Dimitris362 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Καλησπέρα σας, σε μια εξόρμηση μου στο Saturn στη Θεσσαλονίκη τις προάλλες έτυχε να πέσει το μάτι μου πάνω στις τιμονιέρες που είχε το κατάστημα και μου μπήκαν ιδέες να αποκτήσω μια λόγω της αγάπης μου για τα Racing Games χωρίς βέβαια να έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μια για να δοκιμάσω έστω. Θα ήθελα μερικές απόψεις για το ποία τιμονιέρα είναι αρκετά καλή για Racing Games περίπου στα 100 Euro, αν είναι ωραία η αίσθηση, και μερικά παιχνίδια που θα ήταν ρεαλιστικά και πάνω απ όλα διασκεδαστικά παίζοντας με τιμονιέρα. Προς το παρόν παίζω το NFS SHIFT. Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το Post και επίσης ευχαριστώ προκαταβολικά για τις ιδέες σας.
VKostas Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Με Logitech πας στα σίγουρα. Και για τις Thrustmaster έχω ακούσει καλά λόγια, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία.
activex Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Σε αυτά τα λεφτά αυτή μόνο : http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Racing-Wheels/LOGITECH-WHEEL-DRIVING-FORCE-GT-PS3-941-000021.htm (παίζει κανονικά σε Pc, μη δίνεις σημασία στο ps3) Αναλυτικό review εδώ : http://techgage.com/article/logitech_driving_force_gt_racing_wheel/2
Voodooman Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μην το ψάξεις καθόλου παραπάνω. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580162 Δεν είχα ιδέα ότι κυκλοφορούσε ακόμη σε αυτήν την τιμή, την είχα αγοράσει 150 ευρώ πριν τρία χρόνια. Τρέχα και πάρ'την, θα την πρότεινα ακόμη και αν κόστιζε και 120-130 ευρώ. Υπάρχουν πλέον πολύ καλύτερες, αλλά σε αυτήν την τιμή είναι μεγάλη προσφορά. Αυτή που πρεοτείνει ο activeX είναι καλύτερη, κυρίως λόγω των πολλών μοιρών περιστροφής. Αν υποψιαστώ όμως ότι δεν έχει paddles αλλαγής ταχυτήτων πίσω από το τιμόνι... Αν θέλεις να την βγάλεις φτηνά χωρίς καμιά παραχώρηση στην ποιότητα κατασκευής και στην αντοχή, η momo θα σε καλύψει.
activex Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Αυτή που πρεοτείνει ο activeX είναι καλύτερη, κυρίως λόγω των πολλών μοιρών περιστροφής. Αν υποψιαστώ όμως ότι δεν έχει paddles αλλαγής ταχυτήτων πίσω από το τιμόνι... Στο review δείχνει ότι έχει Υ.Γ Παρεμπιπτόντως έχω το ΜΟΜΟ κάνα χρόνο (65Ε) αλλά το gt τα +20Ε τα αξίζει
papajo_r Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Εγώ έχω δοκιμάσει την συγκεκριμένη τιμονιέρα που προτείνει ο activex είναι ποιοτικότατη και έχει και πολύ τεχνολογία δηλαδή για να προσημειώσει πχ ότι είσαι στον ανώμαλο δρόμο μπορεί να κολλάει λίγο το τιμόνι η να το στρίβει (και καλά πάτησες λακκούβα) κτλ δονείται με διάφορους τρόπους επίσης! είναι πολύ καλή σκέπτομαι όταν βγει το καινούργιο GT να πάρω μια τέτοια μαζί με το νέο μου PS3 Και ναι εχει pedal για αλαγη ταχυτητων
nick#18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Driving force gt απο εμενα, αξιζουν τα παραπανω χρηματα σιγουρα...Ισως μια προταση ακομα να ειναι και αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.583324 την ειχα παρει πριν 4 χρονια περιπου 180€ και μεχρι τωρα εχει βγαλει και το τελευτεο cent απο αυτα που εδωσα... Φυσικα σε αισθηση υστερει απο τη logitech...
