Προς το περιεχόμενο

Αποτρίχωση{μέρος 2ον}

capten-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
γιατί θες να ξυρίσεις τις ποδάρες σου?????

εγώ αν δω άντρα με ξυρισμένες ποδάρες ξερνάω, εκτός κι αν κάνει πρωταθλητισμό

παντού τρίχα! παντουουυυυυυυυ ρεεεεεεεεεεεεε, προπάντων εκεί

Όχι και παντού τρίχες βρε stavi :P, αλλά στα πόδια είναι ωραίες :-)

Δημοσ.

Για να αποφύγεις τον πόνο δοκίμασε να κάνεις αποτρίχωση με ολική αναισθησία :lol:

Σοβαρά τώρα... όταν ένα άντρας ξυρίζει τα πόδια μετά πρέπει να ξυρίσει και το υπόλοιπο σώμα γιατί αλλιώς θα φαίνεται γελοίο.

Δεν είναι δυνατόν να έχει κάποιος ξυρισμένα πόδια για παράδειγμα και τρίχες στην κοιλιά και στο στήθος.

Εκτός και αν έχεις λίγες τρίχες στο σώμα σου οπότε δεν θα φανεί και μεγάλη διαφορά.

Δημοσ.
Γενικώς δεν δίνω τσακιστή δεκάρα τι λένε οι άλλοι.Αν και ενα θυληκό μου ζητήσει να ξυρίσω τις ποδάρες μου θα τη σχολάσω{δεν μου χει τύχει}.Αλλά......

....΄ψάχνω να κάνω για δευτερη φορ'ά αποτρίχωση στις ποδάρες μου έτσι για αλλαγή και θα θελα να δώ κάποιες προτάσεις.Ανώδυνες.Ετσι?

Παλαιότερα είχα κάνει αποτρίχωση στις ποδάρες μου απο μια πανέμορφη κοπελιά η οποία αποτρίχωνε και την ξαδελφή μου και μια φίλη μας.Μάλιστα μου τη συστήσανε κατηγορηματικά οτι ήταν πολύ καλή και μου εγγυήθηκαν οτι ΔΕΝ θα πονέσω καθόλου.

Αλλά τελικά η όλη φάση ήταν ....ΠΟΟΟΟΟΝΟΣ και βρε αδέλφια τι πόνος.Ειδικά στο μπούτι αλλο πράμα ο πόνος.{μην γελάτε}.Και κάποια στιγμή με κοροιδευανε οι χαζοβιόλες του στυλ πως κάνω έτσι.Γ@μησε τα.

Για αυτό θα θελα αν υπάρχει μια ανώδυνη λύση[laser} να χει καλό αποτέλεσμακαι ευχομαι να μην είναι πολύ ακριβή.

ρε καπιτεν με το δικιο τους τα κοριτσια να σε δουλευουν :-D πονεσες γτ η τριχα σου προφανως ηταν κανα 40ρι μετρα, πραμα που σπανια μας συμβαινει εμας. κοφτες με ενα ψαλιδακι πρωτα και μετα δοκιμασε παλι. B) επισης η αισθητικος μου με βαζει να κανω τις αναπνοες που κανουν οι εγκυες οταν γεναν για να ποναω λιγοτερο (μιλαμε για πολυ ψαγμενη τυπισα) εισπνεεις και εκπνεεις φουσκωνοντας την κοιλια, δυο τρεις φορες να χαλαρωσεις και μετα παιρνεις ανασα και την ωρα που σου τραβαει την ταινια εκπνεεις

πονος παντως στο ποδι δεν ειναι τπτ. αμα δοκιμαζες κανα μπικινι θα σε βασταγαν 4 :P

παντως το λειζερ πεταμενα λεφτα, γτ θελει 7-8 συνεδριες (εκαστη κανα 100ρι νομιζω αλλα μην σε παρω και στο λαιμο μου) και μετα απο κανα δυο χρονακια τσουπ παλι η τριχα

Δημοσ.

Πάντως εγώ έχω φίλη που 'χει κάνει παντού λέηζα, χρόνια τώρα, και δεν παίζει ούτε χνούδι φάση.

Δημοσ.
ρε καπιτεν με το δικιο τους τα κοριτσια να σε δουλευουν :-D πονεσες γτ η τριχα σου προφανως ηταν κανα 40ρι μετρα, πραμα που σπανια μας συμβαινει εμας. κοφτες με ενα ψαλιδακι πρωτα και μετα δοκιμασε παλι. B) επισης η αισθητικος μου με βαζει να κανω τις αναπνοες που κανουν οι εγκυες οταν γεναν για να ποναω λιγοτερο (μιλαμε για πολυ ψαγμενη τυπισα) εισπνεεις και εκπνεεις φουσκωνοντας την κοιλια, δυο τρεις φορες να χαλαρωσεις και μετα παιρνεις ανασα και την ωρα που σου τραβαει την ταινια εκπνεεις

πονος παντως στο ποδι δεν ειναι τπτ. αμα δοκιμαζες κανα μπικινι θα σε βασταγαν 4 :P

