capten- Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Γενικώς δεν δίνω τσακιστή δεκάρα τι λένε οι άλλοι.Αν και ενα θυληκό μου ζητήσει να ξυρίσω τις ποδάρες μου θα τη σχολάσω{δεν μου χει τύχει}.Αλλά...... ....΄ψάχνω να κάνω για δευτερη φορ'ά αποτρίχωση στις ποδάρες μου έτσι για αλλαγή και θα θελα να δώ κάποιες προτάσεις.Ανώδυνες.Ετσι? Παλαιότερα είχα κάνει αποτρίχωση στις ποδάρες μου απο μια πανέμορφη κοπελιά η οποία αποτρίχωνε και την ξαδελφή μου και μια φίλη μας.Μάλιστα μου τη συστήσανε κατηγορηματικά οτι ήταν πολύ καλή και μου εγγυήθηκαν οτι ΔΕΝ θα πονέσω καθόλου. Αλλά τελικά η όλη φάση ήταν ....ΠΟΟΟΟΟΝΟΣ και βρε αδέλφια τι πόνος.Ειδικά στο μπούτι αλλο πράμα ο πόνος.{μην γελάτε}.Και κάποια στιγμή με κοροιδευανε οι χαζοβιόλες του στυλ πως κάνω έτσι.Γ@μησε τα. Για αυτό θα θελα αν υπάρχει μια ανώδυνη λύση[laser} να χει καλό αποτέλεσμακαι ευχομαι να μην είναι πολύ ακριβή.
capten- Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Είναι αρκετές και σχετικά μεγάλες ενώ μου είπαν οτι και το αποτέλεσμα δεν θα αξίζει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 γιατί μέρος 2ο και όχι 1ο?
capten- Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ελάτε βρε παιδιά. Δευτερη φορά θα κάνω αποτρίχωση.Για αυτό μέρος 2ον,Οκ!
Whiteyez Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Για lazer θα τα στάξεις καλά, κανένα 200αρι υπολόγιζε.
stavi Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 γιατί θες να ξυρίσεις τις ποδάρες σου????? εγώ αν δω άντρα με ξυρισμένες ποδάρες ξερνάω, εκτός κι αν κάνει πρωταθλητισμό παντού τρίχα! παντουουυυυυυυυ ρεεεεεεεεεεεεε, προπάντων εκεί
capten- Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Για lazer θα τα στάξεις καλά, κανένα 200αρι υπολόγιζε. Ομως το αποτέλεσμα θα διαρκέσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα? Στο ενα ποδάρι το 200 ή και στα δυο? Νομίζω οτι η stavi δεν θα μου την πέσει!Οκ θα το αντέξω με βαριά καρδιά.
stavi Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ομως το αποτέλεσμα θα διαρκέσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα?Στο ενα ποδάρι το 200 ή και στα δυο? Νομίζω οτι η stavi δεν θα μου την πέσει!Οκ θα το αντέξω με βαριά καρδιά. το διακοσάρι είναι για τις τρίχες του μεγάλου δαχτύλου μόνο και αυτό του αριστερού ποδιού, για το δεξί είναι συν 50 ευρώ γιατί το δεξί είναι πάντα πιο μεγάλο
andreapaog328 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Στο ενα ποδάρι το 200 ή και στα δυο? δεν πιστευω να υπάρχει κανένας που να κάνει αποτρίχωση μονο στο ένα πόδι...
capten- Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 δεν πιστευω να υπάρχει κανένας που να κάνει αποτρίχωση μονο στο ένα πόδι... Εννοείται και στα δυο πόδια.Αλλά αναρωτιέμαι αν το 200άρι είναι για το 1 ή τα δυο πόδια.Εικάζω και για τα δυο.Αλλά ρωτάω.
Whiteyez Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Εννοείται και τα 2, μήπως θες να κάνεις και μπικίνι; Εκεί έχει άλλες τιμές.
capten- Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Εννοείται και τα 2, μήπως θες να κάνεις και μπικίνι; Εκεί έχει άλλες τιμές. Πάντως γενικώς στις αποτριχώσεις με laser εικάζω οτι δεν υπάρχουν τίποτα περίεργα? Αρκεί να πηγαίνεις σε καλούς επαγγελματίες?
pappous_soulis Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 παντού τρίχα! παντουουυυυυυυυ ρεεεεεεεεεεεεε, προπάντων εκεί Και στη παλάμη?
black_widow Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Γενικώς δεν δίνω τσακιστή δεκάρα τι λένε οι άλλοι.Αν και ενα θυληκό μου ζητήσει να ξυρίσω τις ποδάρες μου θα τη σχολάσω{δεν μου χει τύχει}.Αλλά...... ....΄ψάχνω να κάνω για δευτερη φορ'ά αποτρίχωση στις ποδάρες μου έτσι για αλλαγή και θα θελα να δώ κάποιες προτάσεις.Ανώδυνες.Ετσι? Παλαιότερα είχα κάνει αποτρίχωση στις ποδάρες μου απο μια πανέμορφη κοπελιά η οποία αποτρίχωνε και την ξαδελφή μου και μια φίλη μας.Μάλιστα μου τη συστήσανε κατηγορηματικά οτι ήταν πολύ καλή και μου εγγυήθηκαν οτι ΔΕΝ θα πονέσω καθόλου. Αλλά τελικά η όλη φάση ήταν ....ΠΟΟΟΟΟΝΟΣ και βρε αδέλφια τι πόνος.Ειδικά στο μπούτι αλλο πράμα ο πόνος.{μην γελάτε}.Και κάποια στιγμή με κοροιδευανε οι χαζοβιόλες του στυλ πως κάνω έτσι.Γ@μησε τα. Για αυτό θα θελα αν υπάρχει μια ανώδυνη λύση[laser} να χει καλό αποτέλεσμακαι ευχομαι να μην είναι πολύ ακριβή. To μυστικό είναι να πηγαίνεις πρωί πρωί μόλις που έχεις ξυπνήσεις για αποτρίχωση. Ο πόνος θα είναι ελάχιστος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.