Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 από την στιγμή που όλες οι μάρκες βγάζουν προβλήματα γιατί ένα topic να κάνει την διαφορά? οι Seagate για παράδειγμα στην σειρά 7200.11 ήταν παράδειγμα προς αποφυγήν...
akisk Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Σωστή η παρατήρησή σου thresh. Τώρα ας πάμε στο θέμα.. Επιμένω ότι ο φίλος Teisos πρέπει να τσεκάρει τον controller της μητρικής του. Την googlαρα και είδα ότι έχει chipset SiS® 645DX. Όχι και ό,τι πιο αξιόπιστο :Ρ Αν μπορείς βάλε το δίσκο σε κανένα άλλο pc να δεις τι γίνεται.
akisk Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Σωστή η παρατήρησή σου thresh. Τώρα ας πάμε στο θέμα.. Επιμένω ότι ο φίλος Teisos πρέπει να τσεκάρει τον controller της μητρικής του. Την googlαρα και είδα ότι έχει chipset SiS® 645DX. Όχι και ό,τι πιο αξιόπιστο :Ρ Αν μπορείς βάλε το δίσκο σε κανένα άλλο pc να δεις τι γίνεται.
Teisos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 News flash: Έτσι, γιατί είχα πολύ καιρό ξέγνοιαστος : Ωστόσο: ( Εντωμεταξύ ετοιμαζόμουνα και για format, γιατί έκανα ένα security update και "This copy of Windows is not genuine".) Ωχ!, τώρα διάβασα για τον controller.. Ωχχ Δυστυχώς άλλο ( σύγχρονο) πισί δεν έχω να το δοκιμάσω, πήξαμε στα λάπτοπ Τί κάνω;
LouCi4er Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 News flash: ( Εντωμεταξύ ετοιμαζόμουνα και για format, γιατί έκανα ένα security update και "This copy of Windows is not genuine".) Αλλη φορα να μην κατεβασεις την ενημερωση ΚΒ 971033.
Teisos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Haha, I learned the hard way! * :mrgreen: ( Δεν πειράζει, έτσι και αλλιώς το πισί ήταν σχεδόν άδειο από προγράμματα που θέλουν μανούρα να περαστούν και το backup πλέον είναι δεδομένο με τον 2άρη green, οπότε μικρό το κακό) * Κάτσε, μόνο αυτή είναι; Δηλαδή κάνοντας αυτήν exclude, συνεχίζουμε να ενημερωνόμαστε κανονικά, ή σταματάμε πριν από αυτή;
LouCi4er Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 * Κάτσε, μόνο αυτή είναι; Δηλαδή κάνοντας αυτήν exclude, συνεχίζουμε να ενημερωνόμαστε κανονικά, ή σταματάμε πριν από αυτή; Ναι,μονο αυτη η ενημερωση ειναι.Δεν στην βγαζει μονη της.Θα την εχει με αλλες μαζι.Δεν την εχει ομως τικαρισμενη,την εχει σαν προεπιλογη.Πατας δεξι,αποκρυψη αυτης της ενημερωσης(να μην ειδοποιηθεις ποτε ξανα γι' αυτην δλδ) και συνεχιζεις κανονικα να κανεις τις ενημερωσεις σου.Εγω ετσι δουλευω απο τον περασμενο Σεπτεμβριο.Δεν εχω χασει καμια ενημερωση.
tarantules Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Σκεφτόμουν να χτυπήσω έναν F3, αλλά αυτό το thread μου έκανε την καρδιά περιβόλι!Ρε μπας και έχει πρόβλημα ο controller της μητρικής σου; Εαν θες να σε καθησυχάσω έχω 1 Seagate,2 WD και πρόσφατα άλλους 2 Samsung F3 Spinpoint.Κανένας δεν μου έχει πάθει το παραμικρό.Ειδικά οι Samsung F3 είναι μακράν οι πιο γρήγοροι από όλους τους υπόλοιπους και επίσης μακράν οι πιο δροσεροί. Χαρακτηριστικά να σου πώ οτι οι WD μέσα σε swappable multi bay με 2 εσωτερικά ανεμιστήρια , όταν τους βγάλω είναι αρκετά ζεστοί ενώ αν βγάλω τους F3 είναι σαν να μην τους είχα συνδέσει ποτέ... Το να χαλάσει κάποιος δίσκος δεν έχει να κάνει με τη μάρκα ή το μοντέλο (εκτός από το γνωστό μοντέλο που ειχε βγάλει προβλήματα στο περελθόν και αντικαταστάθηκε). Είναι καθαρά θέμα τύχης.αν και στην περίπτωση του φίλου κι εγώ πιστεύω οτι ίσως να φταίει η μητρική του ή τα 7άρια (τα 7 IMO)
agelosLX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Και γω με Spinpoint F3 1TB πολύ ευχαριστημένος και μέχρι στιγμής όλα καλά(φτου φτου). Από την άλλη έχω και έναν Seagate 7200.12 750GB ο οποίος μπήκε σήμερα στο pc από rma και είναι η δεύτερη φορά που μου τον αλλάζουν:/ Πρίν είχα έναν 7200.11 και τα φτυσε κλασικά και μετά μου δώσανε τον 7200.12 για πιό καλό και τα φτυσε και αυτός...Για να δούμε αυτός που πήρα σήμερα τι θα κάνει..
Teisos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 - Εχμ, ναι, αλλά εγώ τί κάνω; - Όταν λέμε ότι έχει πρόβλημα ο controller, σημαίνει ότι τί; Άλλη μητρική; Σιγά να μην επισκευάζεται, έτσι; Πιθανολογώ ότι όντως έκει είναι το πρόβλημα, καθώς τόσο σε μένα στο hd tune, όσο και στο πλαίσιο μας βγήκε πεντακάθαρος. Αρκεί αυτό βέβαια; - Μπορώ να το αγνοήσω; Τί μπορεί να συμβεί αν συνεχίσω έτσι; Οτιδήποτε φαντάζομαι.. - ( η μητρική είναι εκτός εγγύησης )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.