nikolaos13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 περιεργο μου φαινεται...εκλεισαν την στιγμη που τους εβαλα στο στομα μου;;;;;λετε να τους προσβαλα;;;;;;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Για το ποιοι είναι ποιο βλάκες. Έρχεται και η σειρά των indy όμως... Το συστημα δεν ακουμπαει τα καλυτερα παιδια του και το καλυτερο μεσο του να αποπροσανατολιζει την κοινη γνωμη σε καθε σκανδαλο. Πρωτα θα κλεισουν τα portal του Λαμπρακη, του Μπομπολα κλπ και μετα το indymedia :> Σιγα μην τους πειραξουν τον ιστοτοπο προσυλητισμου, χειραγωγησης, προπαγανδας και ΚΥΡΙΩΣ στρατολογησης ρομαντικων θυματων που αυριο θα ειναι αυτοι που θα αποπροσανατολιζουν την κοινη γνωμη με ακομα μια μολοτωφ σε μια mercedes κλπ με τη βοηθεια των καναλαρχων φυσικα. Την ωρα που θα περνανε στη Βουλη διαφοροι περιεργοι νομοι κλπ κλπ κλπ. Πολλακις εχει γινει και συνεχισει να γινεται
Land_Of_Banania Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Πολύ είρωνες είστε οι πιο πολλοί πάντως προς το troktiko. Με κάνει να απορώ τελικά αφού τόσο μεγάλη μερίδα κόσμου (η πλειοψηφία όπως φαίνεται) είχε αρνητική άποψη για το blog, πως κατάφερε να συγκεντρώσει τέτοιο αριθμό επισκέψεων. Εκτός κι αν είναι μόδα η άρνηση ότι "διαβάζω κι εγώ troktiko" και στα κρυφά ποστάρω και μια είδηση στο fb. Δε λέω ότι ήμουν σύμφωνος με το 100%, ούτε με το 50% ίσως του περιεχομένου. Αλλά δεν πιστεύω πως λειτούργησε αρνητικά η λειτουργία του blog. Δε με νοιάζει ποιος κρύβοταν από πίσω. Το ίδιο σκέφτομαι και όποτε ανοίγω μια οποιαδήποτε εφημερίδα και βλέπω να λέει με μεγάλα γράμματα ο Γιώργος (λες και μιλάει για τον μπατζανάκη του ο δημοσιογράφος) κλπ. Την ίδια αντιμετώπιση είχα και για το τροκτικό. Και τώρα που βλέπω πόσο θρησκευόμενος ήταν ο Γκιόλιας καταλαβαίνω γιατί δε δημοσιεύτηκαν κάποια μηνύματα που έστειλα και απαντούσαν σε θέματα εκκλησιαστικού περιεχομένου. Λογοκρισία υπήρχε στο blog και είναι κάπως αστείο να διαβάζει κανείς τα παραπονά τους για λογοκρισία των ιδίων. Παρόλα αυτά πιστεύω πως το after all είναι θετικό από την ύπαρξη του troktikou. Και κάτι ακόμα, είναι γελοίο να διατυπώνονται απόψεις που προσβάλλουν κάποιον που πέθανε με τον τρόπο αυτό. Την χειρότερη γνώμη να έχεις για κάποιον δεν μπορείς να μη συγκλονιστείς από αυτό που έγινε. Γιατί είτε τον φάγανε για να σταματήσουνε κάποια έρευνα, είτε λόγω ζημίας που προκάλεσε στα έσοδά τους μέσα από τις δημοσιεύσεις του, είτε λόγω έχθρας και μίσους είναι τραγικό το συμβάν και αν μη τι άλλο προκαλεί συμπάθεια σε φυσιολογικούς ανθρώπους και όχι εμπάθεια. Δε θέλω να προσβάλω κανέναν, απλά έχω εκπλαγεί με όσα ακούω για τον Γκιόλια τις τελευταίες μέρες (για τον οποίο είχα ακούσει μια φορά μόνο, όταν ο Τριανταφυλλόπουλος τον έτρεχε στα δικαστήρια).
Linus_21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Εντάξει τώρα που έκλεισε το τροκτικό, μπορείτε να ξεφυλίζετε άνετοι της εφημερίδες, και να κάνετε ζάπινγκ με το τηλεκοντρόλ σας. Δικαιωθήκατε όλοι σας.
