Powerfull Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2003 Έχω ο άμοιρος μια Slot 1 Motherboard της Jetway, με το chipset 810 της intel, αυτό που είχε on-board VGA και ήχο. Το πρόβλημα μου είναι όμως, ότι τα Windows XP αναγνωρίζουν την on-board VGA από μόνα τους, αδιαφορούν όμως παντελώς για την on board sound card. Δεν εμφανίζεται καν στα devices, ούτε την βλέπει άμα του ζητήσω να κάνει detect new hardware. Αυτό επίσης είναι ένα πρόβλημα που έχω παρατηρήσει γενικά με ISA sound cards, πχ Sound Blaster AWE κτλ,κτλ, δεν φένονται να συγκινούν τα καινούργιο αστέρι του Bill Gates. Δεν έχω καταφέρει να βρω πουθενά Drivers για το δύστηχο mainboard, η Intel δεν δίνει Drivers στο site της, και έχω βρεθεί σε μια περίεργη απελπησία, καθώς δεν έχω ούτε τους Drivers για τα windows 98, τα οποία μόνα τους δεν βλέπουν καν την VGA. Υπάρχει κανένας που να μπορεί να δώσει ένα χεράκι, μήπως τηχών και γλυτώσω την εγκατάσταση S.B. Live? Το Site της Jetway στα Old boards δεν έχει την δικιά μου (711AF, μιάζει πάρα πολύ με την 911AF αλλά έχει μόνο Slot, όχι Slot και Socket), αλλά και δεν εμφανίζει και καμία επιλογή, λέει ότι η υπηρεσία είναι κλειστή λόγο update. Anyone with a clue out there?
akisgian Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 geia xara, epeidh epsaxna kai egw kai exw vrei auta pou zhtas epikonwnhse mazi mou gia na sou steilw oti thes .. kai se auto to email akisgian#rocketmail.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.