dimitris11 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 παιδια αν γνωριζει καποιος..ασ με βοηθησει.. εδω και καιρο το λαπτοπ μου δν αναγνωριζει το dvd rom.. προσπαθω μεσα απο την δειαχειρηση αλλα τιποτα..!! ουτε φορματ δν μπορο να κανω.. παντως οταν βαζω ενα cd μεσα..το αναγνωριζει και φερνει στροφες..αλλα δεν το εμφανιζει..ουτε στα BIOS μπορω να κανω τιποτα.. ασ βοηθησει οποιος γνωριζει.....!!!!!!!!!!!!!!
antonl Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Αν δεν εμφανίζεται ούτε στο BIOS, το πιθανότερο είναι να χάλασε. Το ότι περιστρέφεται το δισκάκι, δε λέει κάτι.
dimitris11 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Αν δεν εμφανίζεται ούτε στο BIOS, το πιθανότερο είναι να χάλασε. Το ότι περιστρέφεται το δισκάκι, δε λέει κάτι. φιλε και πως μπορω να του κανω φορματ...χωρισ δισκο..? με usb προσπαθησα αλλα δεν εβγαλα ακρη..!!!
antonl Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Windows 7 - Εγκατάσταση από USB Stick Windows XP - Εγκατάσταση από usb
dimitris11 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Windows 7 - Εγκατάσταση από USB StickWindows XP - Εγκατάσταση από usb Windows XP - Εγκατάσταση από usb.. το εκανα φιλε μου..εκανα ολη τη διαδικασια..κνω boot απο το usb..αλλα εκει στην αρχη καπου κολαει και μου πεταει μια μπλε οθονη....
mimidon Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Η μπλε οθόνη είναι πολύ πιθανό να προέρχεται από χαλασμένο hardware (ή ασυμβατότητα της έκδοσης Windows που βάζεις με τον controller)...
dimitris11 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Η μπλε οθόνη είναι πολύ πιθανό να προέρχεται από χαλασμένο hardware (ή ασυμβατότητα της έκδοσης Windows που βάζεις με τον controller)... δηλαδη φιλε μου..τι εννοεισ...????????????
jasper Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 το ιδιο έπαθε και του αδερφού μου μόνο που εκείνο εμφανιζόταν στα bios θα είχε χαλαστή το laser άπλα χρησιμοποιεί 1 εξωτερικό τώρα .
parsifal Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.