moldovan20 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16600&cat=29
Waldo_Vrs Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 κανένα για αριστερόχειρες θα βγάλουν της προκοπής ποτε? http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.182251700/categoryId.35208800 :lol::lol: Μου φαίνετε παρέα θα πάτε να ψωνίσετε...
Darth Revan Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Από ότι διάβασα το razer deathadder κ το απλό κ το respawn έχουνε πρόβλημα με το υλικό που καλύπτει τα πλήκτρα!Ξεφτίζει με την χρήση γρήγορα σχετικά!Έχει κάτι σαν λάστιχο επάνω!Το έχει κανείς να επιβεβαιώσει αν ισχύει?Επίσης το Roccat Kone με προβληματίζει η ροδέλα που πηγαίνει κ δεξιά αριστερά μήπως δεν βολέυει κ πατιέται κατα λάθος την ώρα που παίζεις! Update:Το Roccat Kone εχει πρόβλημα με την ροδέλα κ χαλάει πολυ εύκολα!Οπότε μακριά απο αυτο!
Waldo_Vrs Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Από ότι διάβασα το razer deathadder κ το απλό κ το respawn έχουνε πρόβλημα με το υλικό που καλύπτει τα πλήκτρα!Ξεφτίζει με την χρήση γρήγορα σχετικά!Έχει κάτι σαν λάστιχο επάνω!Το έχει κανείς να επιβεβαιώσει αν ισχύει?Επίσης το Roccat Kone με προβληματίζει η ροδέλα που πηγαίνει κ δεξιά αριστερά μήπως δεν βολέυει κ πατιέται κατα λάθος την ώρα που παίζεις! Update:Το Roccat Kone εχει πρόβλημα με την ροδέλα κ χαλάει πολυ εύκολα!Οπότε μακριά απο αυτο! Για να μην μπερδευτούν άλλοι χρήστες. Η ροδέλα ΟΧΙ δεν πατιέτε είναι πολύ ωραία τοποθετημένη...επίσης την ίδια κίνηση της ροδέλας έτσι την έχει και το Logitech G9. Η διαφορά με το roccat είναι πως εκεινού είναι πιο μαλακιά...δείχνει χάρβαλο αλλά δεν είναι. Όσον αφορά τα πλαστικά στα razer η εταιρία δυστυχώς ή ευτηχώς χρησιμοποιεί τα ίδια απο το Krait σχεδόν και μετά... απο προσωπική εμπειρία ομολογώ πως μετά απο 4-5 χρόνια και χιλιάδες ώρες χρήσης, ναι όντως το αριστερό πλαστικό στο κλικ έχει φαγωθεί και έχει πάρει λίγο τη μορφή του δαχτύλου μου...αλλά πιο το πρόβλημα?..ακόμα μια χαρά κάνει κλικ..
Darth Revan Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Για να μην μπερδευτούν άλλοι χρήστες.Η ροδέλα ΟΧΙ δεν πατιέτε είναι πολύ ωραία τοποθετημένη...επίσης την ίδια κίνηση της ροδέλας έτσι την έχει και το Logitech G9. Η διαφορά με το roccat είναι πως εκεινού είναι πιο μαλακιά...δείχνει χάρβαλο αλλά δεν είναι. Όσον αφορά τα πλαστικά στα razer η εταιρία δυστυχώς ή ευτηχώς χρησιμοποιεί τα ίδια απο το Krait σχεδόν και μετά... απο προσωπική εμπειρία ομολογώ πως μετά απο 4-5 χρόνια και χιλιάδες ώρες χρήσης, ναι όντως το αριστερό πλαστικό στο κλικ έχει φαγωθεί και έχει πάρει λίγο τη μορφή του δαχτύλου μου...αλλά πιο το πρόβλημα?..ακόμα μια χαρά κάνει κλικ.. Όσον αφορά το roccat αμα ψάξεις στο google θα δεις πάρα πολλούς που έχουνε πρόβλημα με το συγεκριμένο mouse με την ροδέλα κ χαλάει πολύ εύκολα!Το razer με τι χρήση φαγώθηκε τόσο πολύ?Games,typing,browsing?Απο όλα αυτά?
