Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με TP-LINK

stoilas2312

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και περίπου τέσσερις μήνες το PC μου είναι συνδεμένο με το ρούτερ μου με ενα TP-LINK TL-WN322G και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Για κάποιον ανεξήγυτο λόγο από εχθές το πρωί δεν μπορώ να συνδεθώ! Το πρόβλημα δεν είναι στο ρούτερ γιατί με ένα netbook που έχω συνδαίωμαι μια χαρά. Στην διαχείριση συσκευών μου δείχνει οτι όλα ειναι καλά. Αν θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεος. Υ.Γ.1: Το λειτουργικό μου είναι Windows 7. Υ.Γ.2: Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! ! ! :cry:

Δημοσ.

Ίσως κάποιο driver bug μέσω κάποιου windows update.

Κάνε uninstall και ξανά install τον driver που είχες μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Δες πρώτα αν μπαίνει στις ρυθμίσεις του router σου μέσω getaway (πχ. 192.168.1.1 - είναι διαφορετικό καμιά φορά από router σε router δες το pdf manual που είχε για περισσότερες πληροφορίες ή πάτα ipconfig /all στοcommand prompt πατώντας cmd στο εναρξη>εκτελεση του PC σου αν έχει ελληνικά windows δεν θα στο λέει σαν getaway αλλά σαν προεπιλεγμένη πύλη )

από το PC που έχεις το πρόβλημα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια Καλησπερα,

Εχω και εγω αυτην την ασυρματη καρτα δικτυου tl-wn322g,

ειναι συνδεδεμενη σε υπολογιστη που η αποσταση απο το ρουτερ ειναι 15-20 μετρα με <εμποδιο> ενα δωματιο

ο υπολογιστης που ειναι συνδεδεμενη η καρτα λεει παντα συνδεση χαμηλη,και μου κανει ολο αποσυνδεσεις και αργει το ιντερνετ πολυ.

Ενω ο υπολογιστης που ειναι συνδεδεμενος με ethernet κοντα στο ρουτερ δουλευει μια χαρα,ουτε αποσυνδεσεις κανει ουτε τιποτα.

Το ρουτερ ειναι το Thomson TG585 v7 της forthnet με Software version 8.2.7.7

Καμια ιδεα για το τι γινεται?

Δημοσ.

a.αλλαζεις καναλι.β.βαζεις 802.11b αντι για g μηπως παιξει πιο σταθερα.βαζεις το ρουτερ σε καλυτερο σημειο.

βαζεις μια επεκταση στο Usb stick και το βαζεις σε καλυτερο σημειο.

τελικες λυσεις .ριχνεις καλωδιο η καποια ασυρματη καρτα 300 Mw.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

a.αλλαζεις καναλι.β.βαζεις 802.11b αντι για g μηπως παιξει πιο σταθερα.βαζεις το ρουτερ σε καλυτερο σημειο.

βαζεις μια επεκταση στο Usb stick και το βαζεις σε καλυτερο σημειο.

τελικες λυσεις .ριχνεις καλωδιο η καποια ασυρματη καρτα 300 Mw.

Μπα αλλαξα καναλια, εβαλα και 802.11b, το ρουτερ το μετακινησα αλλα κανει ακομα προβληματα!

Μα γιατι κανει προβλημα αφου λεει εως 100 μετρα η καρτα για εσωτερικους χωρους και

εμενα ουτε 20 μετρα δεν ειναι η αποσταση , οτι νανε γραφουν;;

Να αλλαξω καρτα δικτυου; :-(

Δημοσ.

Μπα αλλαξα καναλια, εβαλα και 802.11b, το ρουτερ το μετακινησα αλλα κανει ακομα προβληματα!

