Προς το περιεχόμενο

βιβλιο flash animation

kavatzoulas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με ενα flash animation που πρεπει να ετοιμασω για μια παρουσιαση. το εφφε που με ενδιαφερει ειναι ενα βιβλιο που γυρνανε οι σελιδες.* σαν να εχουμε ενα βιβλιο μπροστα μας και να το ξεφυλλιζουμε χρησιμοποιωντας φωτογραφιες τις επιλογης μας.

δεν ξερω αν υπαρχει καποιο ετοιμο script η το φτιαχνει καποιο προγραμμα η αν υπαρχουν καποιες οδηγιες * χρειαζομαι να το ενσωματοσω σε μια παρουσιαση power point για ενα βιβλιο.

ευχαριστω πολυ για καθε βοηθεια

Δημοσ.

Αυτό που περιγράφεις (αν κατάλαβα καλά) θα το βρεις στο δίκτυο σαν flipbook. Σου δίνει την άισθηση του ξεφυλλίσματος ενός βιβλίου. Από όσο ξέρω δεν είναι free (όταν χρειάστηκε να ψάξω δεν βρήκα κάποιο free), αλλά δεν είναι κακή ιδέα να κάνεις λίγο googling σχετικά

Δημοσ.
Αυτό που περιγράφεις (αν κατάλαβα καλά) θα το βρεις στο δίκτυο σαν flipbook. Σου δίνει την άισθηση του ξεφυλλίσματος ενός βιβλίου. Από όσο ξέρω δεν είναι free (όταν χρειάστηκε να ψάξω δεν βρήκα κάποιο free), αλλά δεν είναι κακή ιδέα να κάνεις λίγο googling σχετικά

ευχαριστω για την απαντηση αλλα μαλλον δεν εκφραστηκα σωστα. το εφφε που με ενδιαφερει ειναι να αλλαζουν οι σελιδες μια μετα την αλλη σαν να διαβαζεις το βιβλιο και να το ξεφυλλιζεις. θα προσπαθησω να βρω ενα παραδειγμα στο νετ για να γινω πιο κατανοητος

κατι σαν αυτο http://pageflip.hu/

Δημοσ.

Κι εγώ κάτι τέτοιο είχα στο νου μου. Το pagefilp γιατί δεν σου κάνει; Θέλεις κάτι που να μην χρειάζεται programming για να το στήσεις;

Δημοσ.
Κι εγώ κάτι τέτοιο είχα στο νου μου. Το pagefilp γιατί δεν σου κάνει; Θέλεις κάτι που να μην χρειάζεται programming για να το στήσεις;

οσο πιο απλο γινετε

ουσιαστικα ειναι 15 σελιδες απο ενα βιβλιο που πρεπει να το φτιαξω ετσι οπως τα παραδειγμα και να το ενσωματοσω σε ενα power point για την παρουσιαση του.

Δημοσ.

Βασικά το flipview είναι πάρα πολύ καλό, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να παραμετροποιήσεις το xml. Στείλε μνμ αν χρειαστείς βοήθεια. Μην σκέφτεσαι καθόλου την κατασκευή του από μόνος σου, θέλει καλή γνώση actionscrip, 3D, μαθηματικών, κτλ. Εγώ έφτιαξα πρόσφατα ένα accordion σε flash και freak-αρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...