Προς το περιεχόμενο

ο πιο γρήγορος και ασφαλής browser

Ανώνυμος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μάγκες πείτε μου ποιος κατά τη γνώμη σας είναι ο πιο γρήγορος και ασφαλής browser. Εγώ χρησιμοποιώ τον opera, είχα την παλιά έκδοση, και τώρα πέρασα τον opera 10.53 και για κάποιο περίεργο λόγο σέρνεται. Μου χει σπάσει τα νεύρα. Δε ξέρω βέβαια αν φταίει το ADSL του ΟΤΕ γιατί τελευταία γαμιέται και αυτό..

Δημοσ.

Για τον πιο ασφαλη και πιο γρηγορο browser θα διαβασεις διαφορα.

Εχω να σου πω ομως σαν χρονιος χρηστης της οπερα οτι αυτη η εκδοση που ετρεχες εχει bugs (πιθανοτατα σου ανεβαζει τη χρηση της cpu) και εχει αναφερθει και στο σαιτ της εταιρειας.

Αν θελεις περιμενε για καινουρια εκδοση η ψαξε για οπερα portable η οπερα usb 10.53

...παει σφεντονα...

ειχα και εγω τα ιδια προβληματα με την 10,53 και ημουν ετοιμος να τη σουταρω γενικα μεχρι που δοκιμασα την ελαφρια εκδοση της.

Η επιλογη δικη σου..

Καλημερα

Δημοσ.

Για τον πιο ασφαλη και πιο γρηγορο browser θα διαβασεις διαφορα.

Εχω να σου πω ομως σαν χρονιος χρηστης της οπερα οτι αυτη η εκδοση που ετρεχες εχει bugs (πιθανοτατα σου ανεβαζει τη χρηση της cpu) και εχει αναφερθει και στο σαιτ της εταιρειας.

Αν θελεις περιμενε για καινουρια εκδοση η ψαξε για οπερα portable η οπερα usb 10.53

...παει σφεντονα...

ειχα και εγω τα ιδια προβληματα με την 10,53 και ημουν ετοιμος να τη σουταρω γενικα μεχρι που δοκιμασα την ελαφρια εκδοση της.

Η επιλογη δικη σου..

Καλημερα

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω παλι θα πω Firefox. Ο Opera οποτε τον εβαζα, μου την εσπαγε.

Μπορει να ανοιγε πιο γρηγορα τις σελιδες, αλλα αργουσε παρα πολυ στο να φορτωσει τα icons, απο τα διαφορα forums, και απο τις "Φυλετικες Μαχες" που παιζω. Επισης δεν εχει τα extensions που εχει ο firefox.

Και ο chrome πολυ καλος με αρκετα extensions. Δε θυμαμαι το λογο που τον ειχα σβησει ομως.. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...