Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου laptop 12-13 ιντσες :)

tonyk4444

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
λοιπον επιτελους βρηκα το ιδανικο 13αρι (και με dvd drive): http://www.engadget.com/2010/04/13/asus-u30jc-1a-review/

Asus U30JC

core i3

4MB RAM

Nvidia 512MB + ενσωματωμενη που εναλλασσονται αυτοματα (!!)

στην ελλαδα πού το βρισκουμε? :fear:

το σκεφτομουνα και εγω αλλα δεν υπαρχει προς το παρον ελλαδα.

Δημοσ.
Καλησπερα στην παρεα.

να κανω μια ερωτηση. χρησιμοποιω αυτο τον καιρο κατα 90% το laptop στο σπιτι οποτε εχω παντα ρευμα.

Νομιζω οτι ειναι καλυτερο να εχω την μπαταρια εκτος εντελως. τι λετε ?

γνωριζω οτι αν ειναι φορτισμενη πληρως η μπαταρια, ακομα και στο ρευμα να το εχεις δεν την φορτιζει την μπαταρια οποτε δεν κανει περιτους κυκλους φορτισης.

ειναι καλο ομως αφου το εχω συνεχεια στο ρευμα να εχω την μπαταρια στο laptop ?

δεν ειναι καλυτερα να την βγαλω εντελως ?

το ξερω οτι σε μια διακοπη ρευματος καλο ειναι να ειναι η μπαταρια μεσα μιας και λειτουργει σαν ups ας πουμε και σε γλιτωνει απο ...δυσαρεστα. δεν την χαλαει ομως την μπαταρια να ειναι συνεχεια στο ρευμα ?

τι λετε πανω σε αυτο το θεμα. τι ειναι καλυτερο και τι δεν ειναι ?

καλημερα σας,

καμια γνωμη για τα παραπανω ?

Δημοσ.
καλημερα σας,

καμια γνωμη για τα παραπανω ?

απλα αφησε το να ξεφορτιζει 3-4 φορες την εβδομαδα μεχρι το 10%. καλο ειναι να την εχεις πανω για να το προστατευεις απο προβληματα με την ταση του δικτυου η διακοπες ρευματος. ετσι και αλλιως η μπαταρια στα 2 χρονια θα εχει χαλασει οτι και να κανεις.

Δημοσ.
http://prezatv.blogspot.com/2010/07/sony-vaio-c-f.html

ξερετε τι παιζει με αυτό?

το ειδα σημερα...

τιποτα το φοβερο μπαινεις στο site κοιτας αν σε αφορα το ζητημα και αν ναι κανεις ενα bios update. αν εχεις διαπιστωσει θεμα υπερθερμανσης τοτε να ανησυχησεις και να ανησυχησεις αν δεν λυθει με την προτεινομενη αναβαθμιση

Δημοσ.

εγω εχω κανει registration στη sony και προς το παρον δεν μου εχουν στειλει κατι.

προσπαθω να βρω τη σελιδα του site που θα δω αν ειναι το μοντελο μου.

εχει κανεις τη σελιδα?

Δημοσ.
εγω εχω κανει registration στη sony και προς το παρον δεν μου εχουν στειλει κατι.

προσπαθω να βρω τη σελιδα του site που θα δω αν ειναι το μοντελο μου.

εχει κανεις τη σελιδα?

Εδώ γράφεις το S/N για να δεις αν το μηχάνημα σου περιλαμβάνεται στην λίστα:

http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/programs/f11cw2/index.aspx

Και απο εδώ κατεβάζεις το καινούργιο bios update

http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/info/info.aspx?l=en_GB&url=VAIO/Updates/EP0000225484.exe&m=VPCCW2S1E_B&ip=EP0000225484.htm

Update:

To εγκατέστησα και φαίνεται να κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά ως προς την εξαγωγή του αέρα απο τον πλαινό ανεμιστήρα. Πλέον δεν βγάζει συνεχόμενο ζεστό αέρα όπως παλαιότερα. Στα πλαστικά μέρη και το κάσωμα του μηχανήματος δεν παρατήρησα κάποια διαφορά καθώς και παλαιότερα ήταν ιδιαίτερα κρύο. Το ανεβάζω και στο forum για να το δούν και άλλοι.

