lefteris210 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 παιδιά σήμερα άνοιξα τον υπολογιστή και βλέπω ότι τραβάει συνεχεια restart, δεν προλαβαίνει να φόρτωση τα windows ούτε καν το Βίος.... τι έγινε στα καλά του καθουμένου? μέχρι χθες δούλευε κανονικά. κάτι τρέχει με hardware σίγουρα αλλα τι.... φτου ρε γαμώτο και αύριο είναι αργία να το πήγαινα στο e-shop (( άναψε μετά από πολλά restart και εκεί που δούλευα ξαφνικά δεν έβλεπε τα usb keyboard και mouse.... πωπω παναγια μου λέτε να είναι motherboard ??
StefPat Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Θα σου ήταν εύκολο να μας ξεκαθάριζες λίγο περισσότερο τι συμβαίνει; (εγώ δεν κατάλαβα αυτό με το "τραβάζει συνέχεια restart").
lefteris210 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 είναι πολύ απλό πατάω το κουμπάκι να άνοιξη το PC και αυτό κάνει restart συνεχεια, δηλαδή δουλεύει 3-4 sec και restart και πάει λέγοντας
lefteris210 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 γιατί βρε αδερφέ reset bios ? ---------- Προσθήκη στις 20:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:10 ---------- επίσης έτρεξα το burn in test Pro τσεκάρει όλες τις συσκευές αν δουλεύουν σωστά και μετά από 15 λεπτά που τελειωσε το test δεν μου βρήκε τίποτα και το test ήταν θετικό.
liopyr Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Σύμφωνα με αυτά που λες στο 3# post, (3-4 sec και συνεχή restart) καταλαβαίνω πως πρόκειται για μία λειτουργία προσπάθειας της μητρικής να κάνει αυτόματα reset ώστε να καταφέρει να boot-άρει. Όσο δε το καταφέρνει, θα προσπαθεί. Το συνηθίζουν οι gigabyte. Αυτά αν δε boot-άρει καν ως το post screen. Aν το πρόβλημα εμφανίζεται αργότερα, αλλάζει το θέμα.
alexis333 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Που ακριβως κανει restart ... Δε φορτωνει καθολου τη μπαρα ..?? Κανει post και ρεσταρτ ..? Ξεκαθαρισε το λιγο ...
lefteris210 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 δεν μου φέρνει εικόνα δεν βγάζει γράμματα.... και όταν δουλεύει σωστά έτσι κάνει πατάω κουμπί ανάβει...κάνει 3-4 sec γιατί προφανώς η mobo κάνει test και μετά έρχεται εικόνα που λέει CPU και τα γνωστά όταν φορτώνει το βίος και στη συνεχεια τα windows... τώρα που γράφω το PC άνοιξε κανονικά και δουλεύει κανονικά , αλλα πολύ περίεργο δεν είναι ??
washcloud Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 γιατί βρε αδερφέ reset bios ? πες τα, πες τα @ Sakis :
SpirtouLisS Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 αν δεν εκανες ακομα ενα clear cmos καντο τετοιο ειδος restart μου κανει κατι σε τροφοδοτικο επισης ελεγξε μητρικη μην βραχυκυκλωνει στο κουτι και ελεγξε οτι εχεις συνδεσει τις παροχες ρευματος σε μητρικη και επεξεργαστη επισης αποσυνδεσε τελειως την τροφοδοσια του υπολογιστη απο τη πριζα και πατα του κουμπι του power on για 10 δευτερολεπτα να αδειασουν οι πυκνωτες. ξανασυνδεσε και δοκιμασε. συνδιασε το με το clear cmos που σου λεω αρχικα. οσην ωρα κανεις αυτα κοιτας και τη μητρικη για αλλοιωσεις σε ηλεκτρονικα στοιχεια ο υπολογιστης ειναι συνδεμενος σε πριζα με γειωση ετσι?
randy1989 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Mήπως έκανες κάνα overclock στην RAM? Τώρα λειτουργεί κανονικά?
lefteris210 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 αν δεν εκανες ακομα ενα clear cmos καντοτετοιο ειδος restart μου κανει κατι σε τροφοδοτικο επισης ελεγξε μητρικη μην βραχυκυκλωνει στο κουτι και ελεγξε οτι εχεις συνδεσει τις παροχες ρευματος σε μητρικη και επεξεργαστη επισης αποσυνδεσε τελειως την τροφοδοσια του υπολογιστη απο τη πριζα και πατα του κουμπι του power on για 10 δευτερολεπτα να αδειασουν οι πυκνωτες. ξανασυνδεσε και δοκιμασε. συνδιασε το με το clear cmos που σου λεω αρχικα. οσην ωρα κανεις αυτα κοιτας και τη μητρικη για αλλοιωσεις σε ηλεκτρονικα στοιχεια ο υπολογιστης ειναι συνδεμενος σε πριζα με γειωση ετσι? τι εννοείς clear cmos ?? το PC το έχω 1,5 χρόνο και δεν έχει πειραχτεί ποτε από θέμα ρεύματα βύσματα , το μονο που ανοίγετε είναι για φύσημα από σκόνη. ---------- Προσθήκη στις 21:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:38 ---------- Mήπως έκανες κάνα overclock στην RAM? Τώρα λειτουργεί κανονικά? δεν είμαι fun του overcloack και δεν έχω κάνει ποτε ναι λειτουργεί κανονικά. το θέμα είναι όμως ότι αύριο πχ μπορεί να μου το ξανακάνει , γενικά είναι random ποτε το παρουσιάζει.
lefteris210 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ωχ , αυτό το πράμα φοβάμαι να το κάνω, υπάρχει περίπτωση να είναι το bios ?εγώ δεν το νομίζω... ---------- Προσθήκη στις 21:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:42 ---------- παρεπιπτόντως πως γίνετε reset?
washcloud Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 παρεπιπτόντως πως γίνετε reset? ...είτε αλλάζοντας (για μερικά δεύτερα) θέση σε σχετικό jumper (τζαμπεράκι, ελληνιστί) (θα βρεις τη θέση του πάνω στη μητρική, μέσα στο μάνιουάλ της) (...manual, αγγλιστί) - είτε βγάζοντας (κι αφήνοντας) για μερικά λεπτά (για "σιγουριά" πχ 5-10, και πατώντας μερικές δε φορές και το power-on button) α) την μπαταρία λίθίου ("χάπι") που υπάρχει στη μητρική ΚΑΙ β) το καλώδιο ρεύματος που από την μπρίζα καταλήγει στο τροφοδοτικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.