Προς το περιεχόμενο

Αποτρίχωση{μέρος 2ον}

capten-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, εννοώ actual κάψιμο. Κάτι σαν λάμπα να κάνει ένα flash και να τις καίει φάση.

Αν όχι, πείτε να κάνω delete το post και να πάω να γίνω τρισεκατομμυριούχος και να κάνω διαφημιστικά ανάμεσα σε πόδια.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
κρεμα veet αλλα πρεπει να ειναι κοντες, στην ουσια τους αλλαζει τον αδοξαστο

Α μπράβο. :) Κι έλεγα, πότε θα το αναφέρει κάποιος;

Δημοσ.
Α μπράβο. :) Κι έλεγα, πότε θα το αναφέρει κάποιος;

χρονια στο κουρμπετι τα εχω δοκιμασει ολα (που κοστιζουν κατω απο 100 ευρα)

Δημοσ.
Όχι, εννοώ actual κάψιμο. Κάτι σαν λάμπα να κάνει ένα flash και να τις καίει φάση.

Αν όχι, πείτε να κάνω delete το post και να πάω να γίνω τρισεκατομμυριούχος και να κάνω διαφημιστικά ανάμεσα σε πόδια.

quoted - την έπαθες :-)

hair_on_fire.jpg

Δημοσ.
χρονια στο κουρμπετι τα εχω δοκιμασει ολα (που κοστιζουν κατω απο 100 ευρα)

Σε νιώθω. :)

Κάπου στις προηγούμενες σελίδες διάβασα πως η αποτρίχωση με λέηζερ -λέει-, πονάει πιο πολύ κι από κερί. Ισχύει;

Δημοσ.
Σε νιώθω. :)

Κάπου διάβασα πως η αποτρίχωση με λέηζερ -λέει-, πονάει πιο πολύ κι από κερί. Ισχύει;

κανει πανω απο 100 ευρω οποτε δεν εχω δοκιμασει αλλα γενικως κι εγω εχω σκουσει οτι ειναι σαν να σε τσιμπανε/καινε τι να πω.

παντως τελειωποιησα πια την αποτριχωση με ταινιες στο σπιτι. I m proud

Δημοσ.

Η λυση φιλε μου κοστιζει καπου στα 50-70ευρω.Κουρευτικη μηχανη.Μ αυτη περνεις τριχες απο τα ποδια μεχρι το κεφαλι(που λεει ο λογος).Επισης δεν θα φαινεσε σαν τιτικα με ξυρισμνο ποδαρακι κ ετσι(εκτος κ αν αυτο θες) καθως δεν κανει αποτριχωση απ την ριζα απλα περνεις την ζουγκλα.

• Super Moderators
Δημοσ.
quoted - την έπαθες :-)

hair_on_fire.jpg

ναι λες και δεν μπορεί να σβήσει και το quoted...τράβα screenshot, εγγύηση!

Δημοσ.
Όχι και παντού τρίχες βρε stavi :P, αλλά στα πόδια είναι ωραίες :-)

γούστα είναι αυτά, εγώ αν δω ότι ο άλλος είναι αξύριστός χαμηλά, φτιάχνομαι περισσότερο

τον άντρα τον θέλω με τη γούνα του

Δημοσ.

Εγω το μονο σημειο που ξυριζω τις τριχες μου ειναι στη μασχαλη και στον π*****.Στα ποδια ποτε, μου φαινεται πολυ γκει.Ειδικα αν το χρωμα του δερματος σου ειναι ανοιχτο καλυτερα τριχωτος .Στους μελαμψους παει περισσοτερο.

Δημοσ.

αν δεν μπορείς να τον πάρεις τον πόνο, τι την ψάχνεις την αποτρίχωση. άστην καλύτερα για τους άντρες .

Δημοσ.

αυτο με τις μασχαλες

όταν λετε ξουράφι εκει (στους άντρες) εννοείται τελείως; Η ψαλίδισμα για να κοντύνουν;; Γιατί ξουράφι τελειώς μου κάνει λίγο εντύπωση...

Δημοσ.

ρε poscaman ευχαριστω ρε!!! και εγω μολις τωρα την ιδια ερωτηση θα εκανα!!μου φαινεται πολυ καπως ειναι αν ξυριζετε τελειως τις μασκαλες...

εγω τον αντρα τον θελω να εχει τριχα αλλα οχι πολυ στη πλατη και στο στερνο/κοιλια!κατα τα αλλα τα ποδια δε με απασχολουν...

Δημοσ.

για αυτο τα θηλυκά εκ ασιας ειναι ανωτερα (δεν λεω για πακισταν ινδιες και παρομοιες χωρες που αρεσουν στον λουσι)

δεν εχουν τριχες, και εχουν ενα δερμα σαν β-Ι-λουδο

Δημοσ.
αυτο με τις μασχαλες

όταν λετε ξουράφι εκει (στους άντρες) εννοείται τελείως; Η ψαλίδισμα για να κοντύνουν;; Γιατί ξουράφι τελειώς μου κάνει λίγο εντύπωση...

Υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές αποκλειστικά για το σώμα. Διαλέγεις τι κόψιμο θες και τις φέρνεις στα μέτρα σου.

Ελπίζω σύντομα η φύση να αποβάλει τα γονίδια που είναι υπεύθυνα για τις τρίχες στο σώμα. Δεν έχουν καμία μα καμία απολύτως χρησιμότητα (να μην πειράξει μόνο τις τρίχες της κεφαλής και του προσώπου γιατί θα χεστούμε :P)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...