nikoscheng Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Σκοτωμένο είναι, απλώς επειδή είναι μικρό, μάλλον έχει αδέρφια και φυσικά γονείς!!!
washcloud Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Αυτό πάντως, αν είναι το κιτρινόμαυρο ΣΤΥΛΑΤΟ φίδι που έχω στο μυαλό μου, δεν είναι δηλητηριώδες σίγουρα, μπορείς να το βάλεις μέχρι και στο κρεβάτι του νεογέννητου παιδιού σου χωρίς φόβο. Aπό που πηγάζει τόση σιγουριά ότι το νεογέννητο παιδί του, δε θα του κάνει κακό; ...ποιό νεογέννητο παιδί του;! ...ποιανού;;!
washcloud Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Help, τι φίδι είναι αυτό;Φαίνεται από τη μέση και πίσω, είναι μικρο, αυτό το κομμάτι στην φωτό είναι 5 πόντους. ...ωχ τί βρήκα στο γουέμπ : ...παληκάρι, δε θέλω να σε τρομάξω - αλλά τα γατάκια σου τα μέτρησες;
nikoscheng Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Τέτοιο γατάκι, χρώμα δεν υπάρχει εδώ. Πέρα από αυτό, η γάτα νομίζω δεν έχει αυτόνομο νευρικό σύστημα, δηλαδή αν κοπεί η ουρά της, δεν κινείται μετά. Ενώ φίδια και άλλα έχουν, μιλάμε αυτό κινούταν πέντε λεπτά μετά!!!
washcloud Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 ...ε και τί σημαίνει αυτό, δε μπορούμε να σε πειράξουμε; [εν τω μεταξύ περί (ουράς) σαύρας μάλλον πρόκειται. Αν και η παρουσία γραμμώσεων το χλωμιάζει λίγο. Άμα σ' έχει φάει η περιέργεια, φάε και 'συ το Γκουγκλ για τύπους σαυρών και φιδιών που ζουν στη χώρα]
freedubus Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 4 σελίδες για μια γαμημενη ΣΑΥΡΑ! Ρε σεις, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι φίδι. Το φίδι δε συνηθίζει να κόβει την ουρά του και να φεύγει. Κι αν του κόψει την ουρά κάποιος εχθρός, είναι δύσκολο να τη γλιτώσει αυτό μετά γιατί δε μπορεί να κινηθεί καλά. 'Ασε που, αν ήταν φίδι, αυτό το κομμάτι θα είχε οστά (το γραψε κι άλλος), δε θα ήταν τόσο μικρό και λεπτό (εκτός κι αν ήταν μωρό φίδι οπότε χλωμό να τη γλίτωσε, κι αν το έφαγαν οι γάτες σίγουρα δε θα άφηναν την ουρά απέξω) και δε θα κουνιόταν σαν τρελό. Σε ορισμένες σαύρες το κόψιμο της ουράς είναι φυσικός αμυντικός μηχανισμός: όταν τους την πέσει εχθρός κόβεται η ουρά τους και κουνιέται τρελά έτσι ώστε ο εχθρός να κάτσει να ασχοληθεί με/φάει την ουρά τους, ενώ η σαύρα την σκαπουλάρει. Την πέσαν οι γάτες στη γουστέρα, κι αυτή τους άφησε την ουρά της να παίζουν και την έκανε. Απλό. Πάντως αν είναι φίδι, ΣΚΟΤΩΤΟ ΣΚΟΤΩΤΟ ΠΑΡΤΟ ΑΠΟ ΔΩ!!!!!
Lucifer Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Ό,τι είπε ο αποπάνω, συν το ότι αν η ουρά κουνιέται, είναι αντανακλαστικό αυτοτομής που ΔΕΝ έχουν τα φίδια.
freedubus Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 ...αντανακλαστικό αυτοτομής... Πσσσσ. Τι είπε πάλι ο φιδέμπορας ο ραψωδός..
Lucifer Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Στο σταυρό που σου κάνω ρε. edit, http://en.wikipedia.org/wiki/Autotomy
evabb Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Ό,τι είπε ο αποπάνω, συν το ότι αν η ουρά κουνιέται, είναι αντανακλαστικό αυτοτομής που ΔΕΝ έχουν τα φίδια. μιλαει η επιστημη τωρα, το θεμα θεωρειται λυξαν
freedubus Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μου έδωσες τροφή για σκέψη. Η αυτοτομή θα ήταν πολύ χρήσιμη και στη ράτσα μας, για να τη σκαπουλάρουμε από ορισμένα είδη γύναιων. Πάω να το φιλοσοφήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.