Προς το περιεχόμενο

Πληρωμή και φοίτηση στο ΙΕΚ Δέλτα

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αναφορά στα έξοδα είναι 3000ευρώ ο χρόνος...

Όσον αφορά τα δημόσια ΙΕΚ που ανέφερε κάπιος γιατί δε πήγε...συγνώμη που θα το πω με όλο το σεβασμό αλλά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το επίπεδο μόρφωσης στα δημόσια ένταντι των ιδιωτικών λόγου χάρη ΔΕΛΤΑ.

Σαφός και τα ιδιωτικά είναι κλάσης ανώτερα μόνο ακόμα και απο θέμα προγράμματος.

Για αυτό εξάλου και πληρώνεις.

Τώρα το τι σπουδάζει νομίζω πως δεν μας απασχολεί...ας σπουδάζει και κομμώτρια πια η διαφορά με το να σπουδάζει υδραυλικός...τα δίδακτρα είναι ίδια.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
συγνώμη που θα το πω με όλο το σεβασμό αλλά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το επίπεδο μόρφωσης στα δημόσια ένταντι των ιδιωτικών λόγου χάρη ΔΕΛΤΑ.

Σαφός και τα ιδιωτικά είναι κλάσης ανώτερα μόνο ακόμα και απο θέμα προγράμματος.

Για αυτό εξάλου και πληρώνεις.

Θέλω πολύ να γίνω κακός τώρα, αλλά θα το αφήσω για αργότερα, εξάλλου ο random το έθεσε καλά:

τελος, πιστευει, οτι αν αποφοιτήσει , θα εχει πραγματικά περισσότερες πιθανότητες πρόσληψης (απ όσες έχει τώρα), ωστε να αξιζει το κόστος ;
Δημοσ.

Λεω οτι σε περιπτωση που δεν μπορει να πληρωσει για ιδιωτικο τοτε το δημοσιο ειναι μια χαρα για καποιο επαγγελμα που δεν χρειαζεται εγκαταστασεις (απο τη μερια του ΙΕΚ) και τρελο διαβασμα για να το καταφερει και αφου θελει να μαθει κατι. Συμφωνω οτι σε επιπεδο εκπαιδευσης τα ιδιωτικα ειναι ετη φωτος μπροστα στα δημοσια αλλα για επαγγελματα -τυπου- υδραυλικος τοτε το δημοσιο ειναι μια χαρουλα.

Το ιδιωτικο βεβαια εχει ενα + οτι εχει γραφειο ευρεσεως εργασιας και σχεδον "δεσμευεται" οτι θα σου βρισκει δουλεια οποτε εσυ του το ζητησεις αλλα ξαναλεω οτι και τα 6400 ευρω τα 2 χρονια δεν ειναι λιγα (βαλε και εξοδα βιβλιων, πιστοποιησης, παραβολα και αλλα και βγαινει ακομα παραπανω).

Το ΙΕΚ ομως δεν ειναι απαραδεκτο γι αυτο που λες σε καμια περιπτωση. Και μονο που περασε στην δευτερη χρονια χωρις να εχει ξεχρεωσει την πρωτη ειναι "θαυμα".

Δημοσ.
γιατι δεν παιρνει ενα δανειο το ιδιο το κοριτσι?ισως να δεινουν και απο το ιδιο το ιεκ.

νομιζω οτι θα μπορεσει να ξεπληρωσει αυτα που τις απομενουν(κανα 2χιλ?)αφου τελειωνει τωρα.

πολυ ωραια η σκεψη σου φιλε kage.θα το προτεινω,αλλα μου κανει εντυπωση που δεν το προτεινε ο διευθυντης ο ιδιος.παντως καπου στα 2000 πρεπει να απομενουν.μακαρι να παει κατευχην :o

Στις αποδείξεις παροχής υπηρεσιών που κόβουν οι σχολές, ανέξάρτητα με το αν ο σπουδαστής πληρώσει τις δόσεις που του αναλογούν, αποδείξεις κόβονται έστω και επί πιστώσει (και δεν ακυρώνονται) υποχρεωτικά μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του εκάστοτε έτους. Συνεπώς, οι επιχειρηματίες φορολογούνται κανονικά, ανεξάρτητα με το αν έχουν εισπράξει τα δίδακτρα.

