Voodooman Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Εχθές συνειδητοποίησα ότι έχω πάρα πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω τα 5.1 ηχεία μου, λόγω χώρου είναι ταλαιπωρία να τα στήνω-ξεστήνω, οπότε είπα να πάρω ένα 5.1 headset. Ξέρω ότι δεν μπορώ να έχω τρελές απαιτήσεις και δεν έχω, θέλω απλά κάτι ποιοτικό, που να δίνει όσο γίνεται καλύτερο αποτέλεσμα. Στην Ελλάδα η αγορά είναι μικρή, στο ebay έχω βρει πάρα πολλές λύσεις, από 20 μέχρι και 120 ευρώ, λέω να κινηθώ κάπου στα 50. Με ενδιαφέρει η απλότητα σύνδεσης, υπάρχουν κάποια με ενσωματωμένη κάρτα ήχου, όπου απλά τα συνδέεις σε μία USB και είναι έτοιμα. Έχετε κάποια δοκιμασμένη πρόταση;
Voodooman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Αγόρασα τα Zalman RS6F USB. Καλά υποκατάστατα είναι. Σαν ακουστικά στέρεο καλά είναι, καλύτερα από σετ των 30 ευρώ. Όσον αφορά το 5.1, κάνουν δουλειά, αλλά μην φανταστείτε τίποτα το τρελό. Σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με ένα σετ ηχείων 5.1 των 70 ευρώ, αλλά αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείς να έχεις 5.1 κανονικό, τότε αυτά είναι μία καλούτσικη λύση.
Nik.K Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Τα G35 της logitech ειναι οτι καλυτερο στην Ευρωπαικη αγορα... Ακριβα ομως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.