Land_Of_Banania Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Εγώ έκανα μια ερώτηση για άλλα blogs ενημερωτικού περιεχομένου (κι ας μην είναι 24/7 η λειτουργία τους) και δεν πήρα καμία απάντηση. Να δω αν θα ξανακουστεί ποτέ από δημοσιογράφο πως "στα blogs γίνεται χαμός για το τάδε θέμα κλπ". Λέγανε "στα blogs" και εννοούσαν πάντα το troktiko. Άνοιγαν το διάβαζαν αποβραδύς και την άλλη μέρα έπαιρνε το star και παρουσίαζε έτοιμα τα κουτσομπολίστικα, τα βιντεάκια και οι υπόλοιποι ειδήσεις, γνώμες από τους αναγνώστες κλπ. Και ούτε μια αναφορά στο ότι όλα αυτά τα βρίσκανε έτοιμα συγκεντρωμένα στο troktiko. Αν μη τι άλλο μας πάει πολύ πίσω το όλο θέμα με τη δολοφονία και το κλείσιμο. Βέβαια αν κλείνει επειδή φοβούνται μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση, αυτό είναι άλλο θέμα.
kage Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 @τροκτικο αν δεν το θελετε δωστε το απο δω ---- αν καταλαβα καλα ο καθενας που συμμετειχε εκανε απο ενα τελευταιο ποστ... http://news24gr.blogspot.com/2010/07/troktiko.html
Linus_21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Μην ανησυχείτε παιδιά. Έχουμε έγκυρη ενημέρωση.
Tilemaxx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Το συστημα δεν ακουμπαει τα καλυτερα παιδια του και το καλυτερο μεσο του να αποπροσανατολιζει την κοινη γνωμη σε καθε σκανδαλο. Πρωτα θα κλεισουν τα portal του Λαμπρακη, του Μπομπολα κλπ και μετα το indymedia :> Σιγα μην τους πειραξουν τον ιστοτοπο προσυλητισμου, χειραγωγησης, προπαγανδας και ΚΥΡΙΩΣ στρατολογησης ρομαντικων θυματων που αυριο θα ειναι αυτοι που θα αποπροσανατολιζουν την κοινη γνωμη με ακομα μια μολοτωφ σε μια mercedes κλπ με τη βοηθεια των καναλαρχων φυσικα. Την ωρα που θα περνανε στη Βουλη διαφοροι περιεργοι νομοι κλπ κλπ κλπ. Πολλακις εχει γινει και συνεχισει να γινεται Δυστυχώς το Indymedia είναι international portal, η πιθανότητα να κλείσει είναι μηδαμινή...
tzotzo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 ειμαι ο μονος που του ερχοταν εμετιλα μονο και μονο στο ακουσμα της λεξης τρωκτικο?
kage Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 δεν εχει σημασια, το θεμα ειναι οτι ειχε αναγνωριση στην ελλαδα και εξωτερικο. μην ξεχνας οτι εδω αλλοι εχουν εφημεριδες και portals κτλ και πληρωνουν ενα σωρο κοσμο και ενα free blog με καμμια 10αρια ατομα εβγαινε πρωτο σε ολη την Ελλαδα...
@@sos@@ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Έρχεται και η σειρά των indy όμως......διαβλέπω ομέρ πριόνηδες... ...δεν το βρήκα με άλλον μάστερ, sorry οι πορτοκαλιές ανθίζουν και αλλού... Το συστημα δεν ακουμπαει τα καλυτερα παιδια του και το καλυτερο μεσο του να αποπροσανατολιζει την κοινη γνωμη σε καθε σκανδαλο. Πρωτα θα κλεισουν τα portal του Λαμπρακη, του Μπομπολα κλπ και μετα το indymedia :> Σιγα μην τους πειραξουν τον ιστοτοπο προσυλητισμου, χειραγωγησης, προπαγανδας και ΚΥΡΙΩΣ στρατολογησης ρομαντικων θυματων που αυριο θα ειναι αυτοι που θα αποπροσανατολιζουν την κοινη γνωμη με ακομα μια μολοτωφ σε μια mercedes κλπ με τη βοηθεια των καναλαρχων φυσικα. Την ωρα που θα περνανε στη Βουλη διαφοροι περιεργοι νομοι κλπ κλπ κλπ. Πολλακις εχει γινει και συνεχισει να γινεται ...τσα...
