Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ααα!

τα πατακια υποτιθεται οτι μπορεις να τα αλλαξεις σε καποια μοντελα , το θεμα ειναι αν γινεται στο δικο σου και αν υπαρχουν ανταλλακτικα πατακια και φυσικα αν εχει νοημα να μπεις στη μανουρα για 5 ετων ποντικι..

το ειχες σε σκληρη επιφανεια και τριβονταν πολυ ? καλο ειναι νομιζω σε desktop τουλαχιστον που ειναι ευκολο, να εχεις ενα μαλακο mouse pad για να μην εχεις τετοιες φθορες

εχε το στο νου σου στο μελλον αμα παρεις καποιο καινουριο , αξιζει το κοπο

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βασικα το ειχα στην αρχη σε mouse pad, μετα το βαρεθηκα και το αφησα ετσι χυμα πανω στο γραφειο(σε ξυλο δλδ).

Τι προτεινες; Να παρω τηλ και να τους πω το προβλημα, να το αφησω έτσι ή να κοιταξω για καινουργιο αν συνεχισει και γινετε χειροτερο;

Δημοσ.

για τοσο παλιο δεν ξερω αν υπαρχει καλυψη οσο καλοι κι αν ειναι , δε χανεις βεβαια τιποτα να δοκιμασεις

ενδεχομενως ομως να μπορεσουν να σου δωσουν μια λυση για τα ποδαρακια και να σου πουν αν γινεται να τα αντικαταστησεις

στο mx performance που ειχα κοιταξει εκαναν 2 ευρω.. αν ειναι δηλαδη τετοιο το κοστος και εχουν ανταλλακτικο αξιζει πιστευω

παντως παρε ενα ψιλοκαλο mouse pad , κατι τετοιο ας πουμε http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=30218&cat=109

οσο βαρετο κι αν ειναι , ειναι μαλακο (γιατι υπαρχουν καποια πιο φθηνα που ειναι σα γυαλοχαρτο και μπορει να φθειρουν χριροτερα απο ξυλο ) και ακομα και μετα απο χρονια εχεις μηδενικη φθορα

τουλαχιστον για το desktop που ειναι και πιο ευκολο , γιατι σε λαπτοπ δε γινεται να το απλωνεις παντου

κι εμενα το ποντικι του λαπτοπ ειναι τελειως διαλυμμενο απο κατω

Δημοσ.

Οκ! Σ'ευχαριστω πολύ! :-D

Θα τους κανω ενα τηλ να δω τι θα πουν και στη χειροτερη να παρω ενα mousepad ή ανταλλακτικά πατάκια.

Δημοσ.

ρωτα τους και πες μας

αν τελικα παρεις νεο ποντικι παντως εχε του απο την αρχη mouse pad, ή αγορασε απο την αρχη και ενα ζευγαρι ποδαρακια :P

Δημοσ.

Λοιπον λοιπόν

Πηρα τηλεφωνο, τους ειπα το προβλημα και αρχικα εψαξε για ανταλλακτικα πατάκια. Μου ειπε πως ειναι παλιο μοντέλο και εχει αποσυρθει απο την αγορά και αρα δεν υπαρχουν και πατάκια για να πάρω.

Μετά μου πρότεινε να μου δωσει ενα κωδικό για 50% εκπτωση στο καταστημα τους να αγορασω πχ κανα άλλο, τους ειπα και βεβαια θέλω και τελικά μου λεει "εχετε προσβαση στο ιντερνετ μπροστα σας; δειτε στη σελίδα μας το marathon 705 και πειτε μου αν σας αρεσει"

Hell yes!!! Εννοειται οτι μαρεσει αφου ειναι ιδιο με το δικο μου!!! Εν ολιγοις, μου το στελνουν με UPS στο ΤΖΑΜΠΕ!!! :-D

Χαλάλι ρε γμτ και τα 60ευρω που χα δωσει τότε(πριν 3 χρονια απο οτι μου ειπε) και τα 40ευρω για το mx anywhere που πηρα πριν 1 χρονο!!!!

Ειναι απλα αψογοι!

@qsis ναι παραγγελνω και ενα mpousepad, να μαι καλυμένη!

• Like 3
Δημοσ.

στο τελος θα μας βαλουν μπλαξλιστεντ εκει στα λοτζιτεκ και τα καημενα τα παιδια μας θα παρουνε το μπουλο ην δα φιουτσουρ ;) :lol:

Δημοσ.

η εξυπηρέτηση της logitech απλά δεν υπάρχει!

