Lucifer Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Όχι, εννοώ actual κάψιμο. Κάτι σαν λάμπα να κάνει ένα flash και να τις καίει φάση. Αν όχι, πείτε να κάνω delete το post και να πάω να γίνω τρισεκατομμυριούχος και να κάνω διαφημιστικά ανάμεσα σε πόδια.
SweeT_DreamS Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 κρεμα veet αλλα πρεπει να ειναι κοντες, στην ουσια τους αλλαζει τον αδοξαστο Α μπράβο. Κι έλεγα, πότε θα το αναφέρει κάποιος;
evabb Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Α μπράβο. Κι έλεγα, πότε θα το αναφέρει κάποιος; χρονια στο κουρμπετι τα εχω δοκιμασει ολα (που κοστιζουν κατω απο 100 ευρα)
caution Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Όχι, εννοώ actual κάψιμο. Κάτι σαν λάμπα να κάνει ένα flash και να τις καίει φάση.Αν όχι, πείτε να κάνω delete το post και να πάω να γίνω τρισεκατομμυριούχος και να κάνω διαφημιστικά ανάμεσα σε πόδια. quoted - την έπαθες
SweeT_DreamS Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 χρονια στο κουρμπετι τα εχω δοκιμασει ολα (που κοστιζουν κατω απο 100 ευρα) Σε νιώθω. Κάπου στις προηγούμενες σελίδες διάβασα πως η αποτρίχωση με λέηζερ -λέει-, πονάει πιο πολύ κι από κερί. Ισχύει;
evabb Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Σε νιώθω. Κάπου διάβασα πως η αποτρίχωση με λέηζερ -λέει-, πονάει πιο πολύ κι από κερί. Ισχύει; κανει πανω απο 100 ευρω οποτε δεν εχω δοκιμασει αλλα γενικως κι εγω εχω σκουσει οτι ειναι σαν να σε τσιμπανε/καινε τι να πω. παντως τελειωποιησα πια την αποτριχωση με ταινιες στο σπιτι. I m proud
beatshooter Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Η λυση φιλε μου κοστιζει καπου στα 50-70ευρω.Κουρευτικη μηχανη.Μ αυτη περνεις τριχες απο τα ποδια μεχρι το κεφαλι(που λεει ο λογος).Επισης δεν θα φαινεσε σαν τιτικα με ξυρισμνο ποδαρακι κ ετσι(εκτος κ αν αυτο θες) καθως δεν κανει αποτριχωση απ την ριζα απλα περνεις την ζουγκλα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 quoted - την έπαθες ναι λες και δεν μπορεί να σβήσει και το quoted...τράβα screenshot, εγγύηση!
stavi Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Όχι και παντού τρίχες βρε stavi , αλλά στα πόδια είναι ωραίες γούστα είναι αυτά, εγώ αν δω ότι ο άλλος είναι αξύριστός χαμηλά, φτιάχνομαι περισσότερο τον άντρα τον θέλω με τη γούνα του
hashashin Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Εγω το μονο σημειο που ξυριζω τις τριχες μου ειναι στη μασχαλη και στον π*****.Στα ποδια ποτε, μου φαινεται πολυ γκει.Ειδικα αν το χρωμα του δερματος σου ειναι ανοιχτο καλυτερα τριχωτος .Στους μελαμψους παει περισσοτερο.
ClouD Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 αν δεν μπορείς να τον πάρεις τον πόνο, τι την ψάχνεις την αποτρίχωση. άστην καλύτερα για τους άντρες .
poscaman Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 αυτο με τις μασχαλες όταν λετε ξουράφι εκει (στους άντρες) εννοείται τελείως; Η ψαλίδισμα για να κοντύνουν;; Γιατί ξουράφι τελειώς μου κάνει λίγο εντύπωση...
otherside88 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 ρε poscaman ευχαριστω ρε!!! και εγω μολις τωρα την ιδια ερωτηση θα εκανα!!μου φαινεται πολυ καπως ειναι αν ξυριζετε τελειως τις μασκαλες... εγω τον αντρα τον θελω να εχει τριχα αλλα οχι πολυ στη πλατη και στο στερνο/κοιλια!κατα τα αλλα τα ποδια δε με απασχολουν...
Toufas Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 για αυτο τα θηλυκά εκ ασιας ειναι ανωτερα (δεν λεω για πακισταν ινδιες και παρομοιες χωρες που αρεσουν στον λουσι) δεν εχουν τριχες, και εχουν ενα δερμα σαν β-Ι-λουδο
chill Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 αυτο με τις μασχαλες όταν λετε ξουράφι εκει (στους άντρες) εννοείται τελείως; Η ψαλίδισμα για να κοντύνουν;; Γιατί ξουράφι τελειώς μου κάνει λίγο εντύπωση... Υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές αποκλειστικά για το σώμα. Διαλέγεις τι κόψιμο θες και τις φέρνεις στα μέτρα σου. Ελπίζω σύντομα η φύση να αποβάλει τα γονίδια που είναι υπεύθυνα για τις τρίχες στο σώμα. Δεν έχουν καμία μα καμία απολύτως χρησιμότητα (να μην πειράξει μόνο τις τρίχες της κεφαλής και του προσώπου γιατί θα χεστούμε )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.