Δημοσ.
Εδώ γράφεις το S/N για να δεις αν το μηχάνημα σου περιλαμβάνεται στην λίστα:

http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/programs/f11cw2/index.aspx

Και απο εδώ κατεβάζεις το καινούργιο bios update

http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/info/info.aspx?l=en_GB&url=VAIO/Updates/EP0000225484.exe&m=VPCCW2S1E_B&ip=EP0000225484.htm

Update:

To εγκατέστησα και φαίνεται να κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά ως προς την εξαγωγή του αέρα απο τον πλαινό ανεμιστήρα. Πλέον δεν βγάζει συνεχόμενο ζεστό αέρα όπως παλαιότερα. Στα πλαστικά μέρη και το κάσωμα του μηχανήματος δεν παρατήρησα κάποια διαφορά καθώς και παλαιότερα ήταν ιδιαίτερα κρύο. Το ανεβάζω και στο forum για να το δούν και άλλοι.

γιατι το εγκατεστησες ειναι το δικο σου μεσα σε αυτα που εχουν υπερθερμανση?

η εγκατασταση ειναι απλή?

Δημοσ.

το λαπτοπ μου ειναι αυτο

Sony Vaio VPC-CW2S1E(R/P/W/B).

γιατι να το εγκαταστησω αφου δεν ειναι στη λιστα?

το δικο σου ειναι στη λιστα?

VPCCW2 Series: VPCCW21FX, VPCCW21FX/B, VPCCW21FX/L, VPCCW21FX/P, VPCCW21FX/R, VPCCW21FX/W, VPCCW22FX, VPCCW22FX/B, VPCCW22FX/L, VPCCW22FX/P, VPCCW22FX/R, VPCCW22FX/W, VPCCW23FX, VPCCW23FX/B, VPCCW23FX/L, VPCCW23FX/P, VPCCW23FX/R, VPCCW23FX/W, VPCCW26FX, VPCCW26FX/B, VPCCW26FX/L, VPCCW26FX/P, VPCCW26FX/R, VPCCW26FX/W, VPCCW27FX, VPCCW27FX/B, VPCCW27FX/L, VPCCW27FX/P, VPCCW27FX/R, VPCCW27FX/W, VPCCW29FX, VPCCW29GX, VPCCW2AFX, VPCCW2AFX/B, VPCCW2BFX, VPCCW2BFX/B, VPCCW2CGX, VPCCW2CGX/B, VPCCW2DGX, VPCCW2DGX/B, VPCCW2EGX, VPCCW2EGX/B, VPCCW2FGX, VPCCW2FGX/B, VPCCW2GGX, VPCCW2GGX/B, VPCCW2HGX, VPCCW2HGX/B, VPCCW2JGX, VPCCW2JGX/B, VPCCW2KGX, VPCCW2KGX/B, VPCCW2LFX, VPCCW2LFX/B, VPCCW2LFX/L, VPCCW2LFX/P, VPCCW2LFX/R, VPCCW2LFX/W, VPCCW2MFX, VPCCW2MFX/PU, VPCCW2MFX/WJ, VPCCW2MGX, VPCCW2MGX/B, VPCCW2NFX, VPCCW2NFX/LU, VPCCW2PFX, VPCCW2PFX/L, VPCCW2PFX/R. VPCCW2PFX/W, VPCCW2QGX, VPCCW2QGX/B, VPCCW2RGX, VPCCW2RGX/B, VPCCW2SGX, VPCCW2SGX/B, VPCCW2TGX, VPCCW2TGX/B, VPCCW2UFX, VPCCW2UFX/B, VPCCW2VFX, and VPCCW2VFX/B

εγω δεν το βλεπω στη λιστα.

Δημοσ.
γιατι το εγκατεστησες ειναι το δικο σου μεσα σε αυτα που εχουν υπερθερμανση?

η εγκατασταση ειναι απλή?