δηλαδη μπορουν να κανουν ή οχι μια συμφωνια μεχρι το τελος του τρεχοντος ετους να γινει η αποπληρωμη και να επιτρεψουν την ολοκληρωση των σπουδων?

ο τιτλος ειναι παραπλανητικος παντως. δεν βλεπω κατι το απαραδεκτο

το απαραδεκτο πηγαινει και σε αλλους λογους λειτουργιας του ΔΕΛΤΑ οπως ο τροπος διδασκαλιας,που οπως εχει χαρακτηριστει απο πολλα ατομα που σπουδαζουν στο ΔΕΛΤΑ ''ειναι μεγαλη κοροιδια και κλεψια'' και λειτουργικα,το να σβηνουν απουσιες σε ατομα που δεν πατανε το ποδι τους εκει μεσα κατα 80%-90% των ημερων διδασκαλιας ενω πρεπει να κοβονται.ζωντανες μαρτυριες παρακαλω απο 8στα 10ατομα μιας ταξης του τρεχοντος ετους.

στην προκειμενη περιπτωση ζητησε η μητερα της κοπελας να προσπαθησει να πληρωσει στο τελος μηνα με την προυποθεση να την αφησουν να παρακολουθει μαθηματα κ η απαντηση ηταν οτι δεν θα την αφησουν και ακομα και αν πληρωθουν τα διδακτρα στο τελος του μηνα θα κοπει απο απουσιες :devil:

(αν επιτρέπεται) τι ακριβώς σπουδάζει;

(αν επιτρέπεται) πόσο ειναι το κόστος/ετος και ποσα χρωστά;

(αν επιτρέπεται) δουλευει παράλληλα; αν όχι , γιατί;

τελος, πιστευει πραγματικά, οτι αν αποφοιτήσει , θα εχει πραγματικά περισσότερες πιθανότητες πρόσληψης (απ όσες έχει τώρα), ωστε να αξιζει το κόστος ;

θα απαντησω σε ολα γιατι επιτρεπεται να κανουμε μια ορθη συζητηση :-)

-marketing

-3300/ετος μπορει κ παραπανω,2000

-οχι,γιατι εχει μεγαλη κλιση σκολιωσης και δεν της επιτρεπει να εργαζεται ορθια,μιας και ειναι η μονη δουλεια που θα εβρισκε στις μερες μας(σερβιτορα) κ παρολα αυτα εχουν γινει προσπαθειες απο την ιδια ακομα κ αν δεν το αντεχε.καταδικασμενη θα ελεγα :mad:

Όσον αφορά τα δημόσια ΙΕΚ που ανέφερε κάπιος γιατί δε πήγε...συγνώμη που θα το πω με όλο το σεβασμό αλλά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το επίπεδο μόρφωσης στα δημόσια ένταντι των ιδιωτικών λόγου χάρη ΔΕΛΤΑ.

:shifty:απαντησα πιο πανω μεσω αλλων που σπουδαζουν :-) :-D

Δημοσ.

το απαραδεκτο πηγαινει και σε αλλους λογους λειτουργιας του ΔΕΛΤΑ οπως ο τροπος διδασκαλιας,που οπως εχει χαρακτηριστει απο πολλα ατομα που σπουδαζουν στο ΔΕΛΤΑ ''ειναι μεγαλη κοροιδια και κλεψια'' και λειτουργικα,το να σβηνουν απουσιες σε ατομα που δεν πατανε το ποδι τους εκει μεσα κατα 80%-90% των ημερων διδασκαλιας ενω πρεπει να κοβονται.ζωντανες μαρτυριες παρακαλω απο 8στα 10ατομα μιας ταξης του τρεχοντος ετους.

θα συμφωνήσω για το τραγικό επίπεδο μόρφωσης που δίνουν τα ΙΙΕΚ, αλλά...όταν είναι κάτι τόσο μέτριο (ως κακό), για ποιο λόγο να πληρώσεις 7.000 για 2 χρόνια, και να μην αποκομίσεις κυριολεκτικά τίποτα?

