vasman15 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 καλημερα στο forum το προβλημα που αντιμετωπιζω και με εχει να καντευω να σκασω απο τα νευρα μου ειναι το εξης :ειχα ενα παλιο συστημα με p4 s478 και ειπα να το ξαναβαλω σε λειτουργια για να το δωρισω αλλα ελα που δεν μπαινει στο bios δεν κανει το χαρακτηριστικο μπιπ και η οθονη χωρις σημα ενω τα ανεμιστηρακια δουλευουν και το λαμπακι της μητρικης ειναι αναμμενο,και κατι αλλο σημαντικο που πρωτη φορα βλεπω οταν κανω power on η κατω επιφανεια της μητρικης κατω ακριβως απο τον επεξεργαστη ζηματαει τοσο πολυ που δεν μπορεις ουτε το χερι νακουμπησεις,μου ειπε καποιος οτι καηκε ο επεξεργαστης ,δοκιμαζω εναν αλλο παλι τα ιδια,τι φταιει παιδια ,εχετε καμια ιδεα?μηπως ειναι το τροφοδοτικο ή η μητρικη?
nickarmy Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 αφού ανάβει και καίει σου προτείνω να δοκιμάσεις άλλη μητρική πρώτα
steant Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Κανε και μια δοκιμη τις ραμ, αν εχεις μια αλλαξε την θεση, τον ιδιο αν εχεις 2. Κανε δοκιμες τις ραμ. Μπορει να ειναι και αυτο
vasman15 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 μητρικη λιγο δυσκολο να βρω ,δηλ το τροφοδοτικο το αποκλειουμε?παντω το τελευταιο που σκεφτηκα ειναι οι ραμ,αν και τις δοκιμασα εναλλαξ απο την αρχη,οποτε μενει η μητρικη??????
nickarmy Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 χωρίς να γνωρίζω πολλά,μου φαίνεται περίεργο να ανάβει κανονικά το τροφοδοτικό και το πρόβλημα να παρουσιάζετε πάνω στη μητρική
vasman15 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 αυτο και εγω δεν μπορω να καταλαβω ,υπαρχει πιθανοτητα να δινει περισσοτερο φορτιο το τροφοδοτικο στην μητρικη και στον επεξεργαστη ?το 4πινο 12βολτο αν δεν κανω λαθος δεν ειναι για τον επεξεργαστη?
vatraxos Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μήπως απλώς χρειάζεται πάστα ανάμεσα στον επεξεργαστή και την ψύκτρα;
vasman15 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μήπως απλώς χρειάζεται πάστα ανάμεσα στον επεξεργαστή και την ψύκτρα; εννοηται πως εχω βαλει παστα.....
vasman15 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Κανένα clearCMOS και μόνο ένα dimm; το δοκιμασα και αυτο ...τι αλλο εμεινε ?να το παρω και να το ριξω στο ποταμι..
mikelamar Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 αφού ανάβει και καίει σου προτείνω να δοκιμάσεις άλλη μητρική πρώτα Ρε παιδιά έτσι αλλάζουν μητρική...δλδ πας σένα κατάστημα κ λες δωσμου μια μητρική να δοκιμάσω κι άμα δε μου κάνει θα στην φέρω πίσω!!! Ρωτάς αν υπάρχει μοντέλο συμβατό με τα λοιπά κομμάτια...να προσέχουμε κ τι λέμε, άλλαξε τα όλα δλδ ένα ένα ε και κάποιο θα φταίει...ωραία λογική. Sent from my iPhone using Insomnia.app
caution Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Στησ' το έξω από το κουτί, με τα βασικά μόνο, μπας και παίζει κανένα βραχυκύκλωμα - και αν δεν παίξει μάλλον έμεινες από μητρική :/
vasman15 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά είναι ζεματάει ή ζηματάει? ας μας το πει ο μπαμπινιωτης...αυτο ειναι το θεμα?
thanos713 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Σκοπός είναι συνεννοηθούμε κιόλας, όχι μόνο να βρούμε λύση στο πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.