Προς το περιεχόμενο

Εγγυηση σε Innovator.

Giorgos09

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγγυηση. Το ποιο σημαντικο πραγμα σε μια αγορα ηλεκτρονικης συσκευης. Τι ακριβως ομως σημαινει εγγυηση? Απλη επισκευη? Στη χειροτερη περιπτωση αντικατασταση?

Δεν ξερω πολλα πραγματα απο εγγυησεις αλλα μαλλον στην περιπτωση μου κατι δε παει καλα.

Εχω ενα λαπτοπ Innovator (Eshop) Barebone SR-86, Τ8300, 8600M GT, 4GB DDR2. Πολυ ευχαριστημενος απο τις επιδωσεις του συστηματος. Κανω multitasking σαν να ειμαι σε σταθερο. Ομως..

Οσον αφορα το μερος του Eshop το Barebone-Case εχει διαφορα προβληματα. Πολυ θορυβωδες κακη οθονη απεναντι σε ηλιο ζεσταίνεται σε σημειο να μην μπορεις να το ακουμπησεις και κακιστη διαρκεια μπαταριας. Το προβλημα ομως δεν ειναι εδω, ολα αυτα ειναι ανεκτα και ειναι ενα τιμημα που πληρωνεις οταν περνεις unbranded laptop.

Στο ψητο τωρα, οσον αφορα το service, δυο φορες χαλασε η οθονη (δεν εκανε καλη επαφη και εσβηνε) και η μνημη ραμ (ειχα μεσα 4GB και χρησιμοποιουσα μονο 3GB) τους το πηγα και το φτιαξανε. Τωρα παλι χαλασε η μνημη και προφανως σε λιγο και η οθονη. Μεχρι ποτε ομως? Μεχρι ποτε θα μου το φτιαχνουν για να ξαναχαλασει? Μπορω να ζητησω αντικατασταση η επιστροφη χρηματων? Τι ακριβως προβλεπει η εγγυηση? Θεωρειται επισκευη και service οταν σου επισκευαζουν κατι που αποδεδειγμενα θα χαλασει? Αν δε θεωρειται αποδειξη επειδη χαλασε μονο 3 φορες μπορω να περιμενω και στις 5 και στις 10. Χαλανε πολυ γρηγορα κυριως η Ραμ. :mad:

Δημοσ.

Να ζητησεις αντικατασταση γιατι προφανως ειναι ελαττωματικο και επισης μετα απο καποια επισκευη οφειλουν να σου παρατεινουν την διαρκεια της εγγυησης.

ΑΛΛΑ επειδη εμπλεξες με eshop ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ τιποτα καλο...

Δημοσ.

Σε ολα τα service οταν γινεται αντικατασταση ενος εξαρτηματος γινεται αυτοματη επεκταση της εγγυησης του ρε παιδες.

Οι ram ετσι κι αλλιως παντου εχουν lifetime εγγυηση οποτε παει αυτο. Οσον αφορα την οθονη, προφανως ειναι κομματι του barebone και εφοσον εχει αλλαχθει 2 φορες εχει αλλαχθει και το barebone ή πηρες το ιδιο και αλλαχθηκε η οθονη εσωτερικα??

Δημοσ.

Στην οθονη τη μια φορα μου αλλαξαν το case και την αλλη απλα την καλωδιοταινια της οθονης η οποια προφανος λογο της υπερθερμανσης του επεξεργαστη λιωνει. Το θεμα ειναι το εν λογο barebone δεν υπαρχει πλεον στην αγορα. Αυτοι βεβαια μπορουν να το παραγγειλουν και να μου συνθεσουν νεο συστημα αλλα πρεπει να το δεχτω? Δε θελω να περασω παλι τα ιδια. Υπαρχει περιπτωση να μου το αλλαξουν με καποιο αλλο λαπτοπ και με ποια κριτηρια γινετε η αλλαγη? Υπαρχει περιπτωση επιστροφης χρηματων?

Case= το περιβλημα του λαπτοπ-το πλαστικο, δε νομιζω να μου αλλαξαν οθονη τη πρωτη φορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...