Προς το περιεχόμενο

macbook σε εξευτελιστική τιμή λόγο λάθους στο site του μαγαζιού...Τί κάνω???

fasmatikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους

εγω χτυπησα μια τηλεoραση απο προσφορες του e-shop 100 (42" panasonic vierra) ευρω πιο κατω. ειχαν κανει λαθος στην τιμη της και παρολο που ανεβηκε η τιμη παλι την επομενη μερα εγω την παρελαβα στα 379 ευρω

εχω την εντυπωση οτι αφου εκανες την παραγελλεια δεν εχουν το δικαιωμα να σου ανεβασουν την τιμη

Σιγουρα προστατευωνται απο το νομο σε περιπτωση εξαντλησης των αποθεματων αλλα αν εισαι ΤΥΧΕΡΟΣ θα το παραλαβεις στην τιμη αυτη αλλιως θα στο ακυρωσουν

καλη τυχη

Δημοσ.

Οχι εχουν δκαιωμα αν δεν σου στειλουν το προιον με αποδειξη.Αν το στειλουν βασει του νομου δεν μπορουν να ζητησουν ψηλοτερη τιμη.Αλλα μεχρι να το στειλουν μπορουν να επικαλεσθουν λαθος.

Ειχε συμβει και με το e-shop περισυ το καλοκαιρι οταν μια νυχτα εγινε λαθος και ο 920 αναγραφοταν οτι πουλιοταν τοτε στα 110 ευρω.Εγινε της ποπης στις παραγγελιες.Φυσικα κανεις δεν τον πηρε σε αυτην τη τιμη.

Δημοσ.

Κανονικα σε περιπτωση που εχουν βαλει λαθος τιμη πρεπει αν εχεις κανει παραγγελια να στο πουλησουν στην τιμη που αναγραφεται! Σημειωσεις του τυπου "Δεν ευθυνομαστε για λαθη στις τιμες, κλπ κλπ" ειναι εντελως μπακαλιστικα και κανονικα δεν πρεπει να τα δεχομαστε γιατι δεν στεκουν νομικα. Απο την στιγμη που εχεις μια τιμη και μετα λες οτι δεν ειναι αυτη η πραγματικη κανεις ψευδη διαφημιση κατι το οποιο διωκεται ποινικα.

Παρα πολλες περιπτωσεις στην Αμερικη που εχουν αναγκαστει εταιριες και εχουν δωσει προιοντα στην λαθος τιμη που βαλανε. Βεβαια εντω ειμαστε Ελλαντα...

Δημοσ.

Αναγκαστικα σε Καποιον δινουν το προιον, προκειμενου να πουν ειχαμε 3 πχ κομματια αλλα εφυγαν ολα....

Αν δεν δωσουν σε κανεναν το τραβας οσο παει.

Δημοσ.

Ειχε συμβει και με το e-shop περισυ το καλοκαιρι οταν μια νυχτα εγινε λαθος και ο 920 αναγραφοταν οτι πουλιοταν τοτε στα 110 ευρω.Εγινε της ποπης στις παραγγελιες.Φυσικα κανεις δεν τον πηρε σε αυτην τη τιμη.

τον παραγγειλε το μισο foroum ... κ εγω φυσικα :-D

αλλα γενικα ειναι ψιλοκαλυμενοι γτ μπορουν να σου πουν οτι τελειωσε το συγκεκριμενο προιον λογω προσφορας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...