Προς το περιεχόμενο

Restart :((

lefteris210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εάν κάνω reset το bios μετά θα χρειαστεί να κάνω τίποτα ρυθμίσεις μέσα στο bios ?

η θα είναι όπως τώρα?

...όπως τώρα, μάλλον όχι. Γι' αυτό μελέτα το καλά (αν μπορείς τράβα φωτογραφίες με κινητό), για να ξέρεις αν και τί πρέπει να επαναφέρεις μετά, σε περίπτωση που κάτι αλλάξει (και χρειάζεται να επαναφερθεί).

Δημοσ.

συνήθως χρειάζεται ρυθμίσεις ??

το είχα πάρει από το e-shop και δεν γνωρίζω όταν μου κουμπώσανε τα πράματα αν κάνανε κάποιες ρυθμίσεις.

---------- Προσθήκη στις 22:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:06 ----------

...όπως τώρα, μάλλον όχι. Γι' αυτό μελέτα το καλά (αν μπορείς τράβα φωτογραφίες με κινητό), για να ξέρεις αν και τί πρέπει να επαναφέρεις μετά, σε περίπτωση που κάτι αλλάξει (και χρειάζεται να επαναφερθεί).

lol και εγώ αυτό σκέφτηκα , αλλα θέλω να το αφήσω στο τέλος η χειρότερο λύση το reset bios.

Δημοσ.

δεν το φοβάμαι , απλά μου κάνει εντύπωση πως εδώ και 1,5 χρόνο να δούλευε μια χαρά το bios και τώρα να χρειάζεται reset?

Δημοσ.

...εγώ πάντως δεν σου ΠΡΟΤΕΙΝΑ BIOS resetting - απλά εξήγησα (επειδή ρώτησες) πώς να το κάνεις, και τί να προσέχεις.

Επίσης, όλο και κάτι θα είναι διαφορετικά ρυθμισμένο, εργοστασιακά. Το θέμα είναι ΑΝ τυχόν είναι κάτι "σημαντικό" - γι' αυτό ΑΝ πεις να το κα΄νεις, λάβε τα μέτρα σου και...φωτός.

Δημοσ.
δεν το φοβάμαι , απλά μου κάνει εντύπωση πως εδώ και 1,5 χρόνο να δούλευε μια χαρά το bios και τώρα να χρειάζεται reset?
Πες το έτσι... ;)
Δημοσ.

σπάω το κεφάλι μου τι να φταίει ρε γαμώτο , αλλα κλείνω λίγο προς την mobo...

καλά δεν παίζει να ξαναβάλω gigabyte με τίποτα όμως...όλο κομπλεξικα πράματα κάνουνε , έμαθα και από άλλους users με gigabyte...

έχω τον πόνο μου , έχω και την άλλη στο msn να μου σπάει τα νεύρα...

Δημοσ.

Απο προσωπικη εμπειρια μου ειναι το mobo.Συγκεκριμενα δες το manual της μητρικης σου για το λαμπακι του επεξεργαστη αν ανοιγει.....πιθανοτατα να ειναι αυτο.δεν εχει προβλημα η cpu σου μιας και δεν εχεις κλοκαρει,αρα mobo ή βγαλε και ξαναβαλε τις μνημες σου

Δημοσ.
Απο προσωπικη εμπειρια μου ειναι το mobo.Συγκεκριμενα δες το manual της μητρικης σου για το λαμπακι του επεξεργαστη αν ανοιγει.....πιθανοτατα να ειναι αυτο.δεν εχει προβλημα η cpu σου μιας και δεν εχεις κλοκαρει,αρα mobo ή βγαλε και ξαναβαλε τις μνημες σου

αυτό με τις μνήμες το έκανα και πάλι το ίδιο έκανε

---------- Προσθήκη στις 22:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:41 ----------

Ξεκόλλα από το PC και πήγαινε στην γκόμενα...

στην συγκεκριμένη φάση προηγείται το PC :X

η γκόμενες δεν παθαίνουνε τίποτα το PC όμως παθαίνει:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...