Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα "καθυστέρησης"

sarantatessera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...βεβαίως έχει. Εκεί είσαι.

Και βάζεις το 2. στην κορυφή της λίστας.

edit : είχε κολλήσει το Ινσόμνια, και στο μεταξύ σου απάντησε και ο phanispal.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι βάζω το δεύτερο (και το τρίτο), κάνω αποθήκευση, αλλά και πάλι αρχίζει κανονικά από τον σκληρό και με πάει κατευθείαν στα vista

Δημοσ.

...πρέπει να πατάς κάποιο πλήκτρο (σε γενικές γραμμές) για να μπουτάρει απ' το δισκάκι (μόνο το 2ο εν τω μεταξύ να έχεις στη λίστα, ως πρώτο. Το MATSHITADVD-RAM δλδ).

"Κανονικά", στο βγάζει κάτω-κάτω στην οθόνη : "press any key to boot from cd" -ή κάπως έτσι, στη "δεύτερη" μαύρη οθόνη του "μπουταρίσματος". Αν δεν βλέπεις κάτι, απλά πάτα συνεχόμενα κάποιο πλήκτρο (το "Space" ας πούμε) με το που εκκινήσει το λαπιτόπι.

...Υποθέτω δε πως το DVDάκι είναι κάποιο για κανονική εγκατάσταση σε οποιονδήποτε υπολογιστή, κι όχι κάποιο "recovery CD" ε;

Δημοσ.

Πατώντας κάποιο πλήκτρο (space) μου βγάζει error και κάνει έναν ενοχλητικό ήχο, χωρίς να μπουτάρει από το cd.

Τώρα για το recovery cd, τι να σου πω; Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό.

Σας έχω ζαλίσει ρε παιδιά αλλά μου την έχει δώσει που δεν μπορώ να το καταφέρω ενώ φαίνεται αρκετά απλό.

Δημοσ.
Πατώντας κάποιο πλήκτρο (space) μου βγάζει error και κάνει έναν ενοχλητικό ήχο, χωρίς να μπουτάρει από το cd.

Τώρα για το recovery cd, τι να σου πω; Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό.

Σας έχω ζαλίσει ρε παιδιά αλλά μου την έχει δώσει που δεν μπορώ να το καταφέρω ενώ φαίνεται αρκετά απλό.

...περί "ζαλίσματος", δεν τίθεται θέμα. Όποιος θέλει απαντάει/ασχολείται, και όταν ζητάει βοήθεια κανείς, δεν είναι "υποχρεωμένος" να ξέρει διάφορα βήματα που πρέπει να κάνει. "Οφείλει" απλά να παρακολουθεί οδηγίες, να είναι διαθέσιμος και συνεργάσιμος, για το δικό του το καλό. Κι αν του "κόβει" γενικώς, αν "το 'χει" που λέμε, απλά είναι ακόμη καλύτερα. Και θα έλεγα ότι εσύ είσαι ακριβώς στη φάση "δεν ξέρω, αλλά το 'χω".

...το "recovery cd", είναι "ειδικό cd" που ενίοτε παρέχεται με τα λάπτοπ, για επανεγκατάσταση λειτουργικού (βασίζεται σε ένα μικρό partition με το οποίο σου έχει παραδοθεί το μηχάνημα). Το γράφει επάνω του, και δεν είναι "κλασσικό" cd εγκατάστασης, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εγκατάσταση σε οποιοδήποτε μηχάνημα. Aν το λαπτοπ το πήρες με Βίστα πάνω, και προσπαθείς να βάλεις Βίστα με το cd που σου δώσανε, τότε μάλλον για τέτοιο "recovey cd" λέμε.

Αν πάλι είναι με Βίστα, και πας να βάλεις ΧΡ, με άλλο "δικό σου" δισκάκι (αυθεντικό ή μη δεν έχει σηαμσία), το μόνο που ίσως παίζει είναι να είναι προβληματικό το δισκάκι (γρατζουνισμένο, έστω κι ανεπαίσθητα ή αν το έφτιαξες τώρα από κάποιο Image File, μήπως δεν το έκανες bootable....)

Δημοσ.
Και πώς γίνεται bootable?

όπως σου είπα και στο pm, αρκεί να μην το έγραψες ως "data", αλλά με την επιλογή "burn image file" (το αναφέρει ως επεξήγηση, νομίζω : "make bootable cd")

Δημοσ.

Κάτι κάνω λάθος αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι. Έχω κάψει ως τώρα 4 dvd και άκρη δεν έχω βρει. Στην αρχή γράφω τα αρχεία όπως είναι, μετά κάνω img αλλά γράφεται μόνο αυτό το αρχείο, έπειτα κάνω burn compilation αλλά πάλι τα ίδια. Το make bootable cd δεν μπορώ να το βρω πουθενά...

Δημοσ.

Τα κατάφερα τελικά! Έβαλα τα xp sp3. Χρειάζομαι όμως τη βοήθεια σας για να κατεβάσω Drivers για το lenovo R61i, που μπορώ να τους βρω; Και ιδιαίτερα για να το ασύρματο μόντεμ, δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ.

Δημοσ.
Τα κατάφερα τελικά! Έβαλα τα xp sp3. Χρειάζομαι όμως τη βοήθεια σας για να κατεβάσω Drivers για το lenovo R61i, που μπορώ να τους βρω; Και ιδιαίτερα για να το ασύρματο μόντεμ, δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ.

Εδώ. Πήγαινε στην επιλογή Networking: Wireless LAN και αφού μπορέσεις να συνδεθείς στο ίντερνετ, κατέβασε το System Update από την προηγούμενη σελίδα. Αυτό θα βρεί τι χρειάζεται drivers

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...