Προς το περιεχόμενο

ebook reader

nikspyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους,

θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος κάποιο αξιόλογο ebook reader σε λογική τιμή βέβαια.

Δημοσ.

Από όσο έχω ψάξει η πιο τίμια λύση μοιάζει να είναι το bebook neo, διαθέσιμο στα public προς 329Ε.

Αυτό που δεν ξέρω είναι κατά πόσον στις 6 ίντσες του είναι δυνατόν να διαβάσεις ένα paper.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν ενδιαφερεσαι αλλά πουλάω το Sony touch edition 600 με εγγυήσεις και αυθεντική θήκη στα 200 ευρώ..

Καθώς έχεις το συγκεκριμένο που έιναι 6 ιντσες θα μπορούσες να μου πεις αν είναι εύκολο να διαβάσει κανείς ένα επιστημονικό άρθρο (paper) π.χ. h**p://citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/download?doi=10.1.1.58.4197&rep=rep1&type=pdf

Δημοσ.

Το διαβάζεις μια χαρα αν το βάλεις σε οριζόντια προβολή και ή ζουμαρεις από κανονική θέση. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να έχεις πλήρη προβολή και να διαβάζεις εύκολα τέτοια έγγραφα. Επίσης αν πατησεις να αυξηθεί η γραμματοσειρα χάνεται η μπάλα.. Σχήματα εδώ, πίνακες εκεί, κλπ!

Δημοσ.

Υπάρχει παρόμοιο thread με αρκετά ebook readers και λεπτομερέστατη περιγραφή ειδικά για το prs600 touch edition, ψάξτο λίγο αν θες.

Επίσης δεν ξέρω τι λέει το BeBook Neo, αλλά το BeBook Palio που το είχα ψάξει αρκετά ήταν η μεγαλύτερη μούφα στην χειρότερη τιμή που κυκλοφόρησε ever.

Δημοσ.

Μια απορία : Το ένα είναι monitor το άλλο είναι E-Ink. Εαν μιλάμε για κάποιον που θέλει να διαβάζει, το monitor δεν είναι και ότι καλύτερο, δεν μπορείς να διαβάζεις. Από την άλλη το άλλο κάνει και πολλά άλλα πράγματα εκτός από reader. Αρα ειναι τι θέλουμε να κάνουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...