Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eίχα γοράσει το πρώτο μου Pefomance πριν 3 μήνες περίπου. Βασικά στην αρχή ήθελα το revοlution αλλά μόλις πήγα στο Πλαίσιο δεν το βρήκα εκεί και επειδή ήθελα ένα αρκετά καλό ποντίκι, πήρα το Pefomance. Μιλάμε ότι καλύτερο είχα δοκιμασει σε ποντίκι. Σε σχέση με ένα παλιό ασύρματο που είχα που καμιά φορά δεν έπιανε σήμα από το στικάκι κλπ, το Pefomance με έσωσε!! Από τότε έχω πάρει άλλα 2 Pefomance και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος γιατί πραγματικά άξιζαν τα λεφτά τους.

P.s Εμένα μου αρέσει να κάνω γυρίζω με πολύ δύναμη την ρωδέλα και μετά να πατάω το κουμπάκι που την κάνει αργή και να ακούγεται αυτός ο υπέροχος ήχος...:P

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
P.s Εμένα μου αρέσει να κάνω γυρίζω με πολύ δύναμη την ρωδέλα και μετά να πατάω το κουμπάκι που την κάνει αργή και να ακούγεται αυτός ο υπέροχος ήχος...

Το Revolution είχε καλύτερο σύστημα...

Γύρναγες με πολύ δύναμη τη ροδέλα και έκανε απεμπλοκή στο γρανάζι και γύρναγε γρήγορα.

Στο Performance πρέπει να πατάς το κουμπάκι κάθε φορά. Το έχω συνηθίσει, αλλά στην αρχή μου την έσπαγε.

Δημοσ.

Είτε revolution είτε performance, είναι ένα από τα λίγα πράγματα που θα πάω να αγοράσω αμέσως, όταν χαλάσει το δικό μου. Ούτε καν θα το σκεφτώ ή θα το ψάξω, τόσο εξαιρετικό το βρίσκω αυτό το ποντίκι.

Δημοσ.
To ίδιο θέλω να πιστεύω και εγω :P :P

Εστειλα απο το International γιατι απο ελλάδα δεν βρήκα κανα σχετικο link για να στείλω email. Θα το αλλάξω μέσω μαγαζιού ή στέλνουν αυτοι αντικατάσταση και τους το επιστρέφεις με τον ίδιο courier;

Moυ απάντησαν απο τη Logitech το εξής:

Thank you for contacting out technical support.

We'd apologize but MX Revolution is not available anymore.

There is a new model MX1100 available on the market at the minute so we can offer you this one.

If you have any future questions, please don't hesitate in contacting us.

Φαντάζομαι πως το Performance θα μου το δώσουν δωρεαν για αντικατάσταση του revolution, σωστά;

Τo performance είναι καλύτερο απο το revolution; Φαντάζομαι πως ναι :D Αυτο που λέτε για τη ροδέλα, δεν μπορεις να το ρυθμίσεις εσυ οπως θέλεις; (π.χ. στο revolution απλα το πιεζεις και περνάει στο σκληρο mode)

Δημοσ.

Τo performance είναι καλύτερο απο το revolution; Φαντάζομαι πως ναι :D Αυτο που λέτε για τη ροδέλα, δεν μπορεις να το ρυθμίσεις εσυ οπως θέλεις; (π.χ. στο revolution απλα το πιεζεις και περνάει στο σκληρο mode)

Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Πέρα από αυτήν την λειτουργία που λένε τα παιδιά, από το performance λείπει η πλαϊνή ροδέλα, που τουλάχιστον εμένα με έχει βολέψει πολύ, είναι σαν να έχεις +3 πλήκτρα.

Από την άλλη, το performance έχει απλή επαναφορτιζόμενη μπαταρία ΑΑΑ και όχι ενσωματωμένη, τρομερό συν αυτό.

Δημοσ.
Αυτο που λέτε για τη ροδέλα, δεν μπορεις να το ρυθμίσεις εσυ οπως θέλεις; (π.χ. στο revolution απλα το πιεζεις και περνάει στο σκληρο mode)

Όχι δεν μπορείς.

Στο Revolution αν είχες βάλει τους Drivers πέρα από την επιλογή που έχεις, να πιέσεις μέσα τη ροδέλα και να αλλάξει από αργό σε γρήγορο (εμπλοκή - απεμπλοκή), με την κατάλληλη ρύθμιση μπορούσες, αντί γι' αυτό, να ρολάρεις γρήγορα τη ροδέλα και να κάνει αυτόματα την απεμπλοκή χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις κάποιο κουμπί. Όταν έπεφταν οι στροφές, γυρνούσε πάλι στο αργό (εμπλοκή).

Δυστυχώς στο Peformance αυτό πραγματοποιείται μόνο όταν πατάς το κουμπί που είναι δίπλα σε αυτή, όπως φαίνεται και στο Video παραπάνω, αλλά και στο παρακάτω.

