mikelamar Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Anyway το εν λογω εχει 70% Γενικα ομως δεν νομιζω οτι αξιζει να βαλεις χρηματα σε ενα μηχανημα 4 ετων. Sent from my iPhone using Insomnia.app
mikelamar Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μετα απο την αντικατασταση τροφοδοτικου & φορματ παραμενει καποιο ανεξιχνίαστο προβλημα και κολλάει ο η/υ. Προσπαθησα να διαβαζω το crashdump file αλλα δεν νομιζω οτι το εκανα σωστα παρολο που κοιταξα τις οδηγιες απτο site της MS & ενα βιντεο στο youtube -Κατεβασα τα symbols RTM & εκανα εγκατασταση στο C:windows(ειχα δει ενα βιντεο στο youtube) -Kατεβασα & τα Debugging tools for windows κτλ και εκανα το εξης: File->Image File path(C:Windows\Symbols) File->Open Crash Dump Το αποτελεσμα δεν ειναι το σωστο αποτι καταλαβα: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Users\Michalis\Desktop\052110-15927-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available WARNING: Inaccessible path: 'C:\Symbols' Symbol search path is: C:\Windows\Symbols Executable search path is: C:\Symbols Unable to load image \SystemRoot\system32\ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for ntoskrnl.exe Windows 7 Kernel Version 7600 MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 7600.16385.x86fre.win7_rtm.090713-1255 Machine Name: Kernel base = 0x82c0c000 PsLoadedModuleList = 0x82d4b570 Debug session time: Fri May 21 23:20:18.444 2010 (GMT+3) System Uptime: 0 days 0:01:39.254 Unable to load image \SystemRoot\system32\ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for ntoskrnl.exe Loading Kernel Symbols ............................................................... ................................................................ ................. Loading User Symbols Loading unloaded module list Αν μπορει κανεις να μου πει τι εγινε λαθος και πως θα το κανω να δουλεψει. Thanxxx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.