Προς το περιεχόμενο

www.villaemily.gr τα φώτα σας...

poisom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με τον snik. Το site μου δίνει την αίσθηση ότι είναι διαφορετικό σε κάθε σελίδα. Θα πρέπει οι σελίδες να έχουν μία ίδια δομή. Κάτι που δεν συμβαίνει.

Σε κάθε σελίδα πρέπει να υπάρχει ένας τίτλος ο οποίος να περιγράφει τι βλέπω. Θα ήταν καλή ιδέα όταν είμαι σε μία ενότητα του site αυτό να φαίνεται κ στο menu με πιο έντονο τρόπο.

Το λογότυπο που λένε οι υπόλοιποι δεν το είδα, αλλά σίγουρα χρειάζεται κάτι πάνω από το menu, μία περιοχή που αριστερα θα έχει το λογότυπο κ το υπόλοιπο να έχει ένα ωραιό γραφικό, ή slideshow με φωτογραφίες του νησιού.

Οι τρεις φωτογραφίες να φαίνονται π.χ. μόνο στην κεντρική σελίδα, να έχουν λίγο κείμενο από δίπλα κ ίσως να είναι links στη photo gallery.

Υ.Γ. Φίλε snik, πολύ ωραία η σελίδα σου. Έχεις όμως πολλά, πάααρα πολλά meta keywords, καθόλου meta description. Από όσο ξέρω η χρήση πολλών meta keywords είναι κακή ιδέα, τα search engines τα αγνοούν αν είναι τόσο πολλά.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ήδη κάνω αλλαγές γιαυτό είναι ακατάστατο...έφυγε το logo, περιμένω φωτογραφίες γιατί αυτές είναι πολύ φτωχές...θα ειδοποιήσω ξανά για να μου πείτε πάλι!

Ευχαριστώ για την κριτική σας και τον χρόνο σας!

Δημοσ.
ωραια σελιδα , την εχεις φτιαξει εσυ ????

http://www.templatemonster.com/website-templates/26924.html

http://osc.template-help.com/wt_26924/index.html

εχουμε γεμισει απατεωνες :mad:

Ειδες να ειπα πουθενα οτι σχεδιαστικα ηταν δικο μου; Εγω παραδειγμα εδωσα στο παιδι για να ξερει προς τα που να κινηθει. Αν ειδες παραπανω λεω μια σελιδα που ειχα φτιαξει εγω, αυτο μπορει να περιλαμβανει και την προσαρμογη ενος template στις αναγκες του πελατη.

Οσο για τον χαρακτηρισμο απατεωνες πως μπορεις να κρινεις την συνολικη δουλεια μου απο ενα παραδειγμα που εδωσα; Απατεωνες ειναι αυτοι που χρεωνουν αρκετα μεγαλα ποσα στον καθε πελατη και του λενε πως οι δουλειες τους ειναι σχεδιασμενες απο αυτους ενω εχουν χρησιμοποιησει κατι τελειως ετοιμο. Εμενα ο συγκεκριμενος πελατης ηρθε μου ζητησε κατι οικονομικο και του ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι η σελιδα θα ειναι σε template ετοιμο.

Δημοσ.

Απατεώνας είναι βαρύς χαρακτηρισμός, αλλά για να είμαι ειλικρινής κι εγώ είχα καταλάβει ότι την είχες σχεδιάσει εσύ τη σελίδα. Δεν το λες ότι την έχεις σχεδιάσει, αλλά έτσι όπως είναι γραμμένο το ποστ, αυτό βγαίνει

Επισκέπτης
Δημοσ.

@snik

και τότε γιατί δεν έδειξες το πρωτότυπο αλλά έδειξες το δικό σου όταν πέταγες τις συμβουλές για χρωματικές παλέτες και fonts? ειδικά απο τη στιγμή που το έχεις ξηλώσει αυτούσιο;

όντως, ο όρος απατεώνας είναι λίγο βαρύς...

ανήθικο ίσως, shady, σίγουρα...

άντε, σε καλή μεριά...(ελπίσω τουλάχιστον το template να το έχεις αγοράσει...)

Δημοσ.
@snik

και τότε γιατί δεν έδειξες το πρωτότυπο αλλά έδειξες το δικό σου όταν πέταγες τις συμβουλές για χρωματικές παλέτες και fonts? ειδικά απο τη στιγμή που το έχεις ξηλώσει αυτούσιο;

όντως, ο όρος απατεώνας είναι λίγο βαρύς...