παντως το λειζερ πεταμενα λεφτα, γτ θελει 7-8 συνεδριες (εκαστη κανα 100ρι νομιζω αλλα μην σε παρω και στο λαιμο μου) και μετα απο κανα δυο χρονακια τσουπ παλι η τριχα

Πιο πάνω άλλος έγραψε 200 τώρα εσύ γράφεις 700 με 7 επισκέψεις.:fear:

Παίδες τρίχες στα πόδια και στα χέρια έχω αρκετές και μεγάλες.Απλά θέλω να δοκιμάσω.Αν και μου κακοφαίνεται τώρα να κάνω αυτό που λέει ο Ιούδας και αποτρίχωση στα χέρια.Σουρεαλιστική η φάση να χω ξυρισμένα πόδια,αρκετές στα χέρια και λίγες στο στήθος.Θα γελάει και ο κάθε πικραμένος ρε γμτ μου.

Πάντως κερί,ταινία δεν ξανακάνω με τπτ.

---------- Προσθήκη στις 23:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:08 ----------

Πάντως εγώ έχω φίλη που 'χει κάνει παντού λέηζα, χρόνια τώρα, και δεν παίζει ούτε χνούδι φάση.

Ωστόσο άλλο ο άντρας και άλλο η γυναίκα.

Πολύ πιο βαρβάτη η αρσενική τρίχα.:-D

Αλλοι παίκτες έχουν δοκιμάσει τη μέθοδο με laser?

Εννοείται για οποιδήποτε θέμα στη συνέχεια θα το συζητήσω με δερματολόγο.Αλλά θα θελα μια βάση.

Δημοσ.
Ναι, πολύ πιο βαρβάτη. Γι' αυτό καραφλιάζουμε στα 40 μας και βλέπεις γριές με αφάνα.

Tρελό :lol:

Δημοσ.

σε ινστιτουτο για το μπικινι μου ειχαν πει οτι παει κανα 1000ρικο

φαντασου για τα ποδια. αμα ηταν 200 ευρα θα την ειχα κανει κι εγω εδω και χρονια.

η τριχα ομως στο ποδαρακι σας λουσι κραταει καλα ακομα κι αν ειστε γλομποι :lol:

Δημοσ.

Πάντως σε ενα γκάλοπ που έχω κάνει σε γυναίκες η αλήθεια είναι οτι προτιμούν τους άτριχους άντρες κυρίως οι νεότερες.{Αν και η αλήθεια είναι οτι ψιλοβρίσκουν ενοχλητικό τα ξυρισμένα πόδια}.Βέβαια δεν είναι τόσο σημαντικό για αυτές οι...τρίχες.

Βασικά ΄μεταξύ σοβαρού και αστείου το σκέφτομαι να κάνω έτσι για αλλαγή.Αλλά δεν σκοπευω να δώσω ενα κάρρο χρήματα για μια μάλλον αμφιβολου αποτελεσματικότητας αισθητικής επέμβασης.

Δημοσ.
Πάντως σε ενα γκάλοπ που έχω κάνει σε γυναίκες η αλήθεια είναι οτι προτιμούν τους άτριχους άντρες κυρίως οι νεότερες.{Αν και η αλήθεια είναι οτι ψιλοβρίσκουν ενοχλητικό τα ξυρισμένα πόδια}.Βέβαια δεν είναι τόσο σημαντικό για αυτές οι...τρίχες.

Βασικά ΄μεταξύ σοβαρού και αστείου το σκέφτομαι να κάνω έτσι για αλλαγή.Αλλά δεν σκοπευω να δώσω ενα κάρρο χρήματα για μια μάλλον αμφιβολου αποτελεσματικότητας αισθητικής επέμβασης.

τριχα ρε, τριχα αυτο γουσταρουμε. στην μασχαλη ισως θα ηταν πρακτικο να ριχνατε κανα ξυρισματακι βεβαια αλλα ποδι τωρα; στηθος;

Δημοσ.
Έλα Lucifer πάμε για "μπικίνι"

Nah, έχω καλή τρίχα. Ούτε πολλή, ούτε αυγό σφιχτό.

Επίσης μου είχανε κάνει μια φορά αποτρίχωση (η ίδια με το λέηζα) και δε μου φάνηκε πως πονούσε πολύ. Ήταν λίγο ενοχλητικό μετά γιατί ήθελα να ξυστώ από την τοπική υπεραιμία, αλλά ως εκεί.

Δεν υπάρχει καμιά μόντα να καις τις τρίχες;

Δημοσ.
Nah, έχω καλή τρίχα. Ούτε πολλή, ούτε αυγό σφιχτό.

Επίσης μου είχανε κάνει μια φορά αποτρίχωση (η ίδια με το λέηζα) και δε μου φάνηκε πως πονούσε πολύ. Ήταν λίγο ενοχλητικό μετά γιατί ήθελα να ξυστώ από την τοπική υπεραιμία, αλλά ως εκεί.

Δεν υπάρχει καμιά μόντα να καις τις τρίχες;

κρεμα veet αλλα πρεπει να ειναι κοντες, στην ουσια τους αλλαζει τον αδοξαστο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...