Προς το περιεχόμενο

Restart :((

lefteris210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...τί λέτε ρε που θα τον βοηθήσω να σώσει τον δίσκο...Και τότε τί θα το κάνουμε το καινούριο sticky....;

:P

(lefteris210 σε κάποια φάση το "άφησα" το θρεντ σου, αλλά αν θυμάμαι καλά, δεν διαφαινόταν να παίζει θέμα δίσκου - ειδάλλως θα σε είχα ήδη ζαλίσει...Τεσπα τσέκαρε τον απλά με το διαγνωστικό της εταιρίας του)

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τελικά έβαλα να κάνει test τους 2 σκληρούς δίσκους

με το Hdd Regenerator , ο ένας ήταν ok δεν βρήκε τίποτα, ο δεύτερος όμως (WD) το ξεκίνησα το βραδυ αφίσα το PC και το πρωί το είδα με μπλε οθόνη, έλεγε ότι κάποιο hardware έχει πρόβλημα (damage),ανακαλύψαμε την αιτια θα φάει σουτ ο WD, seageate for ever :P

Δημοσ.

Συνηθως BSOD μεσα σε Windows ειναι ή μνημες ή δισκος ...

Αφου τις μημες τις ειχες τσεκαρει τοτε τι εμεινε .. ?

Ο δισκος ...:-D

Αν εχεις εγγυηση μπορεις να κανεις χρηση της και να παρεις δωρεαν εναν καινουριο ...:-)

• Moderators
Δημοσ.
Συνηθως BSOD μεσα σε Windows ειναι ή μνημες ή δισκος ...

Nop.Μπορει να ειναι αρκετα ακομα.

• Moderators
Δημοσ.

Και απο κατω εγραψες

Αφου τις μημες τις ειχες τσεκαρει τοτε τι εμεινε .. ?

Ο δισκος ...:-D.

..σαν να ειναι οι δυο μοναδικες περιπτωσεις.Εξου και το δικο μου post,πως οχι δεν ειναι μονο αυτα τα δυο.

Δημοσ.
Και απο κατω εγραψες

..σαν να ειναι οι δυο μοναδικες περιπτωσεις.Εξου και το δικο μου post,πως οχι δεν ειναι μονο αυτα τα δυο.

Ε ναι φιλε μου ...

Εγραψα συνηθως ειναι αυτα τα δυο ..

Και αφου συνηθως ειναι αυτα τα δυο και το ενα (RAM) ειχε ελεγθει τοτε τι ειχε μεινει απο τους συνηθης υποπτους ....???

Ο δισκος ειχε μεινει ...

• Moderators
Δημοσ.
Ε ναι φιλε μου ...

Εγραψα συνηθως ειναι αυτα τα δυο ..

Και αφου συνηθως ειναι αυτα τα δυο και το ενα (RAM) ειχε ελεγθει τοτε τι ειχε μεινει απο τους συνηθης υποπτους ....???

Ο δισκος ειχε μεινει ...

Και ξαναλεω πως συνηθως δεν ειναι αυτα τα δυο.Αν θες να μιλησουμε με πιθανοτητες,το 70% των bsod,third party drivers το προκαλουνε.Δεν το λεω εγω αυτο,αλλα ο Russinovich και η Ms απο τα dumps που παιρνει απο ολα τα pc που τρεχουν windows παγκοσμιως.Γι αυτο και η διορθωση μου.

Δημοσ.

Και ξαναλεω πως συνηθως δεν ειναι αυτα τα δυο.Αν θες να μιλησουμε με πιθανοτητες,το 70% των bsod,third party drivers το προκαλουνε.Δεν το λεω εγω αυτο,αλλα ο Russinovich και η Ms απο τα dumps που παιρνει απο ολα τα pc που τρεχουν windows παγκοσμιως.Γι αυτο και η διορθωση μου.

Ενταξει...

Thanx για την ενημερωση ..:-)

Αλλα εγω μιλησα για hardwar-ικο προβλημα ....

Αν ειναι για software χαιρω πολυ με ενα φορματ τελειωνει η υποθεση ....

• Moderators
Δημοσ.

Αν ειναι για software χαιρω πολυ με ενα φορματ τελειωνει η υποθεση ....

Μαλιστα.Οποτε καθε φορα που σου σκαει μια bsod πας για format?Ε,δεν ειναι και η πιο λογικη λυση κατα της αποψη μου.Και μαντεψε τι γινεται οταν ενας απο τους βασικους drivers που βαζεις,πχ o WHQL driver του logitech πληκτρολογιου σου,προκαλει προβληματα μετα το format.Τι κανεις?Format παλι?(Δεν αναφερομαι σε σενα συγκεκριμενα,γενικα μιλαω προφανως)

Δημοσ.

Φορματ ειναι η ευκολη λυση φιλε μου ....

Απο κει και περα μπορεις να ψαχτεις με διαφορους τροπους ...