Ενώ βλέπεις ότι δεν υπάρχει όχι απλά αξιοκρατία, αλλά ενδιαφέρονται μόνο για το ποιος καταβάλλει το ποσο την 1η του μήνα, για να του στείλουν σπίτι το χαρτι του?

Δεν μπορώ να καταλαβω τη νοοτροπία.

Κατα τα αλλα, επειδή η κοπέλα δε μου φταίει φυσικά σε κάτι, που εχει πέσει θύμα εξαπατησης των ΙΙΕΚ (που θα γίνουν και...κολέγια τρομάρα τους), της εύχομαι να βγάλει μια ακρη...

Δημοσ.

Ποσο δικιο εχεις φιλε antreaslam!εγω ειμαι εξωτερικος παραγοντας σε ολα αυτα και κοντευω να τρελαθω που βλεπω ανθρωπους που αγωνιζονται για επιβιωση να κινουνται σαν δουλικα υποχειρια απο συμφεροντολογους... :(

Δημοσ.
Ποσο δικιο εχεις φιλε antreaslam!εγω ειμαι εξωτερικος παραγοντας σε ολα αυτα και κοντευω να τρελαθω που βλεπω ανθρωπους που αγωνιζονται για επιβιωση να κινουνται σαν δουλικα υποχειρια απο συμφεροντολογους... :(

Το ότι τα ΙΕΚ είναι σκάρτα δεν είναι δικαιολογία για την βλακεία που έκαναν όλοι μαζί,όπως είπαν και άλλοι αφου υπήρχε πρόβλημα ας μην πήγαινε. Δεν καταλαβαίνω πια δούλικα υποχείρια τι ήθελες δηλαδή να κάνει το ΙΕΚ να πληρώσει μήπως εκείνο το χρέος της κοπέλας?εσύ αν είχες μια σχολή και ο άλλος είχε να σε πληρώσει 1 χρόνο τι θα έκανες?μήπως θα του φύλαγες το χέρι?

Δημοσ.

deathlord ξεχασες να αναφερεις και τα υπολοιπα κοντευω να τρελαθω που βλεπω ανθρωπους που αγωνιζονται για επιβιωση... και αναφερομαι γενικα στους κανονες της ανθρωπιας-κατανοησης και συμμορφωσης καποιων που εχουν την εξουσια.

πιο ειδικα το οτι το ΙΕΚ δεν βρηκε μια λυση σε μια στιγμη αδυναμιας αποδεικνυει και το χαρακτηρα του πιστευω.ο αδυναμος δεν εχει να αποδειξει κατι μετα απο συζητηση ευγενους αμιλλας.οποτε μιλαμε για ειδικη περιπτωση και οχι για γενικη,ουτε για εξαπατηση :)

Δημοσ.
Θέλω πολύ να γίνω κακός τώρα, αλλά θα το αφήσω για αργότερα, εξάλλου ο random το έθεσε καλά:

Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνεις κακός...να δω τι θα πείς?...

Είναι γεγονός πως τα δημόσια είναι μαύρο χάλι...το κράτος δεν δίνει δεκάρα ούτε για εγκαταστάσεις ούτε για εξοπλισμό...και να θέλεις να μάθεις πολλές φορές δεν μπορείς!!!.

Να ξέρεις πως παίζει μεγάλο ρόλο ΤΙ χαρτί έχεις!!!

Μπράβο στη κοπέλα που διάλεξε να πάει να πάρει ένα πτυχίο, και επιπλέον το γραφείο του ΔΕΛΤΑ αν είσαι καλός και έχεις όρεξη σου βρίσκει δουλειά μιας και συνεργάζετε με ένα κάρο εταιρίες!!!.

Τώρα αν θεωρεί το ΔΕΛΤΑ απαράδεκτο απο θέμα προγράμματος αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...

Δημοσ.