Μα γιατι κανει προβλημα αφου λεει εως 100 μετρα η καρτα για εσωτερικους χωρους και

εμενα ουτε 20 μετρα δεν ειναι η αποσταση , οτι νανε γραφουν;;

Να αλλαξω καρτα δικτυου; :-(

100 εσωτερικο χωρο δεν υπαρχει.100 μετρα εξωτερικο χωρο ναι.100 εσωτερικο με τιποτα.και εξαρτατε τι μετραει ο καθενας για εσωτερικο χωρο.αλλο 20 μετρα με ενα τοιχο αλλο 20 μετρα με 2 τοιχους αλλο 20 μετρα αποσταση με τζαμι αλλο 20 μετρα με πετρινο τοιχο.οποτε αυτα τα νουμερα που βγαζουν οτι πχ 100 εξωτερικο η 150 εξωτερικο και 30 εσωτερικο ειναι πχ λεμε τωρα για ενα τοιχο με αυτο το υλικο.εχουν καποια standards οπως με την ταχυτητα που εκτυπωνει ενας εκτυπωτης.δεν μπορουν πχ σε μια καρτα να σου λενε.

με ενα τοιχο τοσο με 2 τοσο με ταδε υλικο τοσο με πατωμα τοσο σε μαιζονετα τοσο.αλλα το g ειναι κανονικα με Omni κεραια καμια 150 αρα max εξωτερικο και μεσα πολυ λιγοτερο.

εξαρτατε και την κεραια αν ειναι Omni ποσα db αν ειναι κατευθυντικη.οποτε αυτα τα νουμερα ειναι αστα να πανε.οποτε η παιρνεις μια κεραια alfa Που ειναι 500 mw η βαζεις κανα access point 300 mw η ριχνεις καλωδιο που ειναι το καλυτερο.το stick το εχεις καπου μπροστα η κρυμμενο πισω απο κανα pc/επιπλο?/βαλτου μια επεκατση Usb max 5 μετρα και βαλτο καπου καλυτερα αν γινεται

Δημοσ.

100 εσωτερικο χωρο δεν υπαρχει.100 μετρα εξωτερικο χωρο ναι.100 εσωτερικο με τιποτα.και εξαρτατε τι μετραει ο καθενας για εσωτερικο χωρο.αλλο 20 μετρα με ενα τοιχο αλλο 20 μετρα με 2 τοιχους αλλο 20 μετρα αποσταση με τζαμι αλλο 20 μετρα με πετρινο τοιχο.οποτε αυτα τα νουμερα που βγαζουν οτι πχ 100 εξωτερικο η 150 εξωτερικο και 30 εσωτερικο ειναι πχ λεμε τωρα για ενα τοιχο με αυτο το υλικο.εχουν καποια standards οπως με την ταχυτητα που εκτυπωνει ενας εκτυπωτης.δεν μπορουν πχ σε μια καρτα να σου λενε.

με ενα τοιχο τοσο με 2 τοσο με ταδε υλικο τοσο με πατωμα τοσο σε μαιζονετα τοσο.αλλα το g ειναι κανονικα με Omni κεραια καμια 150 αρα max εξωτερικο και μεσα πολυ λιγοτερο.

εξαρτατε και την κεραια αν ειναι Omni ποσα db αν ειναι κατευθυντικη.οποτε αυτα τα νουμερα ειναι αστα να πανε.οποτε η παιρνεις μια κεραια alfa Που ειναι 500 mw η βαζεις κανα access point 300 mw η ριχνεις καλωδιο που ειναι το καλυτερο.το stick το εχεις καπου μπροστα η κρυμμενο πισω απο κανα pc/επιπλο?/βαλτου μια επεκατση Usb max 5 μετρα και βαλτο καπου καλυτερα αν γινεται

Ok θα βαλω μια επεκταση usb 3 μετρα και βλεπουμε! ^_^

Δημοσ.

προσπαθησε οσο γινεται να φερεις το stick πιο κοντα πιο σε οπτικη επαφη με το ρουτερ.οσο γινεται.μεχρι και 5 μετρα επεκταση θα παιξει.παραπανω δεν νομιζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...