Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
επισημη απαντηση απο tsampas.gr. Mηπως ο συγκεκριμενος πελατης δεν εχει ξαναγορασει απο αλλο ελληνικο καταστημα (φυσικο η internet)? Eναι δυνατον μια παραδοση ναγινη αμεσως και δωρεαν?. Μηπως νομιζει οτι εχουμε μια παραδοση την ημερα? η οτι εχουμε 100 φορτηγα να μοιραζουν Δωρεαν την ημερα. Να μασ απαντηση εαν εχει αγοαρσει απο αλλο καταστημα σε ποσες ημερες παρελαβαν την παραγγελια τους δωρεαν και στην χαμηλοτερη τιμη.

ευχαριστουμε tsampas.gr

.....ανάγωγοι πελάτες, που τα θέλετε ΚΑΙ φτηνά, ΚΑΙ τελικά να τα πάρετε....

Δουλευόμαστε μάλλον, λες και δεν έχουμε ξαναγοράσει στην χαμηλότερη του skroutz, από διάφορα μαγαζιά, και έχουμε παραλάβει μετά 1-2 μέρες.

Δημοσ.

Η "επίσημη" απάντηση είναι πραγματικά απαράδεκτη, αλλά για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα, εγώ τελικά ελαβα το προϊόν που είχα παραγγείλει σήμερα. Η παραγγελία έγινε online τη Δευτέρα το απόγευμα και την Πέμπτη το μεσημέρι μου τηλεφώνησαν από την αντιπροσωπεία για να κανονίσουμε ώρα παράδοσης.

Ίσως ήμουν τυχερός επειδή το προϊόν ήρθε απευθείας από την αντιπροσωπεία και ήταν διαθέσιμο στην αποθήκη τους.

Γενικά όταν παραγγέλνω από μικρά και άγνωστα online καταστήματα, προτιμώ να παραλαμβάνω αυτοπροσώπως, αν είναι δυνατόν. Μου έχουν τύχει 1-2 περιπτώσεις που η παραγγελία μου ενώ αρχικά φαινόταν να προχωράει κάπου παράπεσε και τελικά χρειάστηκε να τους "ενοχλήσω" επανειλημμένως για να συνεννοηθώ.

Ευτυχώς τις περισσότερες φορές τα θέματα που προκύπτουν είναι αμελητέα και επιλύσιμα, αλλά γενικώς από εξυπηρέτηση πελάτη δεν πάμε καλά. Λες και μας κάνουν χάρη που μας πουλάνε τα προϊόντα τους...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εδώ και 3 εβδομάδες περιμένω μια τηλεόραση την οποία την πλήρωσα από την πρώτη ημέρα. Από τη μια τους δικαιολογώ λόγω της απεργίας των φορτηγατζήδων αλλά από την άλλη είναι τελείως αναίσθητοι,εφόσον πάρουν τα λεφτά δεν τους ξανάδατε και δεν τους ξανακούσατε,μια μαμημένη ενημέρωση δεν μπορούν να μου κάνουν για την εξέλιξη της παραγγελίας μου; Έλεος!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Είχα παραγγείλει στο παρελθόν από το tsampas.gr και είχα κάνει το λάθος να ρωτήσω πότε υπολογίζουν να το στείλουν.Ήμουνα ενήμερος ότι μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 10 μέρες η αποστολή αλλά ήθελα να μάθω μήπως έχουν προγραμματίσει την αποστολή.Η απάντησή τους ήταν ότι στο site αναφέρουν το χρόνο παράδοσης.Είχα πάρει μια ιδέα το πόσο ανάγωγοι είναι άλλα δεν έδωσα σημασία.Έκανα μια νέα παραγγελία πριν 2 εβδομάδες.Στην ένατη εργάσιμη ημέρα τους κάλεσα να μάθω την εξέλιξη της παραγγελίας και η απάντηση τους ήτανε ότι η παραγγελία έχει ακυρωθεί διότι δεν απάντησα στα τηλεφωνήματά τους στις 20 και 21 ιουλίου.Στις 20 δεν με κάλεσαν ποτέ και στις 21 είχαμε Σάββατο.Υποτίθεται ότι είναι ηλεκτρονικό κατάστημα και ένα email δε στείλανε.

Μάλλον αυτοί δεν έχουν κάνει ηλεκτρονική παραγγελία ποτέ τους διότι πάνω από 2 ημέρες δεν διαρκούν οι δωρεάν αποστολές.

Μακριά από το tsampas.gr!!!!! Πάρτε το κωδικό προιόντος απο τη σελίδα του tsampas και χτυπήστε τον απευθείας στο google με αναζήτηση στην Ελλάδα.Θα βρείτε καλύτερες τιμές ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...