Waldo_Vrs θα ψαξω για δανεικα εγω προσωπικα μονο κ μονο για να δω με τα ματια μου το ΔΕΛΤΑ να δινει δουλεια στην κοπελα που κατα καιρους πληρωμων την χαρακτηριζαν πολυ καλη μαθητρια..οποτε λογικα και θα ξεχρεωθω αλλα και θα δηλωσω δημοσιως συγνωμη και οτι ''επιτελους ο μυθος καταριπτεται!!!''

Δημοσ.
Waldo_Vrs θα ψαξω για δανεικα εγω προσωπικα μονο κ μονο για να δω με τα ματια μου το ΔΕΛΤΑ να δινει δουλεια στην κοπελα που κατα καιρους πληρωμων την χαρακτηριζαν πολυ καλη μαθητρια..οποτε λογικα και θα ξεχρεωθω αλλα και θα δηλωσω δημοσιως συγνωμη και οτι ''επιτελους ο μυθος καταριπτεται!!!''

Στην εταιρία απέναντι απο τι δικιά μας δουλεύουν 2 άτομα απο τα Δέλτα...ένας υδραυλικός και ένας ψυκτικός.

Σε ένα κανάλι στις Σέρρες έχω φιλαράκι τέλειωσε ηχοληψία τον έστιλε πακέτο το Δέλτα εκεί...

Επίσεις άλλα 2 φιλαράκια μου είναι Toyota και Fiat αντίστοιχα στις αντιπροσωπείες μηχανικοί αυτοκινήτων.

Όλοι τους ήταν πάρα πολύ καλοί. Αν θες σου βρίσκει.

Τα παιδιά που αναφέρω τουλάχιστον τους γνωρίζω εγώ...το μεγαλύτερο διάστημα που περίμενε για δουλειά ήταν 2 μήνες.

Δημοσ.
Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνεις κακός...να δω τι θα πείς?...

Τώρα αν θεωρεί το ΔΕΛΤΑ απαράδεκτο απο θέμα προγράμματος αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...

Αυτό εννοούσα βασικά, γιατί έτσι όπως το έθεσες ήταν στο στυλ ότι τώρα που θα τελειώσει το σούπερ ιδιωτικό και όχι το άχρηστο δημόσιο ΙΕΚ έπιασε τον απ' αυτόν, απ' αυτά. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα όπως βλέπω από τα bold σου, οπότε όλα καλά. :-)

Δημοσ.
πολυ ωραια η σκεψη σου φιλε kage.θα το προτεινω,αλλα μου κανει εντυπωση που δεν το προτεινε ο διευθυντης ο ιδιος.παντως καπου στα 2000 πρεπει να απομενουν.μακαρι να παει κατευχην :o

γιατι μαλλον θα ειπαν να το παρει το δανειο οι γονεις που σιγουρα δεν μπορουν γιατι ειναι στον τειρεσια απ οτι καταλαβα...

να παει μονη της και να δει ποσο ειναι ο τοκος..και να ζητησει και δουλεια εφοσον εχουν τμημα ευρεσης εργασιας

για προσωρινη δουλεια μιας και εχει προβλημα θα μπορει μονο σαν γραμματεας ή τηλεφωνητρια...

-------

απ οσο ξερω τα ιεκ παιρνουν το ιδιο πτυχιο με τα δημοσια αφου διαβασουν καποια βιβλια ειδικοτητας για εξετασεις κρατικες...περα απο το δικο τους π.χ. αποφοιτος χ ιεκ δελτα.

Δημοσ.

πολυ ομορφα να μαθαινεις κ αλλα :) θα χρησιμοποιησω τις γνωσεις αυτες για καλο και ελπιζω να πανε ολα καλα και με την ευλογια του θεου!βεβαια,θα ρισκαρω να δανειστω για να δω αν οντως θα δωσουν δουλεια :)

Δημοσ.
απ οσο ξερω τα ιεκ παιρνουν το ιδιο πτυχιο με τα δημοσια αφου διαβασουν καποια βιβλια ειδικοτητας για εξετασεις κρατικες...περα απο το δικο τους π.χ. αποφοιτος χ ιεκ δελτα.

Τα ιδιωτικά ΙΕΚ σου δίνουν ίδιο πτυχίο με αυτό τον ΤΕΙ όχι των δημόσιων ΙΕΚ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...