Προς το περιεχόμενο

Για να είσαι IN πρέπει να ........

Godian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΣΣΣΣΣΣΣ, μη μιλάς δυνατά! Και μη σου ξεφύγει κάτι τέτοιο εκεί έξω. Οι gamers είναι περιθωριακοί, είναι οι νέοι μεταλάδες. Μέχρι να έρθουν οι επόμενοι...

Πόσο μάλλον να είσαι και γυναίκα gamer ( ήμουνα , κάνω ένα μικρό break από τα παιχνίδια και το έχω ρίξει στις σειρές :P ) να δεις τι περιθωριακή θεωρείσαι :lol:

Και στα trendoclub πήγαμε και στα μπουζούκια, το κομμάτι μας το κάναμε, τις χυλόπιτες μας τις ρίξαμε, δεν έχω παράπονο, βαριέσαι όμως μετά να κάνεις τα ίδια πράγματα, πώς να το κάνουμε δηλαδή.

---------- Προσθήκη στις 01:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:40 ----------

Συμφωνω η πλειοψια των γυναικων ειναι πουταναριο που το εχουν δει καποιες και οτι μπορουν να παιζουν με τους αντρες.Οταν την παθαινουν ομως κλαιγονται.

.

Γενικεύσεις :-)

Δημοσ.

Τι περιθωριακή, αν είσαι γυναίκα gamer είσαι δώρο εξ ουρανού για τους άλλους, κάτι σαν φοιτήτρια ΣΤΕΦ.

Έτσι κι αλλιώς ειρωνικά το είπα, ο gamer ήταν περιθωριακός -αν ήταν- παλιά. Τώρα έχει γίνει "in", ειδικά όσον αφορά το CS. Αφού ο καθένας παίζει.

Δημοσ.
Τι περιθωριακή, αν είσαι γυναίκα gamer είσαι δώρο εξ ουρανού για τους άλλους, κάτι σαν φοιτήτρια ΣΤΕΦ.

Έτσι κι αλλιώς ειρωνικά το είπα, ο gamer ήταν περιθωριακός -αν ήταν- παλιά. Τώρα έχει γίνει "in", ειδικά όσον αφορά το CS. Αφού ο καθένας παίζει.

Περιθωριακός πιστεύω ότι θεωρείται ο gamer που παίζει mmo γιατί ξοδεύει και πολλές ώρες ( οι περισσότεροι τουλάχιστον), όχι αυτός που παίζει CS ή καμιά DOTA. Οι γυναίκες gamer θεωρούνται περιθωριακές σε κάθε περίπτωση. Δε λέω σε ένα net cafe προκαλεί το ενδιαφέρον η γυναίκα gamer ( το έχω παρατηρήσει αυτό και όντας gamer η ίδια και όταν είχα βάρδια σε net cafe και ερχόταν καμία κοπέλα gamer ) αλλά αυτός που τα έχεις ακόμα και αν είναι gamer πάντα θα γκρινιάζει ( " μα έχω raid σου λέω", τίποτα αυτός :P ). Άσε που οι φίλες σου δε σε καταλαβαίνουν ( χλωμό να βρεις και φίλη gamer)...

---------- Προσθήκη στις 02:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:00 ----------

Εντάξει αυτοί που παίζουν αποκλειστικά και μόνο CS ή WoW δεν θεωρούνται καν gamers.

Δηλαδή ποιά είναι η έννοια του gamer;

Δημοσ.

Αυτός που δοκιμάζει πολλά είδη παιχνιδιών, όχι αυτός που ξημεροβραδιάζεται στο WoW χωρίς να αγγίζει τίποτα άλλο.

Δημοσ.
Αυτός που δοκιμάζει πολλά είδη παιχνιδιών, όχι αυτός που ξημεροβραδιάζεται στο WoW χωρίς να αγγίζει τίποτα άλλο.

Α, o.k. τότε δε θεωρούμαι gamer. :-D

Δημοσ.

Απροσάρμοστος είναι η λέξη που ψάχνετε και όχι περιθωριακός φαντάζομαι.

Τώρα, να ξανά πω.

Φανταστείτε ένα τυπά τελείως rational, σαν εμένα, να σκάει μύτη σε ένα κλαμπάκι γεμάτο γκλαμουράτους κάγγουρες.

