profi Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 να ρωτήσω κάτι εδώ σχετικά με τον F3?προσπαθώ να τον γυρίσω πάλι σε sata 3.0Gbps σύμφωνα με αυτή τη διαδικασία http://www.samsung.com/global/business/hdd/faqView.do?b2b_bbs_msg_id=126 αλλά παίρνω το ακόλουθο Uploaded with ImageShack.us έχει κάνει κανείς τη διαδικασία?εχω φτάσει σε αδιέξοδο!
yiannis_1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μου έβγαλε και μένα το ίδιο μήνυμα στα 7 για τον ίδιο δίσκο. Παίζει κάτι με τον συγκεκριμένο και τα 7. Δοκίμασα reboot και κολλάει στο σημαϊάκι τον 7 κανα μισάωρο. Εντωμεταξύ τα 7 παίζουν απο τον ssd. Τα παλιά XP που είναι στον f3 ξεκίνησαν. Έγινε καμιά διακοπή ρεύματος και δε το κατάλαβα. Τι σκατά γίνεται. Μήπως επειδή τον εχω στον lanbox και κάθετε κάθετα βγάζει πρόβλημα με αυτό το σετάπ. Σε ενα 1o hdtune το απόγευμα έκανε πολύ άσχημο γράφημα με max 110 mb read και μέσω read 60. Τώρα βράδυ που το ψάχνω μου δείχνει νορμάλ αλλά και πάλι τα 7 αργούν αιώνες. Θα φορτώσω clean image στον ssd και αμα λυθεί λύθηκε. Αλλιώς θα το ψάξω και εγω μες στη βδομάδα. Τον μάτιασα το samsung... Φόρτωσα το snapshot image που ήταν αποθηκευμένο στον samsung που υποτίθεται ότι τα παίζει στον ssd και ξεκινάνε και τα 7 απο τον ssd νορμάλ. Ο θεός και η ψυχή του τώρα. Για την ώρα το αφήνω όπως είναι. Εγγύηση δόξα συ το θεό έχουμε και backup επίσης.
profi Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 δείτε κ στα FAQ της εταιρίας,μήπως αναφέρεται το πρόβλημά σας,εμένα ας πούμε είχε ένα θέμα συμβατότητας με το south bridge κ δεν έκανε spin up κατά το P.O.S.T κ λύθηκε με firmware update χωρίς να χαθούν δεδομένα ή να πειραχτεί το λειτουργικό που είχε περασμένο!
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Aπο πού προκύπτει αυτο;Το παιδί λέει είχε μόνο τον F3 στο πισί και τώρα χάλασε.Δέν έχει άλλο σκληρό.Ὄπότε όποιον και να πάρει σ αυτόν θα βάλει και το λειτουργικό. Αν διάβαζες ποιό προσεκτικά Ο εφ3 ήταν ο μοναδικός μου δίσκος. νο εσεσντι χίαρΟ 2άρης γκριν έκλεισε. Απλά έχει νόημα να το επιδιώξω να πάω στον μπλακ, με τη λογική της καλύτερης αξιοπιστίας; Ουσιαστικά εγγύησης. Χμμμ λέει ότι πήρε τον WD Green ήδη.Άρα πρότεινα με το πιστωτικό από τον Samsung να πάει κατευθείαν σε SSD αν μπορεί οικονομικά να το κάνει.
Teisos Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Άρα πρότεινα με το πιστωτικό από τον Samsung να πάει κατευθείαν σε SSD αν μπορεί οικονομικά να το κάνει. Βασίλη, εγώ το είχα καταλάβει. Καλό σα σκέψη, αλλά ρευστό δεν παίζει με την καμία. ( επίσης βλέπεις με τι gpu είμαι ) εκεί θα πάνε τα επόμενα λεφτά . Άσε που μισώ τους δίσκους κάτω από 100gb, θα πάω για 160άρη, όταν και εφόσον πέσει πολύ κάτω από 200. Τώρα βρήκα χρόνο για να βάλω τον γκριν. Εχμ.. χρειάζεται κάτι για να τον αναγνωρίσει; Απλά τον πέταξα μέσα και βρήκε κάτι drivers, και μου ζήτησε επανεκκίνηση για εφαρμογή ρυθμίσεων, την πήρε και τίποτα. Κάτι με μάστερ slave θυμάμαι ότι έκανα επί εποχές p4.., πάνε, τα ξέχασα, γέρασα. πάρτε και κάτι το οποίο νομίζω είναι σχετικό:
Teisos Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 όχι πού είναι το αναθεματισμένο το disk management...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 κλασικά Control Panel->Administrative Tools->Computer Management και εκεί Disk Management
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 ναι Master Boot Record
Teisos Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 thresh το έκανα, για την ακρίβεια ξεκίνησα την διαμόρφωση, αλλά ξετσέκαρα το κουτάκι που λεέι fast format ή κάτι fast τελοσπάντων. Το αποτελεσμά; Να θέλει κανά 10ωρο συνολικά. Έλα όμως που έρχομαι πριν από λίγο και βλέπω αυτό: Έχει κολλήσει στο 71% ever since.. Τί διάλο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 lol bad sector? πάλι καλά που σου βγήκε τώρα... ΠΑΝΤΑ fast το format...
Teisos Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Αυτό είναι το bad sector, ε; Δύο rma για μένα δηλαδή. Νάις Εξαιρετικά εκνευριστικό γιατί είμαι βόλο και πρέπει να τα επιστρέφω εγώ .. Χτές πάτησα να μη με ξαναενημερώσει για αυτό το πρόβλημα και αυτή τη στιγμή είναι στο 90%. Αλλά δεν έχει νόημα, έτσι; Το format πάντα fast για μένα από δω και πέρα. Βέβαια πρέπει να ρωτήσω: πέρα από το δεκάωρο κερδίζεις σε κάτι με ..slow; Το πρόβλημα θα έβγαινε ούτως ή άλλως; Ή βγήκε λόγω πιο "προσεκτικής" προσπέλασης; Αν βγάζουν νόημα αυτά που γράφω Περιληπτικά: Βγήκε bad sector στον f3. Παίρνω τον green για να πάρω backup του f3 πριν τον δώσω για rma. Βγήκε bad sector στον green. Επίσης το πισί αρχίζει να κρασάρει. Σιτ χάπενς βέβαια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 στο slow νομίζω πως κάνει και check disk για αυτό παίρνει τόσο, ίσως να κάνω και λάθος όμως...
Teisos Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Για αντικαταστάτη του f3 αυτόν τον μπλάκ, ή τον καινούριο; Εννοείται δεν έχω σατα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.