδέρφια και όμως είμαστε ακόμα κολλητοί...τους βλέπω μόνο χριστούγεννα πάσχα καλοκαίρι και άντε ενδιάμεσα κανα σαββατοκύριακο αλλα μιλάμε τακτικά.. είναι κολλητοί μου πίστεψε με ---------- Προσθήκη στις 16:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:16 ---------- Όταν βάλεις για πρώτη φορά την κάλτσα στο συρτάρι όσο να είναι μια φάπα την τρως. Φίλε μου μπορείς να το εξηγήσεις γιατί δεν το έπιασα:-)
evabb Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 απο τα 11 μας χρόνια μας χωρίζουν κάπου 60 χιλιόμετρα αυτόι οι δυο είναι αδέρφια και όμως είμαστε ακόμα κολλητοί...τους βλέπω μόνο χριστούγεννα πάσχα καλοκαίρι και άντε ενδιάμεσα κανα σαββατοκύριακο αλλα μιλάμε τακτικά.. είναι κολλητοί μου πίστεψε με ---------- Προσθήκη στις 16:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:16 ---------- Φίλε μου μπορείς να το εξηγήσεις γιατί δεν το έπιασα:-) ενταξει δεν λεω ντε και καλα οτι δεν ειναι κολλητοι σου, προς θεου, απλα δεν ειναι παντα φιξ για ολους τετοια πραματα. αφου ειστε δεμενοι μπραβο σας ακομα δεν καταλαβενω αυτο με την καλτσα
arsenal Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 ενταξει δεν λεω ντε και καλα οτι δεν ειναι κολλητοι σου, προς θεου, απλα δεν ειναι παντα φιξ για ολους τετοια πραματα. αφου ειστε δεμενοι μπραβο σας ακομα δεν καταλαβενω αυτο με την καλτσα Ούτε εγω αυτό με τη κάλτσα δεν το έχω
apd453 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Φίλε μου μπορείς να το εξηγήσεις γιατί δεν το έπιασα:-) Κάλτσα στο συρτάρι = πνίγεις το κουνέλι, διπλώνεις τη γραβάτα κτλ κτλ...
apd453 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Εννοώ ότι όταν κάνεις πρώτη φορά έρωτα ή μια σχέση στη ζωή σου είναι λογικό να φας κόλλημα και να βλέπεις αστεράκια. Δεν με πιάνεις, δεν με πιάνεις Και κολλάει σε αυτό που είπες. Ακριβώς φίλε μου ενθουσιασμός γιατί και εμένα η πρώτη μου σχέση ήταν 14 χρόνων και πίστευα οτι ήμουν ερωτευμένος ομως κατάλαβα ότι ήταν απλά ενθουσιασμός
arsenal Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Εννοώ ότι όταν κάνεις πρώτη φορά έρωτα ή μια σχέση στη ζωή σου είναι λογικό να φας κόλλημα και να βλέπεις αστεράκια.Δεν με πιάνεις, δεν με πιάνεις Και κολλάει σε αυτό που είπες. σωστός αν και με το πρώτο κολάς πολύ περισσότερο απο το δεύτερο! γιατί τρο δεύτερο μπορεί να είναι ενας ενοθσιασμός στην αρχή ενω το άλλο που έρχεται λογικά αρκετό καιρο μετά σε μια σχέση σε κάνει να κολάς πολύ περισσότερο
apd453 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 σωστός αν και με το πρώτο κολάς πολύ περισσότερο απο το δεύτερο! γιατί τρο δεύτερο μπορεί να είναι ενας ενοθσιασμός στην αρχή ενω το άλλο που έρχεται λογικά αρκετό καιρο μετά σε μια σχέση σε κάνει να κολάς πολύ περισσότερο Τι να σου πω τα έχω ξεχάσει να σου πω την αλήθεια:lol: Έχουν περάσει +20χρόνια από τότε. Από ότι θυμάμαι κάπως έτσι ένοιωσα και εγώ.
Toufas Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Ο πρωτος ερωτάς δεν παιζει ρολο σε ποια ηλικια θα σου ερθει. Εχω δει και 20+ χρονων που κανανε την πρωτη τους σχεση αργα και κανανε σαν 12χρονα. Δεν ειναι η ηλικια, ειναι το συναισθημα αυτο που σου δινει κατι που κανεις για πρωτη φορα (και σε αλλες περιπτωσεις, δεν ξαναζεις ποτε)
clevercitizen Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 συμβαινει αλλα δεν ειναι ο κανονας. ειναι η εξαιρεση. οπως και οι παιδικες φιλιες δεν κραταν Διαφωνώ αμα μενεις στο ιδιο μερος απο τοτε ειστε ακομα μαζι στο σχολειο δεν μου κανει εντυπωση. οταν φευγεις ομως και ξαναγυρνας τοτε καταλαβενεις με ποια ατομα ησουν πραγματικα δεμενος Συμφωνώ
arsenal Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Ο πρωτος ερωτάς δεν παιζει ρολο σε ποια ηλικια θα σου ερθει. Εχω δει και 20+ χρονων που κανανε την πρωτη τους σχεση αργα και κανανε σαν 12χρονα. Δεν ειναι η ηλικια, ειναι το συναισθημα αυτο που σου δινει κατι που κανεις για πρωτη φορα (και σε αλλες περιπτωσεις, δεν ξαναζεις ποτε) Ναι αλλά μπορεί να είναι ο ενθουσιασμός τηε πρώτης σχέσης Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Lucifer Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Ορμονική εξάρτηση είναι, όσο πιο πολύ πρεζάρεις, τόσο λιγότερο στα σκάει η επόμενη φορά. Μην αμπελοφιλοσοφείτε με γενετήσιες ορμές.
apd453 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=6MnL1fwiOp0]όλοι τσίγκινα[/ame][/url]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.