Teisos Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Πηγαίνοντας να κατεβάσω έναν υπότιτλο έλαβα αυτό το μήνυμα στο άνοιγμα του .rar που επέλεξα. Μετά από ριστάρτ και disc cleanup συνεχίζει να μη μπορεί να ανοίξει, βασικά δεν αποθηκεύονται καν, αρχεία από temp. Πως το αντιμετωπίζω; Η υπόθεση ότι φταίει ο εφ3 έρχεται απ'αυτό: μια μέρα μου είχε βγει μήνυμα που έλεγε κάτι για τον σκληρό και με προέτρεπε για backup. Προγραμματάκι για να ελέγξω τον δίσκο; Και έλεγα ότι θα καθυστερούσα να πάρω άλλο για data.. Τι κοιτάω από σκληρούς για data; Θεε μου είναι τόσοι πολλοί.
lionheart75 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Αυτό το μήνυμα σου έβγαλε? "MASTER HARD DISK ERROR..PRESS F1 TO RESUME" Για αποθηκευτικό δεν χρειάζεσαι κάποιο ιδιαίτερα γρήγορο, πάρε έναν green της wd.
Teisos Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Όχι. Μου είχε βγει το μάλλον ξεκάθαρο: Εντωμεταξύ συνειδητοποιώ ότι δε μπορώ να φορτώσω και τόρρεντ. Λογικό βέβαια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 μου το είχε βγάλει όταν είχε εντοπίσει bad sector σε έναν Seagate, άρχισε το backup και ώρα για RMA
Teisos Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Θενκς. Πάω για αυτόν ή για αυτόν; Αναθεματισμένε f3..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Green-WD20EARS-2TB-HDD-3-5inches-64MB-Cache-7200RPM-SATA-3Gb-s.htm αυτόν... προσπάθησε μπας και μπορείς να πάρεις πιστωτικό από τον F3 αντί απλά για άλλον καινούριο
Teisos Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Οκ. Κάτι θα κάνουμε. Και με το πιστωτικό να πάρω έναν τέτοιο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 όχι, συμπληρώνεις το ποσό και παίρνεις τον 2ΤΒ που αναφέραμε πιο πανω
Teisos Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Ο εφ3 ήταν ο μοναδικός μου δίσκος. νο εσεσντι χίαρ Ο 2άρης γκριν έκλεισε. Απλά έχει νόημα να το επιδιώξω να πάω στον μπλακ, με τη λογική της καλύτερης αξιοπιστίας; Ουσιαστικά εγγύησης. Χμμμ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Imho ότι πιθανότητες έχεις για bad sector στον F3 άλλες τόσες θα έχεις και στον Caviar Black, οπότε πήγαινε στο πιο γρήγορο, δλδ τον Samsung
The_Judas Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Συμφωνώ. Αν πάρεις σε 1tb πάρε πάλι τον samsung f3. Ο wd green έχει πολύ χαμηλότερες επιδόσεις. Εκτός και αν σε ενδιαφέρει η χωρητικότητα και μόνο, οπότε πας σε οποιονδήποτε δίσκο στα 2tb.
Teisos Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Ε ναι ρα Χώρο για ντάτα δεν είχα. Εκεί έρχεται και κολλάει ο γκριν. Το θέμα είναι ο f3 που θα πάει για rma, να αντικατασταθεί από τον black; Θα είναι απόφαση της στιγμής, καθώς περνάω ανασφαλή περίοδο στη ζωή μου και θέλω εγγυήσεις :fear: Αφού θα πάρω σε ..τρία χρόνια εσεσντι
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Από την στιγμή που για data έχεις 2ΤΒ και με δεδομένο πώς έχεις πιστωτικό 82 Ευρώ από τον Samsung ίσως πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να πάς σε SSD για το λειτουργικό Αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είσαι σε θέση αυτό το διάστημα να δώσεις επιπλέον 110 ευρώ μιας και ήδη έχεις κάνει δώσει άλλα 130 για δίσκο
moldovan20 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Αν έχουν τον f3 διαθέσιμο θα στον αντικαταστήσουν οπότε δεν έχει νόημα να μιλάμε για πιστωτικό
fastmanakos Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Από την στιγμή που για data έχεις 2ΤΒ και με δεδομένο πώς έχεις πιστωτικό 82 Ευρώ από τον Samsung ίσως πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να πάς σε SSD για το λειτουργικό Αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είσαι σε θέση αυτό το διάστημα να δώσεις επιπλέον 110 ευρώ μιας και ήδη έχεις κάνει δώσει άλλα 130 για δίσκο Aπο πού προκύπτει αυτο;Το παιδί λέει είχε μόνο τον F3 στο πισί και τώρα χάλασε.Δέν έχει άλλο σκληρό.Ὄπότε όποιον και να πάρει σ αυτόν θα βάλει και το λειτουργικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.