Voodooman Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Αυτό που θεωρώ πάντως σίγουρα άχρηστο είναι ο λεβιές ταχυτήτων. Τόσα χρόνια έπαιζα με αυτόν γιατί ένοιωθα πιο ωραία, αλλά όταν αποφάσισα να αρχίσω να χρησιμοποιώ τα "αυτάκια", οι χρόνοι μου βελτιώθηκαν θεαματικά.
activex Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Αυτό που θεωρώ πάντως σίγουρα άχρηστο είναι ο λεβιές ταχυτήτων. Τόσα χρόνια έπαιζα με αυτόν γιατί ένοιωθα πιο ωραία, αλλά όταν αποφάσισα να αρχίσω να χρησιμοποιώ τα "αυτάκια", οι χρόνοι μου βελτιώθηκαν θεαματικά. Εγώ το "πίσω" στο σειριακό το κάνω χειρόφρενο και το "μπροστά" turbo
nick#18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Αυτό που θεωρώ πάντως σίγουρα άχρηστο είναι ο λεβιές ταχυτήτων. Τόσα χρόνια έπαιζα με αυτόν γιατί ένοιωθα πιο ωραία, αλλά όταν αποφάσισα να αρχίσω να χρησιμοποιώ τα "αυτάκια", οι χρόνοι μου βελτιώθηκαν θεαματικά. Εγω απο μεριας λεβιε αν εχεις και συμπλεκτη πιστευω πως ειναι πολυ καλητερα μιας και μπορεις να κανεις πολυ πιο γρηγορες αλαγες (π.χ. test drive unlimited καμια σχεση οι αυτοματες/ημη-αυτοματες αλαγες σε σχεση με τις χειροκινητες στα χειροκινητα αυτοκινητα...)
Voodooman Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Εγω απο μεριας λεβιε αν εχεις και συμπλεκτη πιστευω πως ειναι πολυ καλητερα μιας και μπορεις να κανεις πολυ πιο γρηγορες αλαγες (π.χ. test drive unlimited καμια σχεση οι αυτοματες/ημη-αυτοματες αλαγες σε σχεση με τις χειροκινητες στα χειροκινητα αυτοκινητα...) Αν ο συνδυασμός συμπλέκτη-χειροκίνητου λεβιές ήταν πιο γρήγορος, αυτόν θα χρησιμοποιούσαν σε όλα τα μηχανοκίνητα αθλήματα, για να χρησιμοποιούν πια όλοι αυτάκια-ημιαυτόματα κιβώτια κάτι θα ξέρουν. Τα αυτάκια είναι ο πιο γρήγορος τρόπος αλλαγής ταχυτήτων και κυρίως ο πιο σταθερός. Δεν χρειάζεται να αφήσεις το τιμόνι πάνω σε μία στροφή για να ανεβάσεις/κατεβάσεις ταχύτητα. Σωστός activeX, μόνο για χειρόφρενο κάνει ο λεβιές!..
nick#18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δε λεω για μηχανοκινητο αθλητισμο παρα μονο για τα παιχνιδια που προοριζοντε και οι τιμονιερες. Εκει εξω (f1, wrc) οι αλαγες γινοντε με υπερβολικα γρηγορες ταχυτητες στα ημηαυτοματα σαζμαν που εχουν. Στα παιχνιδια απο οτι ειπα κιολας τη διαφορα τη βλεπω οταν παιζω με καπιο αυτοκινητο manual με τα αυτακια ενω σε καπια lamborghini ας πουμε που απο μαμα θα εχει αυτακια οι αλαγες ειναι πολυ γρηγορες και αποτελεσματικες. Προσωπικα οδηγω το καθε αυτοκινητο αναλογος δλδ αν εχει λεβιε με λεβιε αν εχει αυτακια με αυτακια. Επισης μην ξεχναμε πως ειναι προτημησεις του καθενος μας
Voodooman Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Προσωπικα οδηγω το καθε αυτοκινητο αναλογος δλδ αν εχει λεβιε με λεβιε αν εχει αυτακια με αυτακια. Επισης μην ξεχναμε πως ειναι προτημησεις του καθενος μας Σωστό αυτό και δίκαιο. Και εγώ το σκεφτόμουν αυτό και έπαιζα με το λεβιέ, αλλά μόλις είδα τις διαφορές μου με τα αυτάκια, δυστυχώς τα ξέχασα αυτά!..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.