nikoscheng Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Όσοι γράφετε πολύ στο φόρουμ, τι πληκτρολόγιο χρησιμοποιείται; κάνα φωτιζόμενο; ειδικό για μακ; μια κι αρχίσανε να πονάνε τα δάκτυλα, ακούω προτάσεις
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 PS2 Firstline από Dia, 8€, από τότε που μπήκα 'δω και προσφάτως...downgrade σε...AT(με ΑΤ-to-PS2 adaptor), no-name απ' ό,τι βλέπω, και...no-price : το 'χε δώσει ένας φίλος...
antonl Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μάλλον ψάχνεις για πληκτρολόγιο συγκεκριμένων προδιαγραφών, παρά ποια χρησιμοποιούμε εμείς. Just for the record, ένα logitech 3+ ετών που χα χρυσοπληρώσει και 2 no-name του 5ευρου (laptop + netbook δε μετράνε φαντάζομαι). Και τα τρία τα βρίσκω εξίσου βολικά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 32000+ posts συνιστούν MS Ergo 4000 , αυτά ξέρουν...
hammerd Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 δεν εχω ακουσει ποτε μου πληκτρολογιο ειδικα για συχνη πληκτρολογηση.. τωρα βεβαια υπαρχουν καποια microsoft που ειναι ποιο μαλακα απο αλλα.. καλο θα ηταν να επισκευθεις τις γνωστες αλυσιδες που τα εχουν προς δοκιμη τα περισσοτερα ετσι ωστε να αποφασισεις ο ιδιος ποιο σου κανει..
nikos21aek Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Άμα ψάχνεις ποιοτικό πληκτρολόγιο φέρε ένα cherry από Γερμανία.Θα σου βγει πολύ φθηνότερα και από τα low budget πληκτρολόγια της ms και της Logitech.
antonl Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 32000+ posts συνιστούν MS Ergo 4000 , αυτά ξέρουν... Αυτό είναι για τα χέρια ή για τα πόδια; Όπως το βλέπω κάνει και για τα δύο πάντως
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 32000+ posts ...τα σβυσμένα, μόνα τους είχαν γραφτεί ωρέ...; ή δεν τα μετράς, για να ισοφαρίσεις τα ποδαράτα; ---------- Προσθήκη στις 02:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:29 ---------- ...α τον παπαρantonl. Mη χάσει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Αυτό είναι για τα χέρια ή για τα πόδια; Όπως το βλέπω κάνει και για τα δύο πάντως έχω άλλο ένα στο 2ο PC για το ποδαράτο... ...τα σβυσμένα, μόνα τους είχαν γραφτεί ωρέ...; ή δεν τα μετράς, για να ισοφαρίσεις τα ποδαράτα; τα σβησμένα είναι report που μετράγανε στον counter μωρέ
benign Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ΙΒΜ Pro keyboard Black τα καλυτερα στον κοσμο με το χαρακτηριστικο ,γλυκο,στυλατο,πολυ ελαφρυ,κλικ.
klainmaingr Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Washy's firstline - Heavy hitter's keyboard PS2 Firstline από Dia, 8€, από τότε που μπήκα 'δωκαι προσφάτως...downgrade σε...AT(με ΑΤ-to-PS2 adaptor), no-name απ' ό,τι βλέπω, και...no-price : το 'χε δώσει ένας φίλος... Thresh's microsoft - Hit and runner's keyboard 32000+ posts συνιστούν MS Ergo 4000 , αυτά ξέρουν... Αν και μετά απο αυτά τα πόστ θα έπρεπε να αποσυρθούν όλα τα υπόλοιπα πληκτρολόγια απο την αγορά και να μείνουν μόνο αυτά τα 2 μοντέλα... O humble Μπλα-Μπλα θαμώνας προτείνει Natural ergonomic desktop 7000
nikoscheng Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ευχαριστώ και για τις απαντήσεις, κανένα φωτιζόμενο;
k@menos95 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ευχαριστώ και για τις απαντήσεις, κανένα φωτιζόμενο; sidewinder x6
mimidon Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δεν έχω παράπονα από το Logitech G11.. Μου έλυσε λίγο το νυχτεριδινό πρόβλημα (χαμηλού φωτισμού) και πατάνε καλά τα πλήκτρα..!
moldovan20 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ευχαριστώ και για τις απαντήσεις, κανένα φωτιζόμενο; Εμένα το X6 με έχει βολέψει πολύ ,αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξει (ως τώρα δείχνει μάχιμο) ..ανάλογα με τα κέφια το χτυπάω και πιο δυνατά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.