firewalker Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 ...διαβλέπω ομέρ πριόνηδες... ...δεν το βρήκα με άλλον μάστερ, sorry οι πορτοκαλιές ανθίζουν και αλλού... Εγώ μια εκτίμηση έκανα. Αν δεν μπορείς να συμμετέχεις σε μία κουβέντα μην το κάνεις. Δεν είναι ανάγκη να βγάζεις προς τα έξω τέτοια φασιστική συμπεριφορά.
nikos_e34 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 δε θέλω να κλείσει το τρωκτικό. διότι εκπροσωπεί τα ενδιαφέροντα του νεοέλληνα. όπως για το αν η θρασκιά της αρέσουν τα ηλιοβασιλέματα, η μερέντα και τα πισοκολλητά, αν κάποιος μπούλης πήγε στην πάλμα ντε μαγιόρκα και πλήρωσε 10 ευρώ το ποτό και παραπονιέται γιατί ο ίδιος είναι εργαζόμενος των 500 ευρώ, για το αν τα ψωμάκια της ζωζώς έχουν ξεχιλείσει και να κάνουμε κλίκ να δούμε περισσότερα κλπ. μάλιστα ιδιέταιρα με χαροποιεί το γεγονός ότι η επισκεψιμότητα του τρωκτικού είναι στο τοπ10 παγκοσμίως. αυτό αποδεικνύει ότι ο νεοέλληνας υποστηρικτής ιστολογίων σαν του τρωκτικού του αρέσει να διαβάζει εύπεπτες ειδήσεις και μλκίες. στην αρχή δικαιολογούσα την τηλεόραση να έχει βλακείες διότι 5-6 κανάλια είναι δεν υπάρχουν επιλογές στην τηλεθέαση και εκεί κάνεις πίσω. αλλα και στο ίντερνετ???!?? το τρωκτικό έκανε θραύση διότι απευθύνεται στο μέσο νεοέλληνα βλάκα, αυτόν που όταν γυρνάει από τη δουλειά, κοιτάει να ψάξει καμια τσόντα στο νετ, να μη βασανίζει το μυαλό του με περιττές ιδεολογίες, αυτόν που όταν γίνεται απεργία, είναι αραγμένος στον καναπέ, αυτός πού όταν του πετσόκοψαν το ασφαλιστικό και το μισθό βάζει την ουρά στα σκέλια και γυρνάει σπίτι διότι "ώχ ρε αδερφέ που να τρέχω να μπλέκω κλπ κλπ". εγώ προσωπικά δε θέλω να κλείσει το τρωκτικό διότι ο μισός και πλέον ιντερνετικός πλυθησμός της ελλάδας θα πέσει σε κατάθλιψη, διότι ο έλληνας ο μαλάκας θέλει να διαβάζει μαλακίες πώς να το κάνουμε δηλαδή? ο σωκράτης γκιόλλιας δεν τον ήξερα, έγινε γνωστός με την κόντρα του μάκη και του ιδίου και καλά θα έβγαιναν τα άπλυτα του μάκη και ξύστα @@ με γκαζμά. αλλά το θεωρώ άτιμο και δείγμα της απόλυτης παρακμής της ελληνικής κοινωνίας να φτάσουμε στο σημείο δήθεν επαναστατικές οργανώσεις να σκοτώνουν δημοσιογράφους. όπως το θεωρώ δείγμα παρακμής το ότι δεν έγινε καμιά διαδήλωση όταν σκότωσαν εκείνο τον αστυφύλακα με το καλάσνικοφ. "ήταν μπάτσος" θα μου πείτε αλλά ήταν και αδερφός, ξάδερφος, φίλος κάποιων συνανθρώπων μας. μεγάλο δείγμα παρακμής είναι που ξεχάσαμε τους τάσο ισαάκ, σολωμού και τα παιδιά από τα ιμια.. αλήθεια τα ίμια τα θυμάται κανείς?? τέσπα γυρίστε πίσω στην καθημερινότητα του facebook, να δώσετε κανά μαρούλι στο γείτονα σας, να διαβάζετε τρωκτικό διότι είναι hip, must, trendy κλπ και πλακώστε το γούγλη με search queries " τσόντα τζούλια" "βυζιά ντούβλη" "μεταγραφή ριέρα" κλπ. ---------- Προσθήκη στις 09:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:43 ---------- πλάκα πλάκα και εγώ ολυμπιακός είμαι μην αρχίσετε τα χαζά για τον ριέρα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 ..... Άσχετο: Γεννήσαμε ή το καθυστερούμε μπας και αλλάξει το ζώδιο και βγει πιο ...επαναστάτης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.