Waldo_Vrs Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Απο όλα ναι...γενική χρήση... Μια χαρά είναι...πιοτικά είναι απο τα καλύτερα ποντίκια της αγοράς. Εσύ όταν λέμε φαγώθηκε τι περιμένεις?... να φτάσει το δάχτυλο στο σένσορα που βαράει το κλίκ?. Για το roccat πρώτη φορά το ακούω. Όσοι το πήραν έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι...απλά είναι σχετικά ακριβό.
maevios Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Ένα πολύ κάλλο gaming mouse είναι το MICROSOFT SIDEWINDER MOUSE το οποίο και θα βρεις σε τιμή προσφοράς εδώ: http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200009831 22.25 € (η κανονική του τιμή είναι πάνω από 33 Ευρώ ). Μπορείς να διαλέξεις από 200 έως 2000dpi να του προσθέσεις η να αφαιρέσεις βάρος, έχει τρία ανταλλακτικά Mouse Feet με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία διαφορετικά υλικά και υποστηρίζει και macros. Το μόνο κακό είναι ότι είναι σχετικά μεγάλο και ίσως να μην σε βολέψει αν έχεις μικρά χέρια. Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος με το συγκεκραμένο.
Darth Revan Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Απο όλα ναι...γενική χρήση... Μια χαρά είναι...πιοτικά είναι απο τα καλύτερα ποντίκια της αγοράς. Εσύ όταν λέμε φαγώθηκε τι περιμένεις?... να φτάσει το δάχτυλο στο σένσορα που βαράει το κλίκ?. Για το roccat πρώτη φορά το ακούω. Όσοι το πήραν έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι...απλά είναι σχετικά ακριβό. Eγώ πάντως έχω ενα ποντίκι microsoft wheel mouse optical κ δεν έχει πάθει τίποτα!!Αυτη η φθορά στο razer άμα εγινε σε 4 χρόνια ας πούμε,εντάξει λογικό φαίνεται!Σε κάποιoυς όμως μέσα σε 1 χρόνο ξεφτισε!Απλά οταν παίρνεις ένα ποντίκι 45€ περιμένεις μια κάποια ποιότητα!Όσον αφορά το roccat διάβασε εδώ! http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=17951484 ---------- Προσθήκη στις 16:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:07 ---------- Ένα πολύ κάλλο gaming mouse είναι το MICROSOFT SIDEWINDER MOUSE το οποίο και θα βρεις σε τιμή προσφοράς εδώ: http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200009831 22.25 € (η κανονική του τιμή είναι πάνω από 33 Ευρώ ). Μπορείς να διαλέξεις από 200 έως 2000dpi να του προσθέσεις η να αφαιρέσεις βάρος, έχει τρία ανταλλακτικά Mouse Feet με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία διαφορετικά υλικά και υποστηρίζει και macros. Το μόνο κακό είναι ότι είναι σχετικά μεγάλο και ίσως να μην σε βολέψει αν έχεις μικρά χέρια. Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος με το συγκεκραμένο. Αυτά τα sidewinder μου φαίνονται λιγο κουμούτσες!Εχω δει απο κοντά κ δεν μου αρέσανε!Τα χέρια μου δεν είναι μικρά πάντως!
Waldo_Vrs Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δεν έχω ακούσει ποτέ να ξεφτίσει σε κανέναν μέσα σε ένα χρόνο... Για το Thread δεν διαφωνώ όντος μπορεί να του καθάρισε του παλικαριού αλλά αν ψάξεις στο google όπως προανέφερες το μόνο που θα βρείς θα είναι πολύ καλές κριτικές... Τώρα τα microsoft είναι πολύ καλά πιοτικά αλλά απευθύνονται πάντα στον απλό χρήστη και δεν αγγίζουν ούτε στο ελάχιστο την εργνομία την άνεση και της επιδόσεις που έχουν κάποια ποντίκια όπως της Logitech,Razer,Roccat Όσον αφορά το Sidewinder ήταν μια καλή προσπάθεια της εταιρίας να μπεί στο χώρο του gaming...αλλά όπως φαίνετε απέτυχε Το δικό μου το optical το έβγαλα εκτός σε 7 μήνες...είχε γίνει τόσο σκληρό το κλικ που εντέλη το βοήθησα να πάει για ανακύκλωση στο τέλος... ..αλλά παν πολλά χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.