lefteris210 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 εάν κάνω reset το bios μετά θα χρειαστεί να κάνω τίποτα ρυθμίσεις μέσα στο bios ? η θα είναι όπως τώρα?
washcloud Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 εάν κάνω reset το bios μετά θα χρειαστεί να κάνω τίποτα ρυθμίσεις μέσα στο bios ?η θα είναι όπως τώρα? ...όπως τώρα, μάλλον όχι. Γι' αυτό μελέτα το καλά (αν μπορείς τράβα φωτογραφίες με κινητό), για να ξέρεις αν και τί πρέπει να επαναφέρεις μετά, σε περίπτωση που κάτι αλλάξει (και χρειάζεται να επαναφερθεί).
lefteris210 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 συνήθως χρειάζεται ρυθμίσεις ?? το είχα πάρει από το e-shop και δεν γνωρίζω όταν μου κουμπώσανε τα πράματα αν κάνανε κάποιες ρυθμίσεις. ---------- Προσθήκη στις 22:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:06 ---------- ...όπως τώρα, μάλλον όχι. Γι' αυτό μελέτα το καλά (αν μπορείς τράβα φωτογραφίες με κινητό), για να ξέρεις αν και τί πρέπει να επαναφέρεις μετά, σε περίπτωση που κάτι αλλάξει (και χρειάζεται να επαναφερθεί). lol και εγώ αυτό σκέφτηκα , αλλα θέλω να το αφήσω στο τέλος η χειρότερο λύση το reset bios.
thanos713 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μα γιατί φοβάσαι τόσο? Εγώ έχω κάνει 2-3 φορές χωρίς κανένα πρόβλημα...
lefteris210 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 δεν το φοβάμαι , απλά μου κάνει εντύπωση πως εδώ και 1,5 χρόνο να δούλευε μια χαρά το bios και τώρα να χρειάζεται reset?
washcloud Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ...εγώ πάντως δεν σου ΠΡΟΤΕΙΝΑ BIOS resetting - απλά εξήγησα (επειδή ρώτησες) πώς να το κάνεις, και τί να προσέχεις. Επίσης, όλο και κάτι θα είναι διαφορετικά ρυθμισμένο, εργοστασιακά. Το θέμα είναι ΑΝ τυχόν είναι κάτι "σημαντικό" - γι' αυτό ΑΝ πεις να το κα΄νεις, λάβε τα μέτρα σου και...φωτός.
thanos713 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 δεν το φοβάμαι , απλά μου κάνει εντύπωση πως εδώ και 1,5 χρόνο να δούλευε μια χαρά το bios και τώρα να χρειάζεται reset?Πες το έτσι...
lefteris210 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 σπάω το κεφάλι μου τι να φταίει ρε γαμώτο , αλλα κλείνω λίγο προς την mobo... καλά δεν παίζει να ξαναβάλω gigabyte με τίποτα όμως...όλο κομπλεξικα πράματα κάνουνε , έμαθα και από άλλους users με gigabyte... έχω τον πόνο μου , έχω και την άλλη στο msn να μου σπάει τα νεύρα...
mokas1234567 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Απο προσωπικη εμπειρια μου ειναι το mobo.Συγκεκριμενα δες το manual της μητρικης σου για το λαμπακι του επεξεργαστη αν ανοιγει.....πιθανοτατα να ειναι αυτο.δεν εχει προβλημα η cpu σου μιας και δεν εχεις κλοκαρει,αρα mobo ή βγαλε και ξαναβαλε τις μνημες σου
washcloud Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 έχω τον πόνο μου , έχω και την άλλη στο msn να μου σπάει τα νεύρα... ...όσο γι' αυτό, πες τα εδώ
lefteris210 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Απο προσωπικη εμπειρια μου ειναι το mobo.Συγκεκριμενα δες το manual της μητρικης σου για το λαμπακι του επεξεργαστη αν ανοιγει.....πιθανοτατα να ειναι αυτο.δεν εχει προβλημα η cpu σου μιας και δεν εχεις κλοκαρει,αρα mobo ή βγαλε και ξαναβαλε τις μνημες σου αυτό με τις μνήμες το έκανα και πάλι το ίδιο έκανε ---------- Προσθήκη στις 22:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:41 ---------- Ξεκόλλα από το PC και πήγαινε στην γκόμενα... στην συγκεκριμένη φάση προηγείται το PC η γκόμενες δεν παθαίνουνε τίποτα το PC όμως παθαίνει
alexis333 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Off-topic Το pc δε σ αφηνει ποτε ... Η γκομενα σ αφηνει ....
mokas1234567 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Αν δεν ειναι μνημες τοτε ειμαι σιγουρος 100% πως ειναι το mobo σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.