Εγραψα το S/N που βρίσκεται στο κάτω μέρος του λαπτοπ και είναι μέσα στα μοντέλα που χρειάζονται Update. Όπως είπα και παραπάνω έχει πολύ καλά αποτελέσματα στην εξαγωγή του αέρα από αριστερά.

---------- Προσθήκη στις 09:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:01 ----------

το λαπτοπ μου ειναι αυτο

Sony Vaio VPC-CW2S1E(R/P/W/B).

γιατι να το εγκαταστησω αφου δεν ειναι στη λιστα?

το δικο σου ειναι στη λιστα?

εγω δεν το βλεπω στη λιστα.

Πολύ φοβάμαι ότι η λίστα που κοιτάς αφορά το Αμερικάνικο site. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι πολύ απλό...οπότε μην ασχολείσαι με οτιδήποτε άλλο. Πληκτρολόγισε το S/N που έχει το μηχάνημα σου στο link που παραθέτω και τα υπόλοιπα είναι piece of cake. Λογικά και το δικό σου θα χρειάζεται update καθώς έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο.

Δημοσ.

http://www.e-pcmag.gr/news/kindunos-uperthermansis-se-notebooks-tis-sony

εδω διαβασα οτι το bios update δεν λυνει αλλα μπαλωνει.εχεις καμια ιδεα για αυτό?

αν θυμαμαι καλα εχεις κανει κατι με την καρτα γραφικων σου και παρ ολα αυτα δεν εχεις προβλημα υπερθερμανσης. σωστα?

εγω δεν το εχω μηνα και σκεφτομαι να ζητησω αμεσα αντικατασταση με ενα μοντελο που δεν εχει προβλημα.

Δημοσ.
αν θυμαμαι καλα εχεις κανει κατι με την καρτα γραφικων σου και παρ ολα αυτα δεν εχεις προβλημα υπερθερμανσης. σωστα?

εγω δεν το εχω μηνα και σκεφτομαι να ζητησω αμεσα αντικατασταση με ενα μοντελο που δεν εχει προβλημα.

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα υπερθέρμανσης (ούτε καν θέρμανσης:-)) ακόμη και με GPU O/C. Όπως ξαναείπα πρόκεται για ένα από τα δροσερότερα λαπτοπ που είχα ποτέ.

Για το άλλο που γράφεις πολύ φοβάμαι ότι δεν θα έχεις καμιά απολύτως τύχη.

Δημοσ.

μην τρελαινεσαι εχουν γινει ολες και ολες 39 αναφορες για υπερθερμανση και η εταιρια ανακοινωσε αμεσα λυση που προφανως δουλευει (οχι οπως μερικες αλλες εταιριες οπως πχ apple acer...)

οχι και αντικατασταση για κατι τοσο απλο. μονο αν εχεις σοβαρο προβλημα ζητα το οποιο δεν αντιμετωπιζεται να ζητησεις κατι τετοιο

συγκεκριμενα ειχες προβλημα οπως αυτο που λεει το στο λινκ που παραθετεις: "Σε κάποιες από τις περιπτώσεις που έχουν επιβεβαιωθεί, η υπερθέρμανση ήταν τόσο έντονη που είχε ως αποτέλεσμα την παραμόρφωση των πλαστικών στο εξωτερικό του υπολογιστή." ;

τωρα το τι λεει ο καθενας ειναι αλλη υποθεση.

τελος ο τυπος που λεει για τις NVIDIA στα λαπτοπ ενα δικιο το εχει για μερικες περιπτωσεις

πανο ετρεξες κανενα μετροπρογραμμα μετα το bios update να μας πεις αν βλεπεις καμμια διαφορα;

Δημοσ.
πανο ετρεξες κανενα μετροπρογραμμα μετα το bios update να μας πεις αν βλεπεις καμμια διαφορα;

Το everest χρησιμοποιώ αλλά δεν έχω δει κάποιες σημαντικές διαφορετικές στις θερμοκρασίες Αυτή τη στιγμή που γράφω το μήνυμα και μετά απο 1-2 ώρες σερφάρισμα έχω CPU 36-37 βαθμούς και GPU στους 37-38. Εκεί που είδα μεγάλη διαφορά είναι στην εξαγωγή του αέρα απο το πλάι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...