ανήθικο ίσως, shady, σίγουρα...

άντε, σε καλή μεριά...(ελπίσω τουλάχιστον το template να το έχεις αγοράσει...)

natural_sgf Θα ειχε νοημα να δειξω ενα template με preview και lorem ipsum αντι να δειξω το ενεργο site; Οσο για τις συμβουλες δεν καταλαβαινω γιατι να μην δωσω συμβουλες στο τι εχουν συνηθως τα site με ξενοδοχεια.

Παντως δεν ειχα καμια προθεση να παραπλανησω καποιον και να πω οτι ειναι αποκλειστικα δικο μου το σχεδιο και με συνχωρειτε αν παρανοηθηκαν τα λεγομενα μου.

Δημοσ.

Αν είναι να κατηγορήσουμε τον snik τότε να κατηγορησουμε και το 80% των web designers/developers (όπως θέλετε πεστε το) που χρησιμοποιει joomla , wordpress κτλ κτλ. Άλλοστε δεν προσπαθησε ουτε εξυπνάδα να πουλήσει ούτε να βγάλει με καποιο τρόπο κέρδος. Ειδικά οι παλιοί (natural_sgf) ξέρουν τι σόι τύπος είναι ο άλλος. Βλακεία να κάνουμε τζάμπα επιθέσεις σε άτομα που απλά βοηθάνε.

Παρεπιπτόντως ο δελαπόρτας που είναι; :-D

Επισκέπτης
Δημοσ.

ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΝΤΕΒΕΛΟΠΕΡ εμφανίστηκε πριν από μερικές μέρες αλλά δεν είχε ζουμί η υπόθεση...περίμενε και θα ξαναχτυπήσει!

εν τω μεταξύ, να σε φέρω up to date

αναμένουμε...

sorry για το offtopic

Δημοσ.

Tο μεγαλύτερο μέρος των designers δυστυχώς κάνει αυτό το πράγμα... ένα search στο templatemonster, μετά στο rapidshare και τέλος...

Παραδέχομαι αυτόν που εμπνέεται από το template monster αλλά το κάνει εκ νέου στο χέρι (φένεται η διαφορά), απ αυτόν που απλα κατεβάζει και αλλάζει τα text στα layers

Δημοσ.
Tο μεγαλύτερο μέρος των designers δυστυχώς κάνει αυτό το πράγμα... ένα search στο templatemonster, μετά στο rapidshare και τέλος...

Παραδέχομαι αυτόν που εμπνέεται από το template monster αλλά το κάνει εκ νέου στο χέρι (φένεται η διαφορά), απ αυτόν που απλα κατεβάζει και αλλάζει τα text στα layers

μην τα ισοπεδώνουμε όλα ,επίδει το κάνουν μερικοί δε σιμένει οτι το κάνουν και οι περισσότεροι

το κακό έχει παραγίνει με τα joomla ,wordpress... και τα έτοιμα template, ο καθένας κάνει μια εγκατάσταση joomla από το fantastico , βάζει και ένα έτοιμο template σε κάποιο warez site και το παίζει web designer παρουσιάζοντάς το σαν δουλεία του

Δημοσ.

παιδες εγω είμαι νεοσσός στο web design,στην πραγματικοτητα τωρα μαθαινω και ακόμη δεν ξέρω τίποτα,να φανταστείτε οτι ακούω για joomla και δεν εχω ιδέα τι είναι,αν χρειαστεί θα μάθω...

αλλα ας μην κατηγορούμε τόσο εύκολα κάποιον επειδή έκανε κάτι που το έχουν κάνει όλοι κάποια στιγμή.

ας μη γελιόμαστε,οσοι ασχολούνται με το θέμα είναι εύκολο να καταλάβουν αν κάποια σελίδα ειναι

ετοιματζίδικη η πρωτότυπη,αλλά ο υπόλοιπος κόσμος δεν εχει ιδέα ούτε τον ενδιαφέρει καθόλου

αν η σελιδα που θα του φτιάξει κάποιος ειναι αντιγραφή,πρωτότυπη ιδέα,joomla ,wordpress η οτι αλλο θέλετε...

εγω ας πούμε αν μου αρέσει ενα template δεν χρειαζεται να το αγορασω,μπορώ πολύ εύκολα να το

φτιάξω αντιγράφοντας τις εικόνες του,είναι κακό αυτό;

οπότε η συζήτηση ειναι χωρίς ουσία εκτός και αν κάποιοι θέλουν να αντιπαρατεθούν μεταξυ τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...