μου έχουν στείλει το mx performance γιατί είχε χαλάσει ένα άλλο που είχα που δεν κυκλοφορούσε πια (αρκετά φθηνότερο..) 

και το super κορυφαίο είναι ότι μου στείλαν combo πληκτρολόγιο + ποντίκι αξία αγοράς πάνω από 100 € επειδή είχε χαλάσει το ποντίκι από combo που είχα αγοράσει 2+ χρόνια πίσω.. μου λέει ο τύπος στην εξυπηρέτηση "έχει λήξει η εγγύησή σας σχεδόν ένα χρόνο τώρα, αλλά σας κάνω δώρο εγώ ένα χρόνο εγγύησης επιπλέον και σας στέλνω καινούργιο combo.." και μένω μαλάκας...

πως να πάρεις από άλλη εταιρεία μετά;

Δημοσ.

παιδιά όντως δεν υπάρχουν στην logitech,

διάβασα τα παραπάνω και είπα δεν παίρνω κ εγώ ένα τηλέφωνο για ενα Μ125 που έχω για το λάπτοπ που δεν ανταποκρίνεται στο αριστερό κλικ σχεδόν καθόλου και τώρα μετά απο 5λεπτά ΑΠΛΑ περιμένω να μου στείλουν καινούργιο... ΑΠΛΑ RESPECT... τα τελευταία χρόνια ποντίκια,ηχεία μόνο logitech παίρνω και τώρα που χρειάζομαι πληκτρολόγιο θα πάρω logitech γιατί μου άρεσε πολύ η εξυπηρέτηση τους.. ούτε μα μου, ούτε απόδειξη αγοράς κατευθείαν αντικατάσταση..

Δημοσ.

εγω τους αγαπαω τοσο με αυτα που διαβασα που λεω οταν μου ξαναπερισσεψουν λεφτα να παρω αυτο το πληκτρολογιο :lol:

http://www.skroutz.gr/s/2540552/Logitech-G710-Mechanical-Gaming-Keyboard.html

τουλαχιστον αμα τα σκασω για μηχανικο , να ξερω οτι θα εχω καποια σοβαρη καλυψη

και οσο σκεφτομαι οτι σε προηγουμενες βλαβες καθομουν να συνεννοηθω με το απαραδεκτο πλαισιο και τα πιστωτικα του κωλου που μου εβγαζαν μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι..

Δημοσ.

Να συμπληρωνετε το ερωτηματολογιο που σας στελνουν προσεκτικα. Ειναι μια μικρη ανταμοιβη για την καλη εξυπηρετηση.

Εννοειται οτι το συμπληρωσα και μαλιστα έκανα register και οτι άλλα προιόντα είχα και σε καθε προιόν μου εδωσαν ενα κωδικο για 10% εκπτωση.

Σ'ευχαριστω παρα πολύ μιας και  η ολη ιστορια ξεκίνησε απο το ποστ σου!

@sabpaxa αυτο το φοβαμαι και εγω.Blacklisted κανονικοτατα θα μας βαλουν στο τελος! :devil:

@qsis αν θες πες με pm να σου δωσω ενα κωδικο για αγορα απο το σάιτ τους.

Δημοσ.

Οντως στην logitech δεν υπαρχουν απο θεμα support αλλα και σαν Brand name..

ειχα ενα ποντικακι που αγορασα απο το εδω καταστημα του multirama αλλα εκλεισαν(2 ηταν πατρα) και παρουσιαστηκε προβλημα στο δεξι κλικ..και τωρα τι κανω λεω;;

εστειλα μυνημα με αποδειξεις και φωτο αγορας..και μεσα σε δυο μερες λυθηκε το προβλημα!!

μου στελνουν αλλο με την Ups.. χωρις την παραμικρη επιβαρυνση εννοειται!!

φοβεροι εκει στην Logitech ..εταιρια παγκοσμιου βεληνεκους!

μπραβο τους

Δημοσ.

Σήμερα μόλις παρέλαβα το ποντίκι. Όλα δουλεύουν ρολόι. Είχα υποψίες ότι μπορεί να φταίει η απόσταση ή ο δέκτης, αλλά τελικά το μόνο που έβγαλα από το κουτί είναι το mouse. Δουλεύει τέλεια.

Η συσκευασία του.

IMG_2697_zps49c56ba3.jpg

Δίπλα στο παλιό. Το παλιό γυαλίζει αρκετά.

IMG_2698_zps77ea9c45.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...