mfofo Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Καλημέρα. Εχω κάποιο πρόβλημα, το οποίο δημηουργήθηκε εντελώς ξαφινικα χωρίς να αλλάξει κατι στο δίκτυο ή στο Η/Υ, με την σύνδεση μου στο ιντερνετ. Είμαι σε γραφείο όπου υπάρχει δίκτυο με εναν κεντρικό server και ένα router (adsl γραμμή). Η δυνδεσμολογία είνα η εξής: ενα Zyxel P-600series συνδεδεμένο στην external θυρα με ένα FortiGate 50A και το οποίο συνδεεται με το εσωτερικό δίκτυο. (ελπίζω να καταλαβαίνετε ετσι που τα λεω ...η ασχετη). Στον συγκεκριμένο Η/Υ η σύνδεση στο δίκτυο γίνεται κανονικά (βλέπει τους άλλους Η/Υ και τον server) αλλα δεν μπορεί να συνδεθεί στο ιντερνετ. Μήπως μπορεί καποιος να με βοηθήσει? Καμιά ιδέα?
mfofo Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Καλημέρα. Εχω κάποιο πρόβλημα, το οποίο δημηουργήθηκε εντελώς ξαφινικα χωρίς να αλλάξει κατι στο δίκτυο ή στο Η/Υ, με την σύνδεση μου στο ιντερνετ. Είμαι σε γραφείο όπου υπάρχει δίκτυο με εναν κεντρικό server και ένα router (adsl γραμμή). Η δυνδεσμολογία είνα η εξής: ενα Zyxel P-600series συνδεδεμένο στην external θυρα με ένα FortiGate 50A και το οποίο συνδεεται με το εσωτερικό δίκτυο. (ελπίζω να καταλαβαίνετε ετσι που τα λεω ...η ασχετη). Στον συγκεκριμένο Η/Υ η σύνδεση στο δίκτυο γίνεται κανονικά (βλέπει τους άλλους Η/Υ και τον server) αλλα δεν μπορεί να συνδεθεί στο ιντερνετ. Μήπως μπορεί καποιος να με βοηθήσει? Καμιά ιδέα?
_Anonymous_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Παντα ετσι ηταν..... ή ξαφνικα? Gateway & DNS εχεις βαλει καρφωτα ή παιρνεις απο DHCP ? Αν δουλευες και ξαφνικα δεν εχεις νετ...... κανε κανα scan me malwarebytes
_Anonymous_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Παντα ετσι ηταν..... ή ξαφνικα? Gateway & DNS εχεις βαλει καρφωτα ή παιρνεις απο DHCP ? Αν δουλευες και ξαφνικα δεν εχεις νετ...... κανε κανα scan me malwarebytes
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 ta alla Pc εχουν ιντερνετ η οχι?η μονο εσυ δνε εχεις?το ρουτερ ειναι online?μπαινεις μεσα στο μενου του/?το κανεις Ping?apo εκει και περα μπορει το fortigate να εχει κανει κατι μπορει το router να εχει γυρισει default 1002 πραγματα.
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 ta alla Pc εχουν ιντερνετ η οχι?η μονο εσυ δνε εχεις?το ρουτερ ειναι online?μπαινεις μεσα στο μενου του/?το κανεις Ping?apo εκει και περα μπορει το fortigate να εχει κανει κατι μπορει το router να εχει γυρισει default 1002 πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.