Π.χ μπορεις να βαλεις live cd ή να μπεις με safe mode και να δεις τι ειναι αυτο που οταν τρεχει ξαφνικα σου πεταει Bsod ....

Ενταξει μην κατσουμε και τα αναλυσουμε τωρα ολα επειδη ειπα ενα συνηθως ..

Αν το ξερα οτι θα ερχοταν ολο αυτο δε θα το λεγα με τπτ ...

Επειδη η δουλεια μου εδω και καμποσο καιρο ειναι Τεχνικος Η/Υ το συνηθως το λεω και για τις δικες μου καθημερινες περιπτωσεις που εχω δει οσο καιρο εξασκω το επαγγελμα ....

Και σε αυτες εαν δεν ειναι softwar-ικο τοτε συνηθως το προβλημα ειναι ή δισκος ή ραμ ...

• Moderators
Δημοσ.

Φορματ ειναι η ευκολη λυση φιλε μου ....

Eυκολη λυση ισως,αλλα αυτο δεν σημαινει πως ειναι η ιδανικη λυση και αλλες φορες μπορει να μην ειναι καν λυση,οπως ειπα στο προηγουμενο post.

Ενταξει μην κατσουμε και τα αναλυσουμε τωρα ολα επειδη ειπα ενα συνηθως ..

Αν το ξερα οτι θα ερχοταν ολο αυτο δε θα το λεγε με τπτ ...

Συζητηση κανουμε,δεν νομιζω πως ενοχλουμε κανενα και οπως ειπες πριν εμαθες κατι που δεν ηξερες,οποτε δεν παει χαμενη.

Επειδη η δουλεια μου εδω και λγιο καιρο ειναι Τεχνικος Η/Υ το συνηθως το λεω και για τις δικες μου καθημερινες περιπτωσεις που εχω δει οσο καιρο εξασκω το επαγγελμα ....

Δεν κρινω τις επαγγελματικες σου ικανοτητες και δεν εχω/ειχα τετοιο σκοπο.Στις περιπτωσεις που εχεις αντιμετωπισει,οπως λες ισως και 8/10 να εφταιγαν αυτα τα 2.Το οποιο ομως με την σειρα του δεν μεταφραζεται σε καθολικο φαινομενο;)Εδω ηθελα να εστιασω.

Δημοσ.

Eυκολη λυση ισως,αλλα αυτο δεν σημαινει πως ειναι η ιδανικη λυση και αλλες φορες μπορει να μην ειναι καν λυση,οπως ειπα στο προηγουμενο post.

Συζητηση κανουμε,δεν νομιζω πως ενοχλουμε κανενα και οπως ειπες πριν εμαθες κατι που δεν ηξερες,οποτε δεν παει χαμενη.

Δεν κρινω τις επαγγελματικες σου ικανοτητες και δεν εχω/ειχα τετοιο σκοπο.Στις περιπτωσεις που εχεις αντιμετωπισει,οπως λες ισως και 8/10 να εφταιγαν αυτα τα 2.Το οποιο ομως με την σειρα του δεν μεταφραζεται σε καθολικο φαινομενο;)Εδω ηθελα να εστιασω.

Ναι οκ δεν διαφωνω σε αυτο με το φορματ που λες ...

Εν τελει η ουσια ειναι οτι με το pc δεν μπορεις να εισαι καθολικος και εγω το συνηθως προηγουμενως δεν το ειπα με καθολικη εννοια ...

Απλα σε πολλες περιπτωσεις bsod που εχω παρατηρησει αυτα τα δυο (RAM , HDD ) ειναι οι κυριοι λογοι ( για μενα εστω ) που το προκαλουν ( σε hardwar-ικο επιπεδο μιλαω ) ... :-)

Δημοσ.

Παίδες τέτοια προβληματα σχετίζονται 99% με το τροφοδοτικο & με τη Motherboard (καποιος πυκνωτής,σταθεροποιητης τάσης κτλ)

Οταν η μοβο κανει συνέχεια reset και αφου εχουμε ελένξει μνημες , τροφοδοτικο, καλωδια (καμένες επαφες απο υπερφώρτωση κτλ)

θερμοκρασίa cpu & chipset μητρικης ο ενοχος ειναι οι πυκνωτές.Αν δεν εχουν πετάξει υγρα αλλα μόνο εχουν φουσκωσει τοτε απλα εχουν χασει μεγαλο μέρος απο την χωρητικότητα τους και της ανοχές τους στη ταση λειτουργιας (για αυτο εχουμε reset.Μου εχει συμβει αρκετές φορες σε motherboard - τροφοδοτικα & εχθες αλλαξα 5 πυκνωτες απο το monitor μου αφου μου παρουσίαζε το ιδιο πρόβλημα.Εσβυνε και έκλεινε συνεχεια για κανα δεκαλεπτο μεχρι να μεινει ανοιχτο και μετα παλι τα ίδια αμα το έκλεινες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...