Φανταστείτε μετά το ίδιο τυπάκι να σκάει μύτη σε ένα πάρτυ νέρντουλων που ακούνε μέταλ, τρανς, τα κέρατα του χανς, είναι ψαγμένοι και έτσι και τους φταίνε όλα. Ψυχολογικά προβλήματα, διαταραχές, παίζουν μαλακία και on line παιχνίδια 24/7.Οι δε, τα βάζουν με τους μεν και οι μεν δεν γνωρίζουνε ΚΑΝ ότι οι δε ..εχμ...υπάρχουν.

Αρα καταλήγουμε στο ότι το πρόβλημα ανήκει δικαιωματικά και στις δυο πλευρές και ότι ο καλύτερος τρόπος για να περνάμε καλά στη ζωή μας είναι να είμαστε ο εαυτός μας. Ενας άνθρωπος που εκφράζεται με τον τρόπο που νιώθει ή σκέφτεται θεωρώ πως είναι απολύτως ψυχολογικά ισορροπημένος. Διαλέγεις πλευρές...βέβαια το γεγονός ότι μπαίνεις στη διαδικασία να διαλέξεις πλευρές, κάτι λέει για 'σενα αυτό...έχει απομείνει κάτι στο κρανίο ξέρω 'γω.

Τέσπα. Σταματήστε να σας φταίνε όλοι και όλα...και κάνετε αυτό που εσείς θεωρείτε καλύτερο.

Δημοσ.
Α, o.k. τότε δε θεωρούμαι gamer. :-D

Έχεις PC μόνο και μόνο για WoW θες να μου πεις; Τόσα ωραία παιχνιδάκια κυκλοφορούν.

Δημοσ.

Καλά μη ψάχνετε πολύ να ορίσετε τι είναι ο gamer, ο καθένας τα βλέπει διαφορετικά.

Όσο για τα άλλα, αυτό που λέει ο Höfdingadrapa. Κάνεις κάτι επειδή σου αρέσει, είσαι ο εαυτός σου. Τότε δε κάθεσαι να σκεφτείς τι είναι in και τι όχι γιατί δε σε ενδιαφέρει.

---------- Προσθήκη στις 02:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:46 ----------

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΙΝ.

In a woman's vagina μάλλον.

Δημοσ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΙΝ.

Κοίτα όταν είσαι γύρω στα 20, αυτές είναι οι μεγάλες ανησυχίες σου, ποιά από τη γυναικοπαρέα έχει τις περισσότερες κατακτήσεις, ποιά έχει ντυθεί πιο ωραία (... για αρκετές η σωστή λέξη είναι " γδυθεί"), έχει πιο ωραία μαλλιά κ.λ.π. Για να περάσεις καλά σε αυτά τα μαγαζιά είναι λίγο δύσκολο, χώρο να χορέψεις δεν έχεις, ούτε η μουσική είναι για να διασκεδάσεις, τη ματαιοδοξία σου ικανοποιείς. Σε αυτήν την ηλικία αυτό θεωρείς in συνήθως, ε μετά καταλαβαίνεις ότι αυτά περί in και out είναι σαχλαμάρες :-)

Υ.Γ. Μιλάω πάντα για νεαρότερες ηλικίες, μη με κράξετε πολύ :lol:

Δημοσ.

'Ωστε η χυλόπιτα είναι σύμβολο κύρους ε.

Ενώ για εμάς είναι το μπήξιμο.

Και αυτά τα 2 φύλα αναπαράγονται με συνεργασία.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ.

Δημοσ.
Έχεις PC μόνο και μόνο για WoW θες να μου πεις; Τόσα ωραία παιχνιδάκια κυκλοφορούν.

Lineage έπαιζα, ακόμα χειρότερα :P Δε λέω τόσο ωραία παιχνίδια κυκλοφορούν αλλά πρέπει να έχεις και αρκετό ελεύθερο χρόνο για να τα μάθεις κιόλας, σίγουρα θέλω να δοκιμάσω και άλλα παιχνίδια στο μέλλον. Μου φαίνεται όμως ότι θα χρειαστεί και αναβάθμιση το pc μου για να παίξω αυτά τα ωραία παιχνίδια...:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...