Φαντάζομαι πως το Performance θα μου το δώσουν δωρεαν για αντικατάσταση του revolution, σωστά;

Αν είσαι τυχερός μπορεί...

Τo performance είναι καλύτερο απο το revolution;

Πιο εξελιγμένο θα έλεγα καλύτερα.

Έχει περισσότερα πλεονεκτήματα από το το Revolution, αλλά αυτό με τη ροδέλα είναι αρκετά σημαντικό μείον.

Συγκεκριμένα οι διαφορές των δύο mice είναι παρακάτω:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=HWJ1AyP5i44]Revolution Vs Performance[/ame]

Δημοσ.
Όχι δεν μπορείς.

Στο Revolution αν είχες βάλει τους Drivers πέρα από την επιλογή που έχεις, να πιέσεις μέσα τη ροδέλα και να αλλάξει από αργό σε γρήγορο (εμπλοκή - απεμπλοκή), με την κατάλληλη ρύθμιση μπορούσες, αντί γι' αυτό, να ρολάρεις γρήγορα τη ροδέλα και να κάνει αυτόματα την απεμπλοκή χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις κάποιο κουμπί. Όταν έπεφταν οι στροφές, γυρνούσε πάλι στο αργό (εμπλοκή).

Δυστυχώς στο Peformance αυτό πραγματοποιείται μόνο όταν πατάς το κουμπί που είναι δίπλα σε αυτή, όπως φαίνεται και στο Video παραπάνω, αλλά και στο παρακάτω.

Αν είσαι τυχερός μπορεί...

Πιο εξελιγμένο θα έλεγα καλύτερα.

Έχει περισσότερα πλεονεκτήματα από το το Revolution, αλλά αυτό με τη ροδέλα είναι αρκετά σημαντικό μείον.

Συγκεκριμένα οι διαφορές των δύο mice είναι παρακάτω:

Revolution Vs Performance

Ευχαριστω για την απαντηση!!!

Τη πλαγια ροδέλα δεν την ειχα χρησιμοποιήσει ποτε! Δεν ειχα αξιωθει να βαλω τους drivers (βολόδερνα μεταξύ Linux και Windows κιόλας) και ούτε επισης την ειχα καταφέρει να τη χρησιμοποιήσω σε παράθυρα για oριζόντιο Scrolling. (Εκει ουσιαστικα δεν χρησίμευε;)

Ακόμη με το θέμα της ροδέλας, δεν το εχω καταλαβει απολυτα. Τι αφαιρέσανε απο τη ροδελα; Το σύστημα με το hyper scrolling που αν το ειχες στο "μαλακο" πήγαινε με χιλια η ροδέλα προς τα κάτω; Ή το μοναδικο που αφαιρέσανε είναι οτι πατώντας τη ροδέλα αλλαζες τη λειτουργια και αυτη την αλλαγή τη βάλανε στο κουμπί απο κάτω εκει που ειναι το search στο revolution;

Πως να τους το ζητήσω αν θα με χρεώσουν ή αν ειναι οντως free; :P

Δημοσ.
Τη πλαγια ροδέλα δεν την ειχα χρησιμοποιήσει ποτε! Δεν ειχα αξιωθει να βαλω τους drivers (βολόδερνα μεταξύ Linux και Windows κιόλας) και ούτε επισης την ειχα καταφέρει να τη χρησιμοποιήσω σε παράθυρα για oριζόντιο Scrolling. (Εκει ουσιαστικα δεν χρησίμευε

Ότι είπα για Drivers, έχει να κάνει και τη ροδέλα του Scrolling στο πάνω μέρος του ποντικιού.

Ακόμη με το θέμα της ροδέλας, δεν το εχω καταλαβει απολυτα. Τι αφαιρέσανε απο τη ροδελα; Το σύστημα με το hyper scrolling που αν το ειχες στο "μαλακο" πήγαινε με χιλια η ροδέλα προς τα κάτω; Ή το μοναδικο που αφαιρέσανε είναι οτι πατώντας τη ροδέλα αλλαζες τη λειτουργια και αυτη την αλλαγή τη βάλανε στο κουμπί απο κάτω εκει που ειναι το search στο revolution;

Αφαιρέσανε τον τρόπο αλλαγής από εμπλοκή σε απεμπλοκή και το αντίθετο.

Πλέον αυτή γίνεται μόνο όταν πατάς του κουμπί που στο Revolution πολύ σωστά λες, ήταν για Search.

Πως να τους το ζητήσω αν θα με χρεώσουν ή αν ειναι οντως free; :P

Θα συνεννοηθείς μαζί τους.

Δημοσ.
Ότι είπα για Drivers, έχει να κάνει και τη ροδέλα του Scrolling στο πάνω μέρος του ποντικιού.

Αφαιρέσανε τον τρόπο αλλαγής από εμπλοκή σε απεμπλοκή και το αντίθετο.

