Προς το περιεχόμενο

Super Mario Galaxy 2. Wii

rebellion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα το αμφισβητουσα παντως γνωριζοντας τι εστι το πρωτο Galaxy και δεδομενου οτι παντου λενε οτι το Galaxy 2 ειναι καλυτερο.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Gameover.gr Review 10/10

Θετικά

* Ο ορισμός του sequel

* Αγνό, γνώριμο και συνάμα επαναστατικό, γεμάτο μαγεία gameplay

* Μαγευτικό Level Design

* Αψεγάδιαστο Soundtrack

* Εκπληκτική μείξη του κλασσικού με το νεωτεριστικό, του 2D με το 3D

* Προσβάσιμο στους πάντες

* Μειωμένη τιμή

Αρνητικά

* Ίσως αποδειχθεί κίνδυνος για τη κοινωνική σας ζωή

* Κάτι ήθελα να γράψω εδώ, αλλά δεν μου 'ρχεται

Αριστουργηματικά μαγικό: Ολοκληρώνοντας

Ίσως υπάρξουν κάποιοι που θα βρουν την παρουσίαση αυτή υπερβολική για τα γούστα τους. Και με το δίκιο τους, αφού οι όψεις και οι απόψεις, τα γούστα αν θέλετε, του καθενός ποικίλουν, και αυτό είναι που δίνει και νόημα στη καθημερινότητά μας, η διαφορετικότητα. Αυτή ακριβώς είναι και η λέξη που περιγράφει καλύτερα το Super Mario Galaxy 2. Διαφορετικότητα. Σε μία εποχή όπου η βιομηχανία του videogaming μαστίζεται από έλλειψη πρωτοτυπίας και αναίσχυντη επανάληψη και ανακύκλωση, ο Miyamoto και η παρέα του δίνουν μαθήματα, με ύλη διδασκαλίας τον ορισμό του απόλυτου sequel. Super Mario Galaxy 2: Ένα διαμάντι, αγνό υπόδειγμα του τι πραγματικά πρεσβεύει το gaming.

Δημοσ.

Ακούγεται κλισέ, αλλά κι εγώ 10άρι έβαλα στο review που έγραψα την προηγούμενη βδομάδα... (Το πρώτο μάλιστα που βάζω, τουλάχιστον στην πορεία μου στο byteme)

Το έχω εδώ και καμιά 10αριά μέρες το παιχνίδι (τα καλά της δημοσιογραφικής ιδιότητας -αν και εσείς έχετε τους "δικούς" σας τρόπους να το αποκτήσετε νωρίτερα-) και μπορώ να πω πως ήταν ό,τι περίμενα, τουλάχιστον και μετά από τα όσα είχα δει όταν είχα παίξει καμιά 10αριά levels στο Nintendo Media Summit στο Λονδίνο τον περασμένο Φεβρουάριο...

Ίσως έχει τη μικρότερη εξέλιξη που έχουμε δει μεταξύ δυο μελών της κεντρικής σειράς του Mario, αλλά προσωπικά ελάχιστα με ενόχλησε...

Πραγματικά αστείρευτη η φαντασία όσων ήταν υπεύθυνοι για το level design, δεν ξέρω αν και πόσο εύκολο θα είναι να ξεπεραστεί ο συγκεκριμένος τομέας και όχι μόνο από παιχνίδια του είδους...

Το μόνο πρόβλημα είναι... "Πού πάμε τώρα???"

//Μόλις είδα ότι έχω χρησιμοποιήσει τρεις φορές τον αριθμό 10. Θα πέταγα κανένα "Τυχαίο; Δεν νομίζω...", αλλά έχει καταντήσει πολύ κοινότοπο, βρε αδερφέ...

Δημοσ.

Καλα οι gamers στην ελλαδα ειναι οτι να ναι!Δε βλεπω κινηση σε ενα θεμα που αφορα ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια ολων των εποχων.Δεν ξερουμε να αναγνωριζουμε τις πραγματικες αξιες δυστυχως(εδω θα μου πειτε απαξιωσαμε εναν ρεχαγκελ :rolleyes: )

εν τω μεταξυ το smg2 ξαναανεβηκε στην πρωτη θεση ως το καλυτερο game oλων των εποχων

Super Mario Galaxy 2

Nintendo, 2010 97.50%

43 Reviews

The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Nintendo, 1998 97.48%

25 Reviews

http://www.gamerankings.com/browse.html

Δημοσ.

Ειπαμε, το εθνικο σπορ του ελληνα ειναι να "πουλαει μουρη" και ποσο "σοβαρος" ειναι παιζοντας μονο παιχνιδια που εχουν αιμα, αποκεφαλισμους, διαμελισμους, τερατα, στρατιωτες, αθλητικα και αλλα "σοβαρα" παιχνιδια.

Παντως σε αυτο εδω το forum θα βρεις μπολικους φιλους του SMG αλλα δωσε λιγο χρονο για τον κοσμο να το παιξει για να πει αυτο που πιστευει. Περιμενε γιατι δεν νομιζω να υπαρχουν ατομα που το εχουν παιξει ακομα. Και εγω ακομα που το περιμενα πως και πως δεν το εχω δει καν ακομα και θα παει απο Σεπτεμβρη που ξεμπαρκαρω. Χαλαρωσε, καλοκαιρι εχουμε.

Δημοσ.

εγώ είχα τερματήσει πάντος το 1ο πριν πουλήσω το wii και ήταν το καλύτερο platformer που έχω παίξει.το 2ο με τόσα που έχουν αλλάξει ακούγεται πολύ καλύτερο, αλλα η έλειψη Hd είναι αυτή που κάνει τον κόσμο να μην ασχολείται μαζί του. για μένα ο μόνος τρόπος να το παίξω θα ήταν αν έβγαινε wii hd με backwards compability ,τότε άνετα θα το έπαιζα αλλα τώρα δεν ξαναγοράζω wii γιατί φαίνεται απαίσια στην τηλεόραση μου.

το σίγουρο είναι οτι αν και δεν συζητιέται πολύ θα πουλήσει πάρα πολύ καλά και γενικά θα πάρει τις κριτικές που του αξίζουν.

Δημοσ.

Αυτο ειναι που κανει την Ninty να ξεχωριζει.

Οτι τα games της εχουν gameplay που δε το φτανει κανεις.

Δε μπα να χει sd γραφικα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ουφ... ανυπομονώ να τελειώσω το 1 για να πιάσω το 2, δεν μπορώ να διαβάζω τόσα καλά λόγια! :-)

Δημοσ.
Ειπαμε, το εθνικο σπορ του ελληνα ειναι να "πουλαει μουρη" και ποσο "σοβαρος" ειναι παιζοντας μονο παιχνιδια που εχουν αιμα, αποκεφαλισμους, διαμελισμους, τερατα, στρατιωτες, αθλητικα και αλλα "σοβαρα" παιχνιδια.

Ναι, μόνο οι έλληνες πουλάνε μούρη με τα casual games τους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...