Andreas2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 ...από εσάς οδηγήτε καμμία-δύο ώρες δίχως σοβαρό λόγο π.χ. για να ακούτε μουσική;;;Δεν ξέρω αν το θέμα κριθεί άκυρο ρωτώ πάντως για να μάθω πόσα ευρώ θέλετε κάθε εβδομάδα για βενζίνη...Είτε το κάνετε είτε όχι...Φυσικά εξαρτάται και το αυτοκίνητο,πόσο μεγάλο είναι,δύναμη,κτλπ...
Freakster Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 multiple choice, το ερώτημα είναι πόσο χαλάμε για βενζίνη, τι αυτοκίνητο έχουμε, αν ακούμε μουσική οδηγώντας ή αν οδηγούμε άσκοπα;
Andreas2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 γενικώς το γενικό ερώτημα είναι πόσα τρώτε την εβδομάδα και αν γυρίζετε άσκοπα,ανεξαρτήτως αν ακούτε μουσική..ρώτησα για αυτοκίνητα γιατί μερικά αυτοκίνητα τρώνε παραπάνω βένζινη και έχουν μεγαλύτερο tank...
Freakster Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 οκ, λοιπόν, από τότε που η αμόλυβδη πήγε 1,5 τα έκοψα τα άσκοπα.. Και άρχισα τους περίπατους.. Παλιά πήγαινα βόλτες με το αυτοκίνητο, ώρες τρελές, τέσσερις, πέντε το βράδυ, να μην έχει κίνηση και να είναι τέλεια, με χαλαρή μουσική κ.τ.λ. Γύρω στο δεκαευρω την εβδομάδα χαλάω, με ενα 1400αρακι.
Andreas2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 εγώ που τρώω 60 ευρώ την εμδομάδα σε μικρό mazda demio κάπου στα cc σου έιμαι λογικός;;;
Andreas2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 ο μπαμπάς θυμώνει ομώς...το θέμα είναι ότι μπορούσα να τα χρησιμοποιώ ποιο δημιουργικά... p.s. κύπρο μένω που είναι μικρή και δεν έχει τους δρόμους της ελλάδας...
tolis_01 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Κάνω άσκοπες βόλτες με το αμάξι για να ακούσω μουσική, αλλά όχι τόσο πλέον τώρα που πήγε 1,5 ευρώ η βενζίνη. Opel corsa 1.200cc 15-20 ευρώ βενζίνη την εβδομάδα.
imr Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ακομα και τωρα με την βενζινη στο 1.5 κανω αρκετες ασκοπες βολτες, αλλα σε σχεση με τα χιλιομετρα που κανω καθε μηνα οι ασκοπες μετακινησεις ειναι μηδαμινες (Κανω τουλ 1000 χιλιομετρα τον μηνα με μεση καταναλωση 7-8l/100km (καμια 100 ευρω τον μηνα ), οι ''ασκοπες'' μετακινησεις αντε να ειναι και τα 100km , δεν φευγουν εκει τα πολλα λεφτα )
Alchemist` Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 ...από εσάς οδηγήτε καμμία-δύο ώρες δίχως σοβαρό λόγο π.χ. για να ακούτε μουσική;;;Δεν ξέρω αν το θέμα κριθεί άκυρο ρωτώ πάντως για να μάθω πόσα ευρώ θέλετε κάθε εβδομάδα για βενζίνη...Είτε το κάνετε είτε όχι...Φυσικά εξαρτάται και το αυτοκίνητο,πόσο μεγάλο είναι,δύναμη,κτλπ... Εγώ το κάνω αρκετά συχνά... Σίγουρα επιβαρύνει την τσέπη μου, αλλα από την στιγμή που βοηθάει την ψυχολογία μου... πάει στο διάολο... Δηλώνω fan της άσκοπης βόλτας! Από βενζίνες ξοδεύω ένα 30άρι την εβδομάδα σίγουρα, μαζί με τις βόλτες, δρομολόγια για δουλειά κτλπ... Υ.Γ. ίσως ταίριαζε στο Auto-Moto το θέμα, και με κάποιον πιο περιγραφικό τίτλο...
Andreas2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 playlist: radiohead - ok computer dj shadow - entroducing robert rich and lustmord - stalker gza - liquid swords sigur ros -agaetis byrjun και () klf - chill out και διάφορα cd's με mp3 που έκανα burn(δυστηχώς δεν υποστηρίζει usb όπως το παλίο μου)
Andreas2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 λάστιχα;;;...δεν θυμάμαι...ηχεία εργοστασιακά δεν είμαι των super woofer και τα λοιπά δεν ακούω μ******* στυλ euro trance ή pop ή hip-pop...Θέλω καλή ποιότητα ήχου και είμαι μια χαρά ευχαριστημένος...Δεν είναι τίποτε ηχοσύστημα σπιτιού υπερ-σύγχρονο και με σούπερ ποιότητα ήχου αλλά είμαι ευχαριστημένος γιατί σε σύγκριση με το αυτοκίνητο που μας έδωσε το γκαράζ για να περάσουμε 2 εβδομάδες ώστε να επιδιόρθωναν το δικό μας είναι μακράν ανώτερη η ποιότητα ήχου...Όμως δεν θα δίσταζα να έδινα τόσα λεφτά για αυτό: http://www.amazon.com/Shure-E5c-Sound-Isolating-Earphones/dp/B0000CE1VP/ref=sr_1_12?ie=UTF8&s=electronics&qid=1273408785&sr=1-12 για το cd walkman μου ή to sansa fuze
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.