Πλέον αυτή γίνεται μόνο όταν πατάς του κουμπί που στο Revolution πολύ σωστά λες, ήταν για Search.

Θα συνεννοηθείς μαζί τους.

Μεγάλο λάθος νομιζω που σπαταλήσανε ενα κουμπί εκεί που ηταν για το search για την εμπλοκή απεμπλοκη.

Διαβαζω για zoom in/out στη περιγραφή του ποντικιου...Εννοει με τη κλασσικη ροδέλα ή με τα κουμπια στα πλάγια;

Γενικα εσύ τι θα πρότεινες, αν ειναι τελειως δωρεαν να προχωρήσω στην αλλαγη; Βέβαια το κουτί του λόγω μετακόμισης το ειχα πετάξει...Δεν νομιζω να παιζει ρόλο αυτο, σωστα; Οταν ερθει το καινουργιο Mouse απλα τους το δίνω πίσω π.χ. στην ιδια συσκευασία και κρατάω μονο το ποντίκι το καινουργιο...

Δημοσ.

πολυ καλοφτιαγμένο το unboxing σου, μπράβο

οσο για το mouse, το αγαπημένο μου feature του revolution είναι το free scrolling οταν κατεβάζεις γρήγορα τη ροδέλα, το χρησιμοποιώ συνέχεια, και είμαι εθισμένος... πρέπει να βρω ένα mouse που να το κάνει όταν ψοφήσει το δικό μου.

Δημοσ.
Διαβαζω για zoom in/out στη περιγραφή του ποντικιου...Εννοει με τη κλασσικη ροδέλα ή με τα κουμπια στα πλάγια;

Όπως είδαμε στο Review του φίλου η πλαινή ροδέλα έχει αντικατασταθεί με κουμπιά βελάκια. Δεν τη χρησιμοποιούσα ποτέ, ούτε και βέβαια και τώρα.

Γενικα εσύ τι θα πρότεινες, αν ειναι τελειως δωρεαν να προχωρήσω στην αλλαγη;

Τα υπέρ και τα κατά όπως είπα και πριν τα αναφέρει και το Review.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Performance είναι η μπαταρία και ο τρόπος φόρτωσής της.

Μπορείς όπως είδες να το φορτίζεις και να το λειτουργείς ταυτόχρονα σαν ένα ενσύρματο mouse.

οσο για το mouse, το αγαπημένο μου feature του revolution είναι το free scrolling οταν κατεβάζεις γρήγορα τη ροδέλα, το χρησιμοποιώ συνέχεια, και είμαι εθισμένος... πρέπει να βρω ένα mouse που να το κάνει όταν ψοφήσει το δικό μου.

Όπως είπα αυτό πλέον δεν υπάρχει και πρέπει συνεχώς να πατάς το κουμπί που παλιά ήταν "Search".

Στην αρχή θα έχεις πρόβλημα, μετά από λίγες μέρες θα είσαι ok.

πολυ καλοφτιαγμένο το unboxing σου, μπράβο

Η αλήθεια είναι ότι έπεσε αρκετό Editing, ναι, αντίθετα με το Review της 5870 που το έκανα πιο γρήγορα. :P

Δημοσ.

Όπως είπα αυτό πλέον δεν υπάρχει και πρέπει συνεχώς να πατάς το κουμπί που παλιά ήταν "Search".

Στην αρχή θα έχεις πρόβλημα, μετά από λίγες μέρες θα είσαι ok.

Eννοείς οτι για να ειναι enabled το hyper fast scrolling θα πρέπει ΣΥΝΕΧΩΣ να πατιεται το κουμπί κάτω απο τη ροδελα; Εγώ πριν κατάλαβα οτι απλα είναι για να κανεις την εναλλαγη.

Δημοσ.
Eννοείς οτι για να ειναι enabled το hyper fast scrolling θα πρέπει ΣΥΝΕΧΩΣ να πατιεται το κουμπί κάτω απο τη ροδελα; Εγώ πριν κατάλαβα οτι απλα είναι για να κανεις την εναλλαγη.

Όχι βρε είπαμε... :-)

Για να κάνεις την εναλλαγή είναι.

Δημοσ.
Όχι βρε είπαμε... :-)

Για να κάνεις την εναλλαγή είναι.

Πάλι καλα, προς στιγμήν οπως το διαβασα και μπερδευτηκα τρόμαξα :P

Mάλλον πως θα το αλλαξω το ποντικακι (αν ειναι βέβαια και total free!)

---------- Προσθήκη 08-06-2010 στις 00:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 07-06-2010 στις 22:07 ----------

Το mx performance είδα οτι έχει περιπου βάρος 149 γραμμάρια. Το Mx revolution πόσα ακριβώς είναι; Δεν εχω ζυγαρια σπίτι για να δω πόσο ειναι :P :P :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...