Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με αλλαγη anti-virus.

fastarsolid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας.Λοιπον εχω ενα προβλημα με την αλλαγη anti-virus.Εγω ειχα εγκατεστημενο το Kaspersky internet security 9 και αποφασησα να το αλλαξω με το nod4 smart security.Αφου λοιπον απεγκατεστησα το kaspersky εβαλα το nod εκανα κανονικα επανεκκινηση μπηκα μεσα στα windows αλλα μετα απο 2 λεπτα περιπου το pc κρασαρε και μου εγραψε dumping physical memory to disk.Εγω εχω καταλαβει οτι εχει απομεινει κατι απο το παλιο anti-virus αλλα δεν μπορω να βρω που ειναι. Εχω προσπαθησει να το κανω τελειως απεγκατασταση δηλαδη να bγαλω και τα registry keys με το revo uninstaller αλλα δεν εγεινε παλι τπτ.Μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος να βγαλω αυτο που επιρεαζει το αλλο anti-virus?

Ευχριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Τα αντιβαιιρους γινοντε unistall απο το δικο τους tool που το κατεβαζεις για να κανεις την απεγκατασταση φιλε. κατεβασε μια και για τα 2, απεγκατεστησε τα, δες αν εχεις προβλημα μετα και μετα βαλε το nod ξανα

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την προσπαθεια που εκανες αλλα τελεικα παλι τα ειδια αποτελεσματα ειχα.Μηπως υπαρχει καμια αλλη ιδεα για το πως να βγαλω τελειως αυτο το αντι-βιρους?Μηπως γινεται τπτ απο την γραμμη εντολων?

Δημοσ.

Στην αναγκη ξαναεγκαταστησε το και κανε απεγκατασταση πχ με το your unistaller ,η με το δικο του tool αν εχει, μπορει να εχεις καλυτερη τυχη..:P

Δημοσ.

Αν τα εβγαλες απο το tool που σου ειπα και συνεχιζεις να εχεις προβλημα, κατι αλλο συμβαινει φιλε. Δωσε περισσοτερα στοιχεια αν θες βοηθεια. Τι λεει το μηνυμα λαθους?

Δημοσ.

κοιτα φιλος.... αυτο μπορει να ειναι απο μνημη μεχρι δισκο, αλλα και antivirous. Θα τα κανεις ενα ενα εγκατασταση παλι, δλδ.... θα βαλεις το ενα, θα κανεις restart, θα το απεγκαταστησεις κατα βαση με το αντιστοιχο tool, θα ξανακανεις ρεσταρτ, θα εγκαταστησεις το επομενο... κ.λ.π.... Ξεκινα με το ρωσικο πρωτα, επειδη το ειχες πρωτα...... και τα κανει αυτο αυτα

ψιτ...? και το system restore θα σου δουλεψει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...