NIKDES Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 ειχα περασμενα στον ενα σκληρο τα xp και περασα στον αλλο τα windows 7.τελικα κρατησα τα 7.περασα τα 7 πανω απο τα xp και εκανα φορματ τα πρωτα στον αλλο αλλα στην εκκινηση μου βγαζει δυο επιλογες windows 7 και windows loader 7.εγω θελω να τρεχει κατευθειαν τα 7 χωρις επιλογη.γινεται?
Sotosgl Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Αλητη Hacker! Για τα Loader και αυτα δεν μπορω να σε βοηθησω απλα αν ειχες 2 λειτουργικα πχ Windows 7 και Vista και ηθελες να μπαινει με την μια στα 7 θα πηγαινες: Δεξι κλικ Υπολογιστης μου Ιδιοτητες Ρυθμισεις Συστηματος για Προχωρημενους Προεπιλεγμενο λειτουργικο συστημα Windows 7 και ξετικαρεις την διαρκεια προβολης λειτουργικων συστηματων ή το κανεις 0. Μπορεις να αλλαξεις και τις μεταβλητες αλλα μπορει να μην σου ξανανοιξει ποτε αν δεν ξερεις οποτε αστο..
parsifal Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Drivers. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.