Προς το περιεχόμενο

Υποθέτω ότι υπάρχει πρόβλημα με spinpoint f3

Teisos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

*( Ντου νοτ τζατζ)

Πήγα τον F3 για rma προχτες* και τον έλαβα αυτούσιο με ένα καταπράσινο διάγραμμα Error Scan από το HD Tune 2.54 και τον υπάλληλο να λέει ότι δεν έχει τίποτα. Του έδειξα αυτό που είχε βγάλει τα windows, του εξήγησα ότι έχει προηγηθεί το ίδιο ακριβώς πράγμα με το σκληρό που πήρα αναγκαστικά για να πάρω μπακαπ ( και αντικαταστάθηκε) και του έδειξα ακριβώς το ίδιο μήνυμα και για τον άλλο δίσκο. Ο τύπος μου έιπε "θα είναι κόλλημα των windows", και φάνηκε και ενοχλημένος από την πίεση. "Αν δεν έχει όντως τίποτα, κανένα πρόβλημα, αλλά μη με στείλεις για φορμάτ και με κάνεις να ξαναέρθω". Βλέμα αγελάδας ως απάντηση.

Συνεχίζει να μην αποθηκεύει τίποτα και περιμένω να μου σκάσει και το μηνυματάκι όπου να'ναι.

Γενικά εγώ για να τον τσεκάρω τι να κάνω; HD Tune;

Παίζει όντως να είναι "κανα κόλλημα";

Ουφ, κουράζουν..

Δημοσ.

Σκεφτόμουν να χτυπήσω έναν F3, αλλά αυτό το thread μου έκανε την καρδιά περιβόλι!

Ρε μπας και έχει πρόβλημα ο controller της μητρικής σου;

Δημοσ.

Σκεφτόμουν να χτυπήσω έναν F3, αλλά αυτό το thread μου έκανε την καρδιά περιβόλι!

Ρε μπας και έχει πρόβλημα ο controller της μητρικής σου;

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί ποιος δίσκος δεν βγάζει προβλήματα για να τον αγοράσουμε όλοι? :P

αν μου βρεις ένα θα πάω να γίνω καλόγερος...

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί ποιος δίσκος δεν βγάζει προβλήματα για να τον αγοράσουμε όλοι? :P

αν μου βρεις ένα θα πάω να γίνω καλόγερος...

Δημοσ.

Aπ' ό,τι ακούω όλες οι μάρκες βγάζουν προβλήματα!

Εγώ πάντως από τις αρχές του '90 μέχρι σήμερα, με πάντα βαριά χρήση (σχεδόν 24/7 πες) και αλλαγή δίσκων ανά 3 χρόνια κατά μέσο όρο, είχα 1 (ένα) disk failure και αυτό ήταν σε έναν western digital. Αυτό βέβαια δε σημαίνει τίποτα, αλλά από τότε για κάποιο ανεξήγητο λόγο τυχαίνει να αγοράζω Seagate :lol:.

Τώρα τελευταία το γύρισα στους Samsung γιατί μου φαίνονται λιγότερο θορυβώδεις από τους Seagate!

Δημοσ.

Aπ' ό,τι ακούω όλες οι μάρκες βγάζουν προβλήματα!

Εγώ πάντως από τις αρχές του '90 μέχρι σήμερα, με πάντα βαριά χρήση (σχεδόν 24/7 πες) και αλλαγή δίσκων ανά 3 χρόνια κατά μέσο όρο, είχα 1 (ένα) disk failure και αυτό ήταν σε έναν western digital. Αυτό βέβαια δε σημαίνει τίποτα, αλλά από τότε για κάποιο ανεξήγητο λόγο τυχαίνει να αγοράζω Seagate :lol:.

Τώρα τελευταία το γύρισα στους Samsung γιατί μου φαίνονται λιγότερο θορυβώδεις από τους Seagate!

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που όλες οι μάρκες βγάζουν προβλήματα γιατί ένα topic να κάνει την διαφορά?

οι Seagate για παράδειγμα στην σειρά 7200.11 ήταν παράδειγμα προς αποφυγήν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...