Προς το περιεχόμενο

Ups σημαντικη ερωτηση

poliv123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για χαρα σε ολους!!!

Εχω ενα σχετικα παλιο ups-Mge nova 1100va.Εχω κανει μια πατεντα,εχω παρει ενα καλωδιο για το ups που συνδεεται με το pc,το εχω κοψει και στην ακρη του εχω συνδεσει ενα πολυμπριζο(3 πριζες)(-------ΠΡΟΣΟΧΗ:Μονο οσοι ξερουν και πιανουν τα χερια τους μπορουν να το κανουν αυτο λογω ηλεκτρικου ρευματος------).Γιατι το εχω κανει αυτο?Πανω σε αυτο ειναι η ερωτηση μου.

Επειδη στο σπιτι εχω αρκετες συσκευες οπως δορυφ.δεκτη-ψηφ.δεκτη-blue ray κτλ..

και κανω συχνα updates-flash στα firmware-images τους,φοβαμαι μηπως σε καποια διακοπη ρευματος κατα τη διαρκεια του update, χαλασει καποια συσκευη.Με αυτην την πατεντα που εχω κανει, μπορω να συνδεω τις συσκευες αυτες με το πολυμπριζο που εχω φτιαξει για το ups ετσι ωστε να εχω ασφαλεια?

Ευχαριστω πολυ!!!:-):-)

Δημοσ.

Μπορείς αρκεί να είναι απλό πολύμπριζο χωρίς να έχει το ρελαντί για να προστατεύει από μεγάλες τάσεις (κεραυνούς) γιατί με ένα τέτοιο μπορείς ακόμη και να κάψεις το UPS στα καλά του καθουμένου.

Επίσης βεβαιώσου ότι η συνολική ισχύ που καταναλώνουν οι συσκευές που θα βάλεις στο Peak τους είναι χαμηλότερη από την ισχύ που μπορεί να δώσει η